Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με…γεμάτες βαλίτσες επιστρέφει η Α. Ιωσηφίδου από την Κύπρο

Ημέρα:

spot_img

Απόλυτα ικανοποιημένη για την παρουσία της Καβάλας στην έκθεση «Ταξίδι 2018», που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία της Κύπρου και ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (22/4), δήλωσε στον «Ενήμερο», η πρόεδρος της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», Αναστασία Ιωσηφίδου.

Να σημειωθεί ότι στην εν λόγω έκθεση η Καβάλα συμμετείχε για πρώτη φορά, ενώ από την πρώτη ημέρα της έκθεσης εξαντλήθηκε όλο το προωθητικό υλικό, κυρίως από νέους ανθρώπους που επισκέφθηκαν το περίπτερο του δήμου Καβάλας.

Πλήθος Κυπρίων πλημμύρισαν το περίπτερο της Καβάλας

«Η συμμετοχή μας στην έκθεση «Ταξίδι 2018» ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι στον δήμο Καβάλας για τη συμμετοχή μας στην έκθεση, η οποία ήταν πρώτη φορά που είχε τόση επιτυχία. Πλήθος Κυπρίων πλημμύρισαν το περίπτερο της Καβάλας και μάλιστα με χαρά βλέπαμε νέα άτομα που έπαιρναν το φυλλάδιο μας. Στο επίκεντρο της προσπάθειάς μας βρίσκεται η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου κι αυτό το βλέπαμε από τις συζητήσεις μας με τους επισκέπτες, ότι ενδιαφέρονται δηλαδή για ταξίδια και πέραν της θερινής περιόδου», σημείωσε αρχικά στις δηλώσεις της η Αναστασία Ιωσηφίδου.

Πολλές οι συναντήσεις, θετικά τα αποτελέσματα…

«Είχαμε προγραμματισμένες συναντήσεις που υλοποιήθηκαν όλες με τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία της Κύπρου και μάλιστα μας ζήτησαν να έχουν επαφή και συνεργασία και με δικούς μας πράκτορες σε μια προσπάθεια να υπάρχει ανταλλαγή επισκεπτών εκατέρωθεν, ώστε να ενισχυθεί και η δική τους προσπάθεια. Είχαμε επίσης επαφή και με αεροπορικές εταιρείες με τα μηνύματα να είναι αισιόδοξα, όμως δε θα μιλήσω προς το παρόν γι’ αυτό. Είχαμε ακόμη μια πολύ καλή επαφή με καθηγητή του πανεπιστημίου Frederick της Λευκωσίας, προκειμένου να χορηγήσει αυτό υποτροφίες σε Καβαλιώτες για να σπουδάσουν στην Κύπρο. Ξεκινάμε μια καλή συνεργασία με τον Ε.Ο.Τ. Κύπρου και με τον διευθυντή του, συνεργασία που περιλαμβάνει ένα ταξίδι δημοσιογράφων στην περιοχή μας», συμπλήρωσε στη συνέχεια των δηλώσεών της η πρόεδρος της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ».

Συμμετοχή στην έκθεση της Αθήνας – Event στην Αυστρία, όπου θα παρουσιαστεί και η γαστρονομική ταυτότητα της περιοχής μας

«Κυριολεκτικά επιστρέφουμε στην Καβάλα με γεμάτες βαλίτσες», επισήμανε καταληκτικά η Αναστασία Ιωσηφίδου για την έκθεση «Ταξίδι 2018» στην Κύπρο, ενώ ερωτηθείσα σχετικά για το που θα δώσει το «παρών» ο δήμος και η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» απάντησε: «Έχουμε σε δυο εβδομάδες την έκθεση στην Αθήνα, στην οποία μετείχαμε για πρώτη φορά πέρυσι. Μη ξεχνάμε ότι ο Έλληνας είναι ο πρώτος τουρίστας, επομένως εμείς από την πλευρά μας πρέπει να δίνουμε βαρύτητα στον εσωτερικό τουρισμό. Επίσης, στο τέλος Μαΐου διοργανώνουμε ένα event στην Αυστρία, για το οποίο έχει γίνει η σχετική προετοιμασία. Προσκαλέσαμε δημοσιογράφους της χώρας αυτής, ενώ θα προβάλουμε και τη γαστρονομική ταυτότητα της περιοχής μας σε επιλεγμένο εστιατόριο της Αυστρίας».

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...

Ο Δήμαρχος Νέστου αποχαιρετά τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης (27/3/24)...

Μετά τις ευρωεκλογές οι συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ

Απόστολος Χρόνης: «Ελπίζουμε να μην έχουμε ένα θερμό καλοκαίρι...

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο 7ος Παπαχρηστίδειος Δρόμος

Χρήστος Μποσμπότης: Η Ελευθερούπολη έχει το καλύτερο στάδιο στη...

Αυξάνονται σταδιακά τα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Καβάλας – Πρίνου

Αυξάνονται από δύο σε τρία για τις ημέρες Παρασκευή,...