Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου ΑμεΑ Α.Ο.Κ. από την συναυλία “Άσε το φως ανοιχτό”

Ημέρα:

Με πόσο των 1.822 ευρώ θα ενισχυθεί το ταμείο του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Α.Ο.Καβάλα, μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας για τη διάθεση των εισπράξεων από τη συναυλία του Φώτη Σιώτα “Άσε το φως ανοιχτό”, που πραγματοποιήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2023, στο θέατρο “Αντιγόνη Βαλάκου”.

Πρόκειται για το αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας που ανέλαβε η διοίκηση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, με τη συμμετοχή εκατοντάδων καβαλιωτών, προκειμένου να στηρίξει εμπράκτως κάποιον φορέα της πόλης, ο οποίος έχει έντονη δραστηριότητα και ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα.

Όπως ανέφεραν οι συντελεστές της συγκεκριμένης εκδήλωσης, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου, παρουσία του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, ο εν λόγω σύλλογος ήρθε με μεγάλη διαφορά πρώτος στις προτιμήσεις των συμπολιτών μας, γεγονός που αποδεικνύει ότι αναγνωρίζεται η παρέμβαση του στο κοινωνικό γίγνεσθαι της Καβάλας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ: “Θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο, την καλλιτεχνική Διευθύντρια, το Διοικητικό Συμβούλιο και τους εργαζομένους του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, για την πρωτοβουλία τους. Δείχνουν ότι έχουν ιδιαίτερες ευαισθησίες και πως αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας μας. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στον Αθλητικό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία, διότι καταβάλλει σημαντική προσπάθεια να λύσει τα προβλήματα των μελών του και να αλλάξει την καθημερινότητα τους. Ο Δήμος Καβάλας, όσο και όπου χρειαστεί, θα είναι στο πλευρό του”.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΑΒΑΛΑΣ, ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΠΟΖΟΥΔΗΣ: “Νομίζω ότι με την ψήφο τους οι Καβαλιώτες επιδοκίμασαν την συνολική παρουσία του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία στην περιοχή μας. Ο αγώνας που δίνουν οι εκπρόσωποι τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και στη ζωή, είναι πολύ σημαντικός”.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ, ΤΑΣΟΣ ΒΥΖΙΚΙΔΗΣ: “Για μας πέρα από το χρηματικό, είναι μεγάλη υπόθεση και η ηθική ικανοποίηση που πήραμε, καθώς μετά από 23 χρόνια αναγνωρίστηκε η προσφορά μας στους συνανθρώπους μας. Πιστεύω ότι μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, με τη βοήθεια του Δήμου Καβάλας, θα μπορέσουμε να βγάλουμε περισσότερα άτομα με αναπηρία από το σπίτι και να στερέψουμε στον αθλητισμό”.

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΑΒΑΛΑΣ, ΕΥΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΜΒΑΚΑ: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που αυτή η συναυλία στο σκοτάδι, έφερε στο φως αυτόν τον Σύλλογο που τόσο δυναμικά προσπαθεί να εντάξει εκ νέου στην κοινωνία τους ανθρώπους με αναπηρία. Είναι πραγματικά αξιέπαινη και αξιοθαύμαστη η δράση τους. Θέλω να ευχαριστήσω τον Φώτη Σιώτα διότι στήριξε την εκδήλωση μας αφιλοκερδώς, καθώς και όλους όσοι συνεργάστηκαν με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας για να πετύχει το δύσκολο εγχείρημά μας”.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ

Υπηρεσίες σχεδιασμού και εκτυπώσεις “ΕΝΤΥΠΟ”

Εστιατόριο “Ψαράκι”

Ξενοδοχείο “Ωκεανίς”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σάββας Αργυράκης: Φύγαμε με το κεφάλι ψηλά

«Όπως πήγαμε συντεταγμένα, έτσι φύγαμε και συντεταγμένα, με το...

«Σεβάς Χανούμ» του Γιώργου Χρονά στο «ΑΥΛΑΙΑ»

ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ “Κάθε ιστορία είναι μια διαδρομή...

Τι πρέπει να ξέρεις οπωσδήποτε για το έγκλημα της παραβίασης υποχρέωσης   διατροφής;

Καλησπέρα φίλες και φίλοι. Σήμερα θα σας αποκαλύψω ό,τι...

Μεγάλο πρόβλημα η έλλειψη προσωπικού στον Τουρισμό

Γιάννης Μαρκιανός: Επισκεφθήκαμε την δομή των μεταναστών για να...

Αναπτυξιακός Οργανισμός ΠΑΜΘ: Ένα χρήσιμο εργαλείο για την Περιφέρεια και τους Δήμους

Λάζαρος Τσαταλμπασίδης: Θα τρέξουμε μελέτες και έργα με πολύ...

ΟΕΒΕΚ: Ελπίζουμε ο ΟΛΚ να βρει τον ρόλο του στη κοινωνία του Ν. Καβάλας

Την Τετάρτη 21/2/24 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του διευθύνοντα συμβούλου του...

Στα κορυφαία της Ευρώπης το Κέντρο Αποκατάστασης ΛΥΔΙΑ

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στο Κουτούκι του Σαρρή πραγματοποιήθηκε...

Μακάριος Λαζαρίδης: «Το Γεν. Νοσοκομείο Καβάλας ενισχύεται με 24 νέους νοσηλευτές»

Συναντήσεις στο Υπουργείο Υγείας με Άδωνι Γεωργιάδη και Μάριο...