Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Θεόδωρος Μαρκόπουλος: Ετοιμαζόμαστε για να δώσουμε μία μάχη πολιτική

Ημέρα:

Στις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου Νέστου βρέθηκε την Πέμπτη (31/8), κλιμάκιο της «Περιφερειακής Σύνθεσης». Για το θέμα έκανε δηλώσεις στην ΕΡΑ Καβάλας, ο Θεόδωρος Μαρκόπουλος.

«Στη διάρκεια της επίσκεψής μας στις πυρόπληκτες περιοχές συζητήσαμε με τους ανθρώπους που έχουν υποστεί τις συνέπειες της πυρκαγιάς, συζητήσαμε εκτενώς με τον πρόεδρο της Αβραμηλιάς και φυσικά με τον δήμαρχο Νέστου για το τι δέον γενέσθαι», ανέφερε αρχικά ο κ. Μαρκόπουλος. 

«Είμαστε παρόντες, ήμασταν κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς και θα είμαστε αύριο που θα είμαστε στη διοίκηση της Περιφέρειας…»

«Σαφώς η φωτιά στον Έβρο είναι πολύ πιο μεγάλη. αλλά παρόλα αυτά όταν ένα σπίτι έχει καεί στον Δήμο Νέστου και στον Έβρο, τα χρήματα που θα δοθούν θα πρέπει να είναι ίδια. Η μέριμνα για την περιοχή μπορεί να μην είναι, παρόλα αυτά πρέπει να γίνει μία σειρά από ενέργειες, να ληφθεί μια σειρά από μέτρα, έτσι ώστε να έχουμε την καλύτερη προστασία στους οικισμούς. Δεν ωφελεί να μιλάμε για κλιματική αλλαγή και μόνο, αν δεν κάνουμε κάτι για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε έναντι της κλιματικής αλλαγής. Είμαστε παρόντες, ήμασταν κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς, είμαστε και τώρα που έχει περάσει η πυρκαγιά και θα είμαστε αύριο που θα είμαστε στη διοίκηση της Περιφέρειας. Γενικώς είμαστε παρόντες διαρκώς. Δεν χανόμαστε και δεν εμφανιζόμαστε στις εξελίξεις, μόνο όταν είναι να βγούμε φωτογραφία», επισήμανε σχετικά ο κ. Μαρκόπουλος. 

«Ετοιμαζόμαστε για να δώσουμε μία μάχη πολιτική, η οποία θα οδηγήσει την Περιφέρεια μας σε μία προοπτική ανάπτυξης…»

Όσον αφορά τις περιφερειακές εκλογές, ο κ. Μαρκόπουλος σημείωσε: «Καταθέσαμε το ψηφοδέλτιο μας την Πέμπτη (1/9) με πολλούς αξιόλογους ανθρώπους, που εξαντλεί το μάξιμουμ των υποψηφιοτήτων που επιτρέπει ο νόμος. Ετοιμαζόμαστε για να δώσουμε μία μάχη πολιτική, η οποία θα οδηγήσει την Περιφέρεια μας σε μία προοπτική ανάπτυξης. Είμαστε από τις 235 Περιφέρειες της Ε.Ε., η 9η με τη χειρότερη επίδοση. Έχουμε πατώσει. Η Καβάλα ήταν η πέμπτη πόλη της Ελλάδας και έχει γίνει 16η. Η Περιφέρεια μας αυτά τα χρόνια έχει χάσει 50.000 κατοίκους. Αν κάποιος είναι ικανοποιημένος με αυτές τις επιδόσεις ας ψηφίσει τον κ. Μέτιο και τους συνεργάτες του. Όποιος διαφωνεί όμως και ελπίζει σε κάτι καλύτερο και ότι  δικαιούμαστε κάτι καλύτερο, ας ψηφίσει μία άλλη παράταξη, μία ανεξάρτητη παράταξη, την «Περιφερειακή Σύνθεση», που θα δώσει μάχη, προκειμένου να μπορέσει να αποτρέψει αυτή την κατάσταση. Χειρότερα αποκλείεται να πάμε από τον κ. Μέτιο και τους ομόσταβλούς του, μισθοφόρους και μη. Είμαστε εδώ, είμαστε παρόντες, έχουμε δώσει εξετάσεις πολλές φορές στους πολίτες και θα είμαστε εδώ για να δουλέψουμε καθόλη τη διάρκεια της θητείας για ένα καλύτερο μέλλον».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...