Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Αρχέλαος Γρανάς: Μεγαλύτερη εξωστρέφεια για το ΔΗΠΕΘΕ

Ημέρα:

Η ακόμη μεγαλύτερη εξωστρέφεια είναι το στοίχημα της νέας διοίκησης του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην τοπική ΕΡΑ, ο νέος πρόεδρός του, Αρχέλαος Γρανάς.

«Είναι ένα αντικείμενο που μου φαίνεται ελκυστικό, αλλά δεν έχω ακόμη μεγάλη επαφή με το προσωπικό, με το οποίο συζήτησα μια φορά και είπαμε κάποια πράγματα για το πως θα διαχειριστούμε όλα τα ζητήματα», ανέφερε αρχικά ο κ. Γρανάς. 

«Στόχος να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε απρόσκοπτα τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του πρώτου εξαμήνου και από εκεί και πέρα να δούμε και το πρόγραμμα του 2ου εξαμήνου…»

«Μην ξεχνάμε ότι και το Cosmopolis περνάει πλέον στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., οπότε είχαμε και μια συνάντηση με τον κ. Ζοπόγλου, ο οποίος είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ, όπως και με την καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., την κ. Οικονόμου, με στόχο να ενημερωθώ, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε διάφορες εκδηλώσεις για το πρώτο εξάμηνο του νέου έτους, αυτές που ήδη έχουν προγραμματιστεί από την προηγούμενη θητεία, για να μπορέσουμε να τις ξεκινήσουμε απρόσκοπτα. Χρειάζεται μια προετοιμασία για το πρόγραμμα και από εκεί και πέρα να δούμε και το πρόγραμμα του 2ου εξαμήνου», ανέφερε στη συνέχεια ο νέος πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας. 

«Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να δούμε πως θα μεταφέρουμε έργα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας και να τα παρουσιάσουμε σε άλλες πόλεις…»

«Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας πρέπει να γίνει ακόμη πιο εξωστρεφές, να μεταφέρει τις δράσεις του και εκτός της περιοχής μας, σε άλλες Περιφερειακές Ενότητες. Αυτό είναι κάτι που θα το δούμε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για μεταφέρουμε έργα του ίδιου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας και να τα παρουσιάσουμε σε άλλες πόλεις, όπως στην Κομοτηνή που έχει ένα υπέροχο Μέγαρο Μουσικής ή να πάμε στην Δράμα. Δεν συζήτησα ακόμη για θέματα προϋπολογισμού και τι μπορούμε να κάνουμε, είναι κάτι που θα δούμε τις επόμενες ημέρες, είναι ακόμη νωρίς», σημείωσε καταληκτικά ο Αρχέλαος Γρανάς. 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...