Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Τηλέφωνο: 2510-831600

ΚΑΒΑΛΑ: 1ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης από τη “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ”

Ημέρα:

Η παρουσίαση του νέου εργασιακού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης 2015 -2016, έγινε σήμερα στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, από την πρόεδρο της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», Αναστασία Ιωσηφίδου, τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αθλητισμού, Θανάση Παπανικολάου και τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής, Χρήστο Μπακλατζή.

Όπως τόνισε στις δηλώσεις της η κ. Ιωσηφίδου, στο εργασιακό πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν εργαζόμενοι διαφόρων επαγγελμάτων. Η ανταπόκριση ήταν ιδιαίτερα μεγάλη κι έτσι στο πρωτάθλημα θα μετέχουν δέκα ομάδες, οι οποίες θα απαρτίζονται από αστυνομικούς, γιατρούς, γυμναστές, δασκάλους, δικηγόρους, λιμενικούς, εργαζόμενους της “ELFE” και της Kavala Oil, πυροσβέστες και τραπεζικούς υπαλλήλους.

Στόχος του πρωταθλήματος η σύσφιξη των σχέσεων των εργαζομένων

Το πρωτάθλημα θα αρχίσει από τις 30 Νοεμβρίου και θα διεξάγεται σε γήπεδο στον Αμυγδαλεώνα, καθώς δεν ήταν δυνατό να βρεθεί κάποιος άλλος χώρος στην πόλη της Καβάλας. Για την παραχώρηση των ωρών τους, ώστε να διεξάγεται κανονικά το εργασιακό πρωτάθλημα, η κ. Ιωσηφίδου ευχαρίστησε τους Ιωάννη Παναγιωτίδη και Χρήστο Πασχαλίδη.

«Σκοπός της υλοποίησης του εν λόγω πρωταθλήματος, είναι η σύσφιξη των σχέσεων των εργαζομένων και επιπλέον θα αναπτυχθεί το άθλημα ακόμη περισσότερο και βέβαια να προσφέρει χαρά, διασκέδαση και εκτόνωση στους εργαζόμενους», επισήμανε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις της η Αναστασία Ιωσηφίδου.

Δεν θα ξεπεράσει τις 2.000 ευρώ το κόστος για την «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ»

«Ήταν αρκετά δύσκολο το να ξεκινήσουμε αυτό το πρωτάθλημα, γιατί κυρίως δεν είχαμε χώρο και ώρες στα γήπεδα της Καβάλας. Μας παραχώρησαν οι κύριοι Παναγιωτίδης και Πασχαλίδης την προπόνηση της Δευτέρας που είχαν οι ομάδες τους, για να μπορέσουμε να παίξουμε τα παιχνίδια. Είχαμε κι άλλες τέσσερις συμμετοχές, μετά από τις δέκα, που δεν ήταν δυνατό να τις εντάξουμε στο πρωτάθλημα, καθώς δεν έχουμε άλλες ώρες και γήπεδα. Του χρόνου θα ξεκινήσουμε νωρίτερα για να εξασφαλίσουμε τα πάντα, ώστε να γίνει ένα ακόμη καλύτερο πρωτάθλημα», ανέφερε σχετικά στις δηλώσεις του ο κ. Παπανικολάου.

Να σημειωθεί ότι το κόστος για την «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» δεν θα ξεπεράσει τις 2.000 ευρώ.

«Δεν περιμέναμε τέτοια ανταπόκριση…»

Τέλος, από την πλευρά του ο Χρήστος Μπακλατζής, αφού ευχαρίστησε την «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» για τον ορισμό του στην θέση του προέδρου της οργανωτικής επιτροπής, δήλωσε ότι η διοργάνωση του πρωταθλήματος αυτού ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς το αίτημα υπήρχε εδώ και χρόνια.

«Προσπαθήσαμε να δώσουμε διέξοδο σε άτομα που ασχολούνται με το μπάσκετ, που παίζουν ερασιτεχνικά, για αυτό και θέσαμε ως όριο ηλικίας από 30 χρονών και πάνω να μπορούν να μετέχουν. Δεν περιμέναμε τέτοια ανταπόκριση και για αυτό μας δίνει ευχαρίστηση να προσπαθήσουμε του χρόνου σε νέες βάσεις να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Σε πρώτη φάση θα διεξαχθούν 45 αγώνες, με δυο παιχνίδια την ημέρα, οπότε θα φτάσουμε μέχρι το Μάιο κι αν προλάβουμε το final four θα το κάνουμε στην Καβάλα, αν βρούμε κάποιο γήπεδο. Επίσης, επειδή θα μετέχουν άτομα ηλικίας άνω των 30 ετών, δώσαμε το δικαίωμα σε κάθε ομάδα να έχει τρία άτομα εκτός εργασιακού χώρου, για να είναι οι ομάδες πιο ευέλικτες, ενώ οι τέσσερις περίοδοι του κάθε παιχνιδιού, αντί για 10λεπτα θα είναι σε 8λεπτα. Κάθε παίκτης θα μπορεί να συμμετέχει τουλάχιστον για μια περίοδο. Οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρξει θα το αντιμετωπίσει η οργανωτική επιτροπή στην διάρκεια των αγώνων», δήλωσε ο κ. Μπακλατζής.

Πηγή: Εφημερίδα “ΕΝΗΜΕΡΟΣ”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σε χρόνιο πρόβλημα εξελίσσεται η έλλειψη φαρμάκων στα φαρμακεία

Σίσυ Ρακιντζή: Προσπαθούμε κάθε φορά να βρούμε μία λύση Σε...

Έργα εκσυγχρονισμού των υποδομών του Πηλοθεραπευτηρίου Κρηνίδων

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ,...

Απορρίπτει την συνεργασία ο συνδυασμός της Αναστασίας Ιωσηφίδου

Από τον συνδυασμό ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ της Αναστασίας Ιωσηφίδου, εκδόθηκε...

Δημοφιλή

ΚΑΒΑΛΑ: Ο Θανάσης Συρόπουλος ζητά τη βοήθεια μας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο συμπολίτης μας Θανάσης Συρόπουλος έστειλε μια επιστολή στην...

Τι είναι αυτοδικία κατά το Ποινικό Κώδικα. (του Γιώργου Γιαγκουδάκη)

Το θέμα στο οποίο αναφέρομαι σήμερα προς ενημέρωση σας...

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Λάκης – Αύριο Δευτέρα η κηδεία του

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Λάκης Ανθίμου δεν τα κατάφερε...

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο Καβάλας σκοτώθηκε σε τροχαίο...