Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ικανοποιημένος ο Αρχέλαος Γρανάς από το πρόγραμμα παραστάσεων του ΔΗΠΕΘΕ

Ημέρα:

spot_img

«Είναι αλήθεια ότι όλες οι παραστάσεις που περιλαμβάνονται στη δεύτερη περίοδο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., είναι εξαιρετικές, από την άποψη ότι είναι τόσο καλά μελετημένες, καθώς η καλλιτεχνική μας διευθύντρια, η κ. Βαμβακά, τις έχει παρακολουθήσει η ίδια στην Αθήνα».

Τα παραπάνω τόνισε σε δηλώσεις που έκανε στην τοπική ΕΡΑ, ο πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, Αρχέλαος Γρανάς, ο οποίος εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το ότι όλες οι παραστάσεις του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. είναι sold out. 

«Είναι προσεγμένα έργα κι αυτό το έχει εκτιμήσει το κοινό της Καβάλας…»

«Η κ. Βαμβακά έχει παρακολουθήσει και πως πήγαιναν τα εισιτήρια στα θέατρα όπου παιζόταν αυτές οι παραστάσεις, οι οποίες ήταν εξαιρετικές στο σύνολό τους. Είναι προσεγμένα έργα, συνεννοήθηκε με τους θεατρικούς παράγοντες και τα έφερε στην Καβάλα. Αυτό το έχει εκτιμήσει το κοινό της Καβάλας, βλέποντας αυτές τις εξαιρετικές παραστάσεις και νομίζω ότι πλέον έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο εξαιρετικό με δυο θεατρικές παραστάσεις τον μήνα. Εφόσον είναι συμπληρωμένες αυτές που έχουν προγραμματίσει βάζουμε και άλλη μία για να μπορέσει ο κόσμος να έρθει και να τις παρακολουθήσει», ανέφερε ακόμη ο Αρχέλαος Γρανάς.

«Νομίζω ότι έχει γίνει εξαιρετική δουλειά και γι’ αυτό είμαι ικανοποιημένος. Από εδώ και πέρα βέβαια βλέπουμε και το επόμενο διάστημα που αφορά το Φεστιβάλ Φιλίππων…»

«Όλες οι παραστάσεις μας είναι sold out. Έτσι είναι κάθε φορά που βγαίνουν οι νέες παραστάσεις αμέσως τα εισιτήρια εξαντλούνται, γι’ αυτό και προσθέτουμε άλλη μία παράσταση. Νομίζω ότι έχει γίνει εξαιρετική δουλειά και γι’ αυτό είμαι ικανοποιημένος. Από εδώ και πέρα βέβαια βλέπουμε και το επόμενο διάστημα που αφορά το Φεστιβάλ Φιλίππων. Αυτήν την περίοδο η κ. Βαμβακά είναι στην Αθήνα και έχει επαφές με διάφορους θεατρικούς παραγωγούς για να έρθουν το καλοκαίρι εξαιρετικές παραστάσεις στο αρχαίο θέατρο Φιλίππων. Βέβαια προετοιμάζουμε και δική μας παράσταση, η οποία θα γίνει εδώ τοπικά με δικούς μας ηθοποιούς. Θα έχουμε νεότερα μόλις μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις», επισήμανε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εκλογές ΤΕΕ: Ζητούμενο είναι η μεγάλη συμμετοχή

Απόστολος Παυλίδης: Τη συμμετοχή τη θέλουμε και μετά τις...

Μ. Λαζαρίδης: Ισχυρή Ελλάδα στις Βρυξέλες και πολιτική σταθερότητα

«Οι επικείμενες ευρωεκλογές έχουν δύο διαστάσεις, οι οποίες είναι...

Πόνος και Δικαίωση: Η ιστορία ενός πατέρα που κατηγορήθηκε ψευδώς

Σήμερα θα πούμε μια σύντομη ιστορία με ένα πατέρα...

Ίδια γεύση με πέρυσι αφήνει η σχολική χρονιά

Αργύρης Μυστακίδης: Στις πανελλαδικές εξετάσεις κανείς δεν προσέρχεται έχοντας...

Ενημέρωσαν τον Θ. Μαρκόπουλο για τα θέματα του Αμυγδαλεώνα

Τα θέματα που απασχολούν την κοινότητα του Αμυγδαλεώνα και...

Το Παληό 3on3 επιστρέφει για την 6η του σαιζόν

Το Παληό 3on3 επιστρέφει για την 6η του σαιζόν...

Στους 20 δημοφιλέστερους προορισμούς στην Ευρώπη η Θάσος

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η Θάσος...