Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κ. Παπαδόπουλος: Αναμένουμε την επίσημη απόφαση της επιτροπής

Ημέρα:

spot_img

Ο συνδυασμός «Για Εσένα» σχετικά με την ανεπίσημη πληροφόρηση για την ακύρωση της υποψηφιότητας του Κίμωνα Παπαδόπουλου για τις επικείμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Καβάλας, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Σήμερα (Πέμπτη) γίναμε δέκτες της ανεπίσημης πληροφόρησης του προέδρου της εκλογικής επιτροπής του Επιμελητηρίου Καβάλας κ. Ιορδανίδη προς τον επικεφαλής του συνδυασμού «Για Εσένα» κ. Κίμωνα Παπαδόπουλο πως υπάρχει κώλυμα στις υποψηφιότητες τόσο του ιδίου όσο και έξι ακόμη υποψηφίων του συνδυασμού μας. Θα θέλαμε να δηλώσουμε ευθαρσώς πως όλη η εκλογική διαδικασία διέπεται από πολύ συγκεκριμένες διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας τις οποίες σεβόμαστε απολύτως. Θα αναμένουμε λοιπόν την επίσημη απόφαση της επιτροπής και εφόσον επιβεβαιωθούν οι σημερινές πληροφορίες θα ασκήσουμε κάθε δικαίωμα που μας δίνεται από το νόμο. Άλλωστε η υποβολή της υποψηφιότητάς μας ελέγχθηκε από τη νομική μας ομάδας και έχουμε τη βεβαιότητα πως κάθε κώλυμα θα ξεπεραστεί. Και με δεδομένη την παραπάνω βεβαιότητα θεωρούμε πως όλη αυτή η διαδικασία εξυπηρετεί έναν και μόνο σκοπό. Τον αποπροσανατολισμό των μελών του Επιμελητηρίου από την ουσία των συγκεκριμένων εκλογών.

Σε δεύτερο χρόνο δεν θα ήταν δυνατό να μην μας γεννηθούν οι παρακάτω απορίες:

  1. Η παραφιλολογία για την δυνατότητα της υποβολής υποψηφιότητας ως επικεφαλής συνδυασμού του κ. Κίμωνα Παπαδόπουλου δεν είναι θέμα που ανέκυψε με «παρθενογένεση» από τον έλεγχο που πραγματοποιεί η εκλογική επιτροπή του Επιμελητηρίου. Προϋπήρχε μήνες πριν, από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία και όταν ακόμη δεν υφίστατο εκλογική επιτροπή. Από πού ξεκίνησε η συγκεκριμένη φημολογία και πόσο τυχαία είναι η επιβεβαίωση αυτής μέσα από την φημολογούμενη ακύρωση της υποψηφιότητάς μας;
  2. Ο συνδυασμός μας γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη των υποψηφίων και του επικεφαλής μας να συμμετέχουμε ενεργά στην αναγέννηση του φορέα που αποτελεί το σημαντικότερο μοχλό ανάπτυξης για την περιοχή μας. Γι’ αυτό και εξαρχής πρώτο μας μέλημα ήταν η επικοινωνία του προγράμματος και των θέσεων μας, απέχοντας από κάθε συζήτηση που αφορούσε δαχτυλίδια, χρίσματα και επικοινωνιακούς εντυπωσιασμούς. Και το κακό δυστυχώς συνεχίζεται… Τώρα σειρά έχει τα μέλη του Επιμελητηρίου να αναλώσουν τον λίγο χρόνο που απομένει μέχρι τις εκλογές συζητώντας για το αν θα είμαστε υποψήφιοι ή όχι. Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι;

Τέλος αφού ευχαριστήσουμε τον κ. Δέμπα για τα καλά του λόγια και την στήριξη που εξέφρασε προς τον συνδυασμό μας σε σημερινή του συνέντευξη, θα θέλαμε να σεβαστεί όπως κι εμείς το έργο της εκλογικής επιτροπής και να μην αποστείλει καμία επιστολή που ίσως θεωρηθεί ως «παρέμβαση» στο ανεξάρτητο έργο της. Αντίθετα θα τον προτρέπαμε εφόσον επιβεβαιωθεί η ανεπίσημη σημερινή μας πληροφόρηση να μας υποστηρίξει το ίδιο σθεναρά καταθέτοντας κι αυτός νομότυπα μαζί με εμάς την ένστασή που προβλέπεται από τη διαδικασία.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ολοκληρώθηκε στο Μετρό Συντάγματος η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών

Με μεγάλη επιτυχία και την προσέλευση πολύ κόσμου της...

Κρας τεστ για τις αντοχές των υποδομών της Θάσου

Γιάννης Μαρκιανός: Θεωρώ ότι θα καταφέρουμε και φέτος /...

«Σκηνές από έναν γάμο» του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν στο «ΑΥΛΑΙΑ» Θεσσαλονίκης

Κριτική από τον Παύλο Λεμοντζή«O Αύγουστος Στρίντμπεργκ είπε κάποτε:...

«Περπατάει» το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης στην Παναγία

Επιτυχημένο χαρακτήρισε το πρώτο διάστημα εφαρμογής του μέτρου της...

Αυξήθηκαν οι απαιτήσεις για ιατρικό προσωπικό στο Νοσοκομείο της Καβάλας

Ξεπερασμένο πλέον το οργανόγραμμα του 2012 Οι απαιτήσεις για ιατρικό...

ΔΑΚΕ Καθηγητών Δ.Ε: Ανησυχία για την εργασιακή ασφάλεια των εκπαιδευτικών

Οι εκπαιδευτικοί που συνοδεύουν μαθητές σε εκδρομές αντιμετωπίζονται ως...

Μάκης Παπαδόπουλος: «Ο Δήμαρχος Καβάλας κλείνει οριστικά τα Λασπόλουτρα Κρηνίδων για φέτος!»

Σε επιτόπια επίσκεψη που κάναμε την Παρασκευή 19 Απριλίου...

Πυρκαγιά στο γυάλινο κτήριο του παλιού Νοσοκομείου

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (23/4/2024) στο γυάλινο...