Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

«Το Φεστιβάλ Φιλίππων δεν μπορεί να σταματήσει…»

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Γιάννης Σιαπέρας
Γιάννης Σιαπέρας
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Παρά τις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα, το Φεστιβάλ Φιλίππων συνεχίζει να αποτελεί μια όαση πολιτισμού και να αντιστέκεται σε όλα όσα κάνουν την καθημερινότητα των πολιτών αβίωτη.

Αυτό τόνισαν χθες σε κοινή συνέντευξη Τύπου η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, Θοδωρής Γκόνης.

Όπως σημείωσε η δήμαρχος, αν και η χώρα ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις με κλειστές τράπεζες, εντούτοις ο πολιτισμός δηλώνει «παρών» με το Εθνικό Θέατρο να αρχίζει την περιοδεία του από το Φεστιβάλ Φιλίππων με τις Τρωάδες, κάτι που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον δήμο και το ίδιο το φεστιβάλ.

Μάλιστα, η δήμαρχος κάλεσε τους συμπολίτες μας να στηρίξουν το φεστιβάλ και να παρακολουθήσουν την παράσταση στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων.

«Το Φεστιβάλ Φιλίππων δεν μπορεί να σταματήσει…»

Από την πλευρά του, ο κ. Γκόνης υπογράμμισε ότι το φεστιβάλ έχει την ιστορία του, αλλά και ότι έχει καθήκον να είναι «παρών» και είναι, με παραχωρήσεις και διευκολύνσεις προς το Εθνικό Θέατρο. Ο κ. Γκόνης σημείωσε με έμφαση ότι όποιες κι αν είναι οι συνθήκες το φεστιβάλ δεν μπορεί να σταματήσει και με την σειρά του κάλεσε τους καβαλιώτες, αλλά και τους κατοίκους των όμορων νομών να το στηρίξουν αρχής γενομένης από αύριο με την παράσταση Τρωάδες.

Πηγή: Ενήμερος

spot_img
spot_img

Διαφημίσεις