Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

Ευανθία Ρεμπούτσικα και «Πολίτικη Κουζίνα» στο Ακόντισμα

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα με μουσικές από το παρελθόν γεμάτες αναμνήσεις και συναισθήματα, μας προσκαλεί σε μία περιπλάνηση στις εικόνες και τα αρώματα της Πόλης με τις πολυαγαπημένες μελωδίες της «Πολίτικης Κουζίνας», στο Θέατρο Ακοντίσματος Νέας Καρβάλης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 40ου Φεστιβάλ «Ήλιος και Πέτρα».

Το Σάββατο στις 22 Αυγούστου

Έναρξη εκδήλωσης 21:00 μμ

Τιμή εισιτηρίου 5€

Πληροφορίες και προπώληση στο Κέντρο πληροφόρησης Επισκεπτών (τηλ 2510 23 10 11). Ώρες λειτουργίας: 8:30-15:00

Χρήσιμες πληροφορίες

Σημειώνουμε ότι οι θεατές θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας για την ασφαλή προσέλευση στον χώρο της εκδήλωσης. Ισχύει ο κανόνας της απόστασης του 1,5 μέτρου κατ’ ελάχιστον για ανοικτούς χώρους.

Απαγορεύεται η είσοδος στον χώρο μετά την έναρξη της παράστασης. Είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από τους θεατές κατά την είσοδο και έξοδο από το χώρο και καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης.

Για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση, 1 ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

Το 40ο Φεστιβάλ «Ήλιος και Πέτρα» θα πραγματοποιηθεί ακολουθώντας τις ειδικές οδηγίες των υγειονομικών αρχών, με προτεραιότητα τη δημόσια υγεία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό και τους καλλιτέχνες.

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΒΑΛΑΣ «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» ΣΤΕΓΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΕΑΣ ΚΑΡΒΑΛΗΣ

Διαφημίσεις