Κυριακή, 3 Μαρτίου, 2024
Κυριακή, 3 Μαρτίου, 2024

Αρχέλαος Γρανάς: Μεγαλύτερη εξωστρέφεια για το ΔΗΠΕΘΕ

Ημέρα:

Η ακόμη μεγαλύτερη εξωστρέφεια είναι το στοίχημα της νέας διοίκησης του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην τοπική ΕΡΑ, ο νέος πρόεδρός του, Αρχέλαος Γρανάς.

«Είναι ένα αντικείμενο που μου φαίνεται ελκυστικό, αλλά δεν έχω ακόμη μεγάλη επαφή με το προσωπικό, με το οποίο συζήτησα μια φορά και είπαμε κάποια πράγματα για το πως θα διαχειριστούμε όλα τα ζητήματα», ανέφερε αρχικά ο κ. Γρανάς. 

«Στόχος να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε απρόσκοπτα τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του πρώτου εξαμήνου και από εκεί και πέρα να δούμε και το πρόγραμμα του 2ου εξαμήνου…»

«Μην ξεχνάμε ότι και το Cosmopolis περνάει πλέον στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., οπότε είχαμε και μια συνάντηση με τον κ. Ζοπόγλου, ο οποίος είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ, όπως και με την καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., την κ. Οικονόμου, με στόχο να ενημερωθώ, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε διάφορες εκδηλώσεις για το πρώτο εξάμηνο του νέου έτους, αυτές που ήδη έχουν προγραμματιστεί από την προηγούμενη θητεία, για να μπορέσουμε να τις ξεκινήσουμε απρόσκοπτα. Χρειάζεται μια προετοιμασία για το πρόγραμμα και από εκεί και πέρα να δούμε και το πρόγραμμα του 2ου εξαμήνου», ανέφερε στη συνέχεια ο νέος πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας. 

«Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να δούμε πως θα μεταφέρουμε έργα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας και να τα παρουσιάσουμε σε άλλες πόλεις…»

«Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας πρέπει να γίνει ακόμη πιο εξωστρεφές, να μεταφέρει τις δράσεις του και εκτός της περιοχής μας, σε άλλες Περιφερειακές Ενότητες. Αυτό είναι κάτι που θα το δούμε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για μεταφέρουμε έργα του ίδιου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας και να τα παρουσιάσουμε σε άλλες πόλεις, όπως στην Κομοτηνή που έχει ένα υπέροχο Μέγαρο Μουσικής ή να πάμε στην Δράμα. Δεν συζήτησα ακόμη για θέματα προϋπολογισμού και τι μπορούμε να κάνουμε, είναι κάτι που θα δούμε τις επόμενες ημέρες, είναι ακόμη νωρίς», σημείωσε καταληκτικά ο Αρχέλαος Γρανάς. 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αλέξης Γούλας: Συνεχείς πιέσεις για έγκαιρη ολοκλήρωση των έργων

Μέτρα για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος τους θερινούς...

Γιώργος Καλαντζής για ΣΥΡΙΖΑ: «Όπου φτωχός και η μοίρα του»

«Δεν το θεωρώ υγιές αυτό που συμβαίνει με την...

Επανεκλέχθηκε στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ ο Φίλιππος Αναστασιάδης

Επανεκλέχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ ο δήμαρχος Παγγαίου...

Καβάλα: Αλλοδαπός είχε σιδερογροθιά

Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου 2 Μαρτίου 2024 στην...

Ανδρικό χάπι αντισύλληψης – Πώς λειτουργεί

Ένα μη ορμονικό ανδρικό αντισυλληπτικό χάπι ενδέχεται να γίνει πραγματικότητα. Πειράματα υποδεικνύουν ότι...

Συμβουλές για να μην γερνάει ο λαιμός σας

Ο λαιμός είναι μια περιοχή του σώματός μας όπου...

Νέο ενδοσκοπικό σύστημα εντοπίζει τους καρκίνους με ακρίβεια 90%

Η έγκαιρη διάγνωσή τους είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για...

Μάνθος Κλεανθίδης: Έχουμε έναν πολύ δυναμικό Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου

Εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 11 Μαρτίου...