Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου ΑμεΑ Α.Ο.Κ. από την συναυλία “Άσε το φως ανοιχτό”

Ημέρα:

spot_img

Με πόσο των 1.822 ευρώ θα ενισχυθεί το ταμείο του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Α.Ο.Καβάλα, μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας για τη διάθεση των εισπράξεων από τη συναυλία του Φώτη Σιώτα “Άσε το φως ανοιχτό”, που πραγματοποιήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2023, στο θέατρο “Αντιγόνη Βαλάκου”.

Πρόκειται για το αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας που ανέλαβε η διοίκηση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, με τη συμμετοχή εκατοντάδων καβαλιωτών, προκειμένου να στηρίξει εμπράκτως κάποιον φορέα της πόλης, ο οποίος έχει έντονη δραστηριότητα και ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα.

Όπως ανέφεραν οι συντελεστές της συγκεκριμένης εκδήλωσης, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου, παρουσία του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, ο εν λόγω σύλλογος ήρθε με μεγάλη διαφορά πρώτος στις προτιμήσεις των συμπολιτών μας, γεγονός που αποδεικνύει ότι αναγνωρίζεται η παρέμβαση του στο κοινωνικό γίγνεσθαι της Καβάλας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ: “Θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο, την καλλιτεχνική Διευθύντρια, το Διοικητικό Συμβούλιο και τους εργαζομένους του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, για την πρωτοβουλία τους. Δείχνουν ότι έχουν ιδιαίτερες ευαισθησίες και πως αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας μας. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στον Αθλητικό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία, διότι καταβάλλει σημαντική προσπάθεια να λύσει τα προβλήματα των μελών του και να αλλάξει την καθημερινότητα τους. Ο Δήμος Καβάλας, όσο και όπου χρειαστεί, θα είναι στο πλευρό του”.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΑΒΑΛΑΣ, ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΠΟΖΟΥΔΗΣ: “Νομίζω ότι με την ψήφο τους οι Καβαλιώτες επιδοκίμασαν την συνολική παρουσία του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία στην περιοχή μας. Ο αγώνας που δίνουν οι εκπρόσωποι τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και στη ζωή, είναι πολύ σημαντικός”.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ, ΤΑΣΟΣ ΒΥΖΙΚΙΔΗΣ: “Για μας πέρα από το χρηματικό, είναι μεγάλη υπόθεση και η ηθική ικανοποίηση που πήραμε, καθώς μετά από 23 χρόνια αναγνωρίστηκε η προσφορά μας στους συνανθρώπους μας. Πιστεύω ότι μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, με τη βοήθεια του Δήμου Καβάλας, θα μπορέσουμε να βγάλουμε περισσότερα άτομα με αναπηρία από το σπίτι και να στερέψουμε στον αθλητισμό”.

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΑΒΑΛΑΣ, ΕΥΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΜΒΑΚΑ: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που αυτή η συναυλία στο σκοτάδι, έφερε στο φως αυτόν τον Σύλλογο που τόσο δυναμικά προσπαθεί να εντάξει εκ νέου στην κοινωνία τους ανθρώπους με αναπηρία. Είναι πραγματικά αξιέπαινη και αξιοθαύμαστη η δράση τους. Θέλω να ευχαριστήσω τον Φώτη Σιώτα διότι στήριξε την εκδήλωση μας αφιλοκερδώς, καθώς και όλους όσοι συνεργάστηκαν με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας για να πετύχει το δύσκολο εγχείρημά μας”.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ

Υπηρεσίες σχεδιασμού και εκτυπώσεις “ΕΝΤΥΠΟ”

Εστιατόριο “Ψαράκι”

Ξενοδοχείο “Ωκεανίς”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Παρουσία της Περιφέρειας ΑΜΘ στην FRESKON – HELEXPO

Την έκθεση FRESKON - HELEXPO  στην Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε ο...

ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αποτελεί εμπόδιο η έλλειψη συνεργασίας των γονέων;

Ένα επιχείρημα που χρησιμοποιεί ο γονιός που επιδιώκει αποκλειστική...

Η ΠΕΔ-ΑΜΘ λέει ξεκάθαρα όχι στη συνένωση των ΔΕΥΑ

Σάββας Μιχαηλίδης: Αναγκαστική συνένωση δημοτικών επιχειρήσεων που δεν δημιουργεί...

Οι «Μοναδικές Γεύσεις» της Καβάλας ταξίδεψαν στον σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα

Υπό τον τίτλο «Μοναδικές Γεύσεις», εγκαινιάστηκε την Τετάρτη (10/4)...

Ο Δήμος Καβάλας απειλεί με πρόστιμα για τα μέτρα πυροπροστασίας

Μέχρι 10 Ιουνίου οι ιδιοκτήτες ακινήτων καλούνται να υποβάλλουν...

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Κρίσης της ΕΝΠΕ

Η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής...

Μακάριος Λαζαρίδης: «Δημιουργούμε ένα νέο Ε.Σ.Υ., πιο φιλικό προς τον πολίτη»

Τις πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για να ενισχύσει και να...

Διευκρινίσεις της ΑΑΔΕ για τη φορολογική μεταχείρισή των βραχυχρόνιων μισθώσεων

Διευκρινίσεις σχετικά με τη φορολογική μεταχείριση των βραχυχρόνιων μισθώσεων...