Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε επιχειρήσεις στην Καβάλα

Έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του...

Την αποθέωση γνώρισαν ο Βασίλης Λέκκας και οι ΣυνΩΔΗπόροι στη Δράμα

Ακολούθησε μας

“Η πόλη της Δράμας τίμησε τη χορωδία της Καβάλας” ήταν τα λόγια του Βασίλη Λέκκα στο ξεκίνημα του συγκινητικού Σαββατόβραδου στη Δράμα! Κι αυτό πραγματικά έγινε, αφού ο κόσμος κατέκλυσε από πολύ νωρίς το πανέμορφο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Ωδείου Δράμας, δείχνοντας την αγάπη του για το χορωδιακό τραγούδι και φυσικά τον μεγάλο ερμηνευτή Βασίλη Λέκκα.

Η βραδιά ξεκίνησε με τους συμπράττοντες Βασίλη Λέκκα & ΣυνΩΔΗπόρους να ερμηνεύουν μαζί τα πρώτα τραγούδια, με το Βασίλη Λέκκα να αφήνει λίγο αργότερα το κοινό στα χέρια του Γιάννη Κανάκη και της χορωδίας των ΣυνΩΔΗπόρων. Οι ασύλληπτες τετραφωνικές διασκευές γνωστών κομματιών του μαέστρου & βιρτουόζου πιανίστα, συνεπήραν το κοινό δίνοντας μια άλλη διάσταση στα τραγούδια, εξάροντας τη συμβολή της ποιοτικής χορωδιακής μουσικής στην εποχή μας. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Βασίλης Λέκκας, ερμηνεύοντας εκπληκτικά μερικά από τα πιο γνωστά κομμάτια του ρεπερτορίου του, σε συνοδεία πάντα με το πιάνο του συναρπαστικού Γιάννη Κανάκη. Ο Βασίλης Λέκκας συγκίνησε και συγκινήθηκε. Ήταν μια μοναδική στιγμή, που έκανε πολλούς από τους θεατές να δακρύσουν μαζί με τον καλλιτέχνη!

Η βραδιά συνεχίστηκε με τους ΣυνΩΔΗπόρους να επανέρχονται στη σκηνή “ατάκτως”, τραγουδώντας μαζί με το Βασίλη Λέκκα τη “Μπαλάντα του κυρ Μέντιου” σε στίχους του Κώστα Βάρναλη, συναρπάζοντας το κοινό που ήδη σιγοτραγουδούσε! Η βραδιά έκλεισε με 2 καταπληκτικά τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, τον “Ταμένο” και τη “Ρωμιοσύνη” σε μια μοναδική μουσική σύνδεση του Βασίλη Λέκκα και τους ΣυνΩΔΗπόρους να συνοδεύουν με δυναμικό παλμό! Το ρυθμικό χειροκρότημα των όρθιων πλέον θεατών, επέφερε ρίγη συγκίνησης σε όλους…

Για όσους δεν είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν τη συγκινητική παράσταση, τους δίνεται ακόμη μια ευκαιρία στις 20 Οκτώβρη στην Ξάνθη!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα