Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Τηλέφωνο: 2510-831600

Με Άλκηστη Πρωτοψάλτη ανοίγει η αυλαία του φετινού COSMOPOLIS

Ημέρα:

Με τη μοναδική Άλκηστη Πρωτοψάλτη ανοίγει την αυλαία του στις 25 Ιουλίου το φετινό COSMOPOLIS, το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 30 Αυγούστου.

Για το πλούσιο πρόγραμμα του φεστιβάλ μίλησε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του COSMOPOLIS, Άλκης Ζοπόγλου.

«Θα κλείσουμε την πρώτη περίοδο του Ιουλίου με ένα γλέντι και μια έκπληξη που θα ανακοινωθεί σύντομα, καθώς είμαστε στη φάση που κλείνουμε με ένα πολύ γνωστό ελληνικό σχήμα…»

«Ήδη έχουμε κλείσει με τη μοναδική Άλκηστη Πρωτοψάλτη, η οποία θα κάνει την έναρξη του φετινού φεστιβάλ COSMOPOLIS. Θα ακολουθήσουν αντιπροσωπείες από διάφορες χώρες, ενώ έχουμε στο πρόγραμμα να φιλοξενήσουμε και την Τουρκία, σε μια μοναδική συνεργασία ενός μουσικού σχήματος από την Κωνσταντινούπολη με τη δικιά μας Σοφία Νεοχωρίτου. Στη συνέχεια θα φιλοξενηθεί ένα μουσικό σχήμα από το Capo Verde από την Αφρική, αλλά και από το Μαρόκο επίσης και θα κλείσουμε την πρώτη περίοδο του Ιουλίου με ένα γλέντι και μια έκπληξη που θα ανακοινωθεί σύντομα, καθώς είμαστε στη φάση που κλείνουμε με ένα πολύ γνωστό ελληνικό σχήμα που δεν μπορούμε ακόμη να ανακοινώσουμε», σημείωσε σχετικά ο κ. Ζοπόγλου.

«Γενικότερα θα υπάρχουν πολλές δράσεις που θα εμπλουτίσουν το φεστιβάλ και κάθε γειτονιά της Παναγίας θα έχει ειδική δράση…»

«Μέσα στον Αύγουστο θα πραγματοποιηθούν τα γνωστά cosmohome στις γειτονιές της πόλης και των χωριών του Δήμου Καβάλας και θα καταλήξουμε στο τέλος Αυγούστου με μια πολύ όμορφη μπάντα από τη Σενεγάλη, η οποία είναι μια διάσημη ορχήστρα σε παγκόσμιο επίπεδο και θα συνεχίσει μετά από εμάς για μια ακόμη συναυλία στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Θα κλείσουμε με μια συμφωνική ορχήστρα νέων από το Τίμπιγκεν της Γερμανίας. Έχουμε ακόμη μερικές προτάσεις που διαπραγματευόμαστε και σιγά σιγά κλείνουν κι αυτές. Γενικότερα θα υπάρχουν πολλές δράσεις που θα εμπλουτίσουν το φεστιβάλ και κάθε γειτονιά της Παναγίας θα έχει ειδική δράση, όπου μπορεί να φιλοξενεί διάφορες άλλες καλλιτεχνικές ενέργειες, οπότε το πενθήμερο από 25 μέχρι 30 Ιουλίου, η περιοχή της Παναγίας θα ζωντανέψει και θα φιλοξενήσει πολλούς καλλιτέχνες και δράσεις. Το περιμέναμε κι εμείς το φεστιβάλ όλα αυτά τα χρόνια με το μεγάλο πρόβλημα με τον κορωνοϊό που δεν μας άφηνε να υλοποιήσουμε όλα αυτά που είχαμε στο μυαλό μας», δήλωσε ακόμη ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ COSMOPOLIS.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εκδήλωση: «Καταπολέμηση της βίας και του εκφοβισμού»

Αλέξης Πολίτης: «Είναι μία δράση για την οποία είμαστε...

Γ. Εριφυλλίδης: Ένα ακόμη περιστατικό κακοποίησης αδέσποτου ζώου στην Καβάλα

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας Γιάννης Εριφυλλίδης, έκανε την παρακάτω...

Ανακοίνωση του 1ου ΕΠΑΛ Καβάλας για τον θάνατο του 17χρονου μαθητή σε τροχαίο

Από το 1ο ΕΠΑΛ Καβάλας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Αγαπητοί...

Ο Γιώργος Βορίδης υποψήφιος με τον Γιάννη Εριφυλλίδη

Ο Γιώργος Βορίδης συστρατεύεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με...

Δημοφιλή

ΚΑΒΑΛΑ: Ο Θανάσης Συρόπουλος ζητά τη βοήθεια μας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο συμπολίτης μας Θανάσης Συρόπουλος έστειλε μια επιστολή στην...

Τι είναι αυτοδικία κατά το Ποινικό Κώδικα. (του Γιώργου Γιαγκουδάκη)

Το θέμα στο οποίο αναφέρομαι σήμερα προς ενημέρωση σας...

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Λάκης – Αύριο Δευτέρα η κηδεία του

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Λάκης Ανθίμου δεν τα κατάφερε...

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο Καβάλας σκοτώθηκε σε τροχαίο...