spot_img

Τελευταία Θέματα

spot_img
spot_img
spot_img

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

spot_img

Κοινή παράσταση Θεοδωρόπουλου & Μαθιουδάκη στο Κτήμα Δροσιά στην Ελευθερούπολη

Η επιτυχημένη κωμική συνεργασία των Βύρωνα Θεοδωρόπουλου και Μιχάλη Μαθιουδάκη επιστρέφει δυναμικά στην Καβάλα, παρουσιάζοντας την 5η κατά σειρά κοινή τους παράσταση με τίτλο «5», την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2026, στον Πολυχώρο Κτήμα Δροσιά, στην Ελευθερούπολη.

Η παράσταση αποτελεί συνέχεια μιας ιδιαίτερα επιτυχημένης πορείας του καλλιτεχνικού διδύμου, το οποίο έχει ήδη κατακτήσει το κοινό με το χαρακτηριστικό του χιούμορ, τη σκηνική χημεία και τη σύγχρονη κωμική ματιά σε καθημερινά ζητήματα.

Η βραδιά θα φιλοξενηθεί σε έναν ανοιχτό και καλοκαιρινό χώρο πολιτισμού, με τις πόρτες να ανοίγουν στις 20:00 και την έναρξη της παράστασης να έχει οριστεί για τις 21:00. Η διάρκεια του προγράμματος ανέρχεται σε 110 λεπτά, με ενδιάμεσο διάλειμμα 10 λεπτών, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να απολαύσει ένα ολοκληρωμένο θεατρικό κωμικό έργο.

Το εισιτήριο της παράστασης έχει οριστεί στα 12 ευρώ, καθιστώντας την εκδήλωση προσιτή για ευρύ κοινό, ενώ αναμένεται αυξημένο ενδιαφέρον από θεατρόφιλους της ευρύτερης περιοχής, αλλά και επισκέπτες της καλοκαιρινής περιόδου.

Η παράσταση «5» εντάσσεται σε μια σειρά εμφανίσεων του διδύμου σε όλη την Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας τη διαρκώς ανοδική τους πορεία στον χώρο της σύγχρονης ελληνικής κωμωδίας.

Με φόντο το καλοκαιρινό σκηνικό της Ελευθερούπολης, η εκδήλωση αναμένεται να αποτελέσει μία από τις σημαντικές πολιτιστικές στιγμές του Ιουλίου στην περιοχή.