Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

1o Βραβείο Προβολής στο «Kavala AirSea Show»

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Η διοργάνωση «Kavala AirSea Show & Thassos 1st WW Aviators Golden Anniversary Macedonian Front – Aegean Sea» έλαβε μέρος στις τριήμερες εργασίες του Ετήσιου Συνεδρίου European AirShow Council Convention στη Μάλτα, οι οποίες περιλάμβαναν γενικές και ειδικές συνεδρίες για τους 180 συνέδρους, οργανωτές, διευθυντές, πιλότους, επιχειρηματίες, ιατρούς, κρατικούς υπαλλήλους, στρατιωτικούς και πολίτες της Παγκόσμιας «Βιομηχανίας των Air Show» από 27 χώρες (κυρίως από την Ευρώπη αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο όπως ΗΠΑ, Κίνα, Νότια Αφρική κ.α.).

Η διοργάνωση προβλήθηκε και με ειδικό περίπτερο και για τις δύο συγχρονισμένες εκδηλώσεις του Ιουνίου 2016, Θάσο και Καβάλα, για πρώτη φορά. Τιμήθηκε με το 1ο Βραβείο Προβολής ανάμεσα σε 20 διοργανώσεις και ανεξάρτητες ομάδες επιδείξεων.

Όπως είναι γνωστό η διοργάνωση Kavala AirSea Show& Thassos 1st WW Aviators Golden Anniversary Macedonian Front – Aegean Sea, διοργανώνεται από το Δήμο Καβάλας, το Δήμο Θάσου, την ΠΑΜΘ / ΠΕ Καβάλας, το Επιμελητήριο Καβάλας, τον ΟΛΚ και άλλους φορείς της περιοχής.

spot_img
spot_img

Διαφημίσεις