Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε επιχειρήσεις στην Καβάλα

Έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του...

«ΣυνΩΔΗπόροι»: Ασυγκράτητος ενθουσιασμός και συγκίνηση στην Ξάνθη

Ακολούθησε μας

Νιώθω πολύ οικεία την πόλη της Ξάνθης, μας συνδέει κάτι σαν συγγένεια ο Μάνος Χατζιδάκις…” ήταν τα λόγια του Βασίλη Λέκκα στο κατάμεστο Δημοτικό Αμφιθέατρο της πόλης!

Συγκινημένος ο Βασίλης Λέκκας στην τέταρτη συναυλία της περιοδείας, απηύθυνε τον παραπάνω χαιρετισμό στους Ξανθιώτες θεατές της παράστασης, καλώντας τους να είναι υπερήφανοι για το γεγονός ότι ο μεγάλος Μάνος γεννήθηκε εκεί. Επισκεπτόμενος λίγες ώρες νωρίτερα το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Χατζιδάκις, συνεπαρμένος από τον υπέροχο αυτό χώρο, (υπ)έγραψε δωρικά στο βιβλίο εντυπώσεων “Δεν έχω λόγια…”. Ανέφερε επίσης, ότι το 1985 είχαν επισκεφθεί μαζί την πόλη της Ξάνθης, με τον εκλιπόντα να του υποδεικνύει συγκινημένος το σπίτι που γεννήθηκε!

Στα της συναυλίας τώρα: ο Βασίλης Λέκκας, ο Γιάννης Κανάκης και οι ΣυνΩΔΗπόροι κατάφεραν να ξεσηκώσουν το πλημμυρισμένο με κόσμο Αμφιθέατρο της Ξάνθης, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης με τις ερμηνείες τους! Στο τέλος της συναυλίας, κόσμος και τραγουδιστές με μια φωνή, τραγούδησαν μαζί a capella γνωστά τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι.

Φαίνεται ότι η συνεργασία αυτή όσο περνάει ο καιρός “δένει” ακόμη καλύτερα, με τις προτάσεις για νέες εμφανίσεις να έρχονται από διάφορα μέρη της χώρας. Αστειευόμενος ο Βασίλης Λέκκας, ανέφερε ότι μετά την επόμενη προγραμματισμένη συναυλία στη Χρυσούπολη το Δεκέμβρη, θα ξεκινήσει η “Παγκόσμια περιοδεία με τους ΣυνΩΔΗπόρους”!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα