Κυριακή, 3 Μαρτίου, 2024
Κυριακή, 3 Μαρτίου, 2024

Δυναμική παρουσία του Δήμου Καβάλας στη τουριστική έκθεση “International Mediterranean Tourism Market”

Ημέρα:

Η Καβάλα έδωσε και φέτος δυναμικό παρών στην διεθνή τουριστική έκθεση “International Mediterranean Tourism Market” (ΙΜΤΜ), που πραγματοποιήθηκε στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ στις 11 και 12 Φεβρουαρίου 2020. Ο δήμος Καβάλας πήρε μέρος στην έκθεση ως συν-εκθέτης του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.).

Την πρώτη ημέρα της έκθεσης η αντιπροσωπεία είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει σε δημοσιογράφους, travel bloggers, ταξιδιωτικούς πράκτορες και Tour Operators, τον προορισμό «Καβάλα» ως ένα εναλλακτικό και ταυτόχρονα ξεχωριστό προορισμό, με πολλές επιλογές θεματικού τουρισμού και αρκετές βιωματικές εμπειρίες.

Μεταξύ άλλων πραγματοποιήθηκαν επιχειρηματικές συναντήσεις με εκπροσώπους μεγάλων τουριστικών γραφείων της χώρας, την Global Tourism,  TALMA Travel and Tours, NB Tours, ISRA Travel & Tourism, EASYGO και με έγκριτους δημοσιογράφους όπως η κα. Irit Rosenblum. Επίσης έγιναν συναντήσεις με σημαντικούς travel bloggers όπως είναι η κα. Galit Kedar, πρόεδρος του συνδέσμου travel bloggers του Ισραήλ.

Γενικά η Ελλάδα ως προορισμός συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή των πλέον δημοφιλών και ιδιαίτερα φιλικών τουριστικών προορισμών για τους Ισραηλινούς, παρουσιάζει μαθηματική αύξηση στις κρατήσεις, τα τελευταία πέντε και πλέον χρόνια, όχι μόνο λόγω του ίδιου του τουριστικού προϊόντος που έχει να προσφέρει αλλά λόγω των ισχυρών ιστορικών δεσμών ανάμεσα στους δύο λαούς και του έντονου ενδιαφέροντος των Ισραηλινών για τον πολιτισμό.

Οι Ισραηλινοί τουρίστες ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τον πολιτισμό , την Ιστορία , τη μουσική αλλά και την Ελληνική κουζίνα, χαρακτηριστικά που συγκεντρώνει η Καβάλα ως προορισμός.

Ο Δήμος Καβάλας υλοποιώντας το σχέδιο Τουριστικής Προβολής για το έτος 2020 στοχεύει στην ενδυνάμωση και επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, στην προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού.

Τον Δήμο Καβάλας και την «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» εκπροσώπησε στη διεθνή τουριστική έκθεση “International Mediterranean Tourism Market” (ΙΜΤΜ), ο πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, Παναγιώτης Αγγελίδη και η κα. Ελένη Μεντεσίδου, στέλεχος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ανδρικό χάπι αντισύλληψης – Πώς λειτουργεί

Ένα μη ορμονικό ανδρικό αντισυλληπτικό χάπι ενδέχεται να γίνει πραγματικότητα. Πειράματα υποδεικνύουν ότι...

Συμβουλές για να μην γερνάει ο λαιμός σας

Ο λαιμός είναι μια περιοχή του σώματός μας όπου...

Νέο ενδοσκοπικό σύστημα εντοπίζει τους καρκίνους με ακρίβεια 90%

Η έγκαιρη διάγνωσή τους είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για...

Μάνθος Κλεανθίδης: Έχουμε έναν πολύ δυναμικό Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου

Εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 11 Μαρτίου...

Θα στενάξει η Καβάλα από το κυκλοφοριακό το καλοκαίρι

Νίκος Ίμβρος: Για μας τους κατοίκους της πόλης, έτσι...

Όλα είναι έτοιμα για την 19η «Αλφαβητοπαρέλαση»

Πανέτοιμη δηλώνει, μέσω του προέδρου της, Βασίλη Μαυρομμάτη, η...

Εντός των ημερών θα πληρωθούν οι υπάλληλοι των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Καβάλας

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να λυθεί το πρόβλημα...