Κυριακή, 23 Μαρτίου, 2025
Κυριακή, 23 Μαρτίου, 2025
Περισσότερα

    Συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Π.Ε Καβάλας

    Ημέρα:

    spot_img
    spot_img
    spot_img

    «Βρισκόμαστε στο πλευρό, τόσο των γονέων που καθημερινά αντιμετωπίζουν έναν Γολγοθά, αλλά και των ίδιων των ατόμων με Αυτισμό και εκφράζουμε την συμπάθεια μας, αλλά και την αγωνία μας, προκειμένου να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία που υπάρχει, εν προκειμένου μέσω των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, για να τους βοηθήσουμε, συμβάλλοντας σε μια καλύτερη και πιο ανθρώπινη καθημερινότητα για γονείς και παιδιά».

    Τα παραπάνω δήλωσε μετά την συνάντηση που είχε με μέλη της διοίκησης του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Π.Ε Καβάλας, το Σαββάτο το πρωί, στην Καβάλα, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χριστόδουλος Τοψίδης. Στην διάρκεια της συνάντησης o κ. Τοψίδη εξέφρασε την υποστήριξη του προς τους γονείς, για τον δύσκολο καθημερινό αγώνα που δίνουν και συζήτησε με την Πρόεδρος του συλλόγου κα Θεοδώρα Καγιάννη, την Αντιπρόεδρος κα. Νατάσα Στογιανίδου και τον Ταμίας κ. Αθανάσιο Ιωαννίδη, για τα θέματα που του απασχολούν προκειμένου να υπάρξουν παρεμβάσεις για τα άτομα με Αυτισμό.

    Αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι δυνατότητες που προσφέρονται, εφόσον αξιολογηθεί θετικά η πρότασης που έχει καταθέσει ο Σύλλογος στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος ΑΜΘ, στο πλαίσιο της πρόσκλησης με τίτλο: «Νέα Κέντρα Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΗΦ)». Σε περίπτωση έγκρισης η  δράση θα χρηματοδοτήσει την λειτουργία νέων δομών για διάρκεια 3 ετών (50 ωφελούμενοι ). Στην συνάντηση ήταν παρών και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος.

    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

    Καβάλα: Σύλληψη για ηχορύπανση

    Συνελήφθη βραδινές ώρες της 21/22-3-2025 στην Καβάλα, από αστυνομικούς...

    Προβλήματα από την παχύρευστη «βλέννα» στο Θρακικό Πέλαγος

    Σωτήρης Ορφανίδης: Πρόκειται για το φαινόμενο της δημιουργίας αιωρούμενων...

    Οι ανοίκειες επιθέσεις χάριν της τοξικότητας

    Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Είναι πλέον φανερό πως η τοξικότητα...

    Θανάση Τριαρίδη «Έγκλημα και τιμωρία» από το ΚΘΒΕ

    ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του...

    Ένα δύσκολο δίμηνο βίωσε η τοπική αγορά

    «Ανέκαθεν το δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου πάντα είναι δύσκολο,...

    «Αμέτι μου Χαμέτι Νο2»: Η απόλυτη κωμωδία της χρονιάς έρχεται στην Καβάλα!

    Μετά από συνεχόμενες SOLD OUT παραστάσεις, η πιο ανατρεπτική...

    Λεωνίδας Παππάς: Οι «πολιτικές ντρίμπλες» δεν θα περάσουν…

    «Η Πλεύση Ελευθερίας είναι ένα μονοπρόσωπο κόμμα, μονοθεματικό, χωρίς...

    Τριαντόπουλος: Τον λοιδορούν αν και γνωρίζουν ότι δεν έκανε τίποτα απολύτως

     Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Ο κ. Τριαντόπουλος διασύρεται καθημερινά με...