Στέλιος Ιγνατιάδης: Πιστεύαμε στην νίκη μας και κάναμε την ανατροπή

Ημέρα:

«Κάναμε έναν καθαρό, αλλά και δύσκολο αγώνα, χωρίς καμιά κομματική υποστήριξη / Ζητάμε συνεργασία με όλους τους επανεκλεγέντες δημάρχους / Η εκλογή μου σημαίνει υποχρεώσεις, αλλά και ότι πρέπει να είμαι δίπλα σε κάθε πολίτη»

«Πιστεύαμε πολύ στην νίκη μας και στην ανατροπή, κάναμε έναν καθαρό, αλλά και δύσκολο αγώνα, χωρίς καμιά κομματική υποστήριξη».

Τα παραπάνω επισήμανε μιλώντας στον «Ενήμερο», ο νεοεκλεγείς περιφερειακός σύμβουλος Α.Μ.Θ. του συνδυασμού «Περιφερειακή Σύνθεση», Στέλιος Ιγνατιάδης. 

«Ζητάμε συνεργασία με όλους τους επανεκλεγέντες δημάρχους της Π.Ε. Καβάλας, για να δούμε τα έργα που απαιτούνται, ώστε να τα ιεραρχήσουμε…»

«Προτεραιότητά μας, από σήμερα κιόλας, είναι να δούμε τις ανάγκες του κάθε Δήμου της Π.Ε. Καβάλας ξεχωριστά. Θα είμαστε κοντά τους, θα ενημερωθούμε από τους ίδιους και από εκεί και πέρα σε συνεργασία με τον περιφερειάρχη, Χριστόδουλο Τοψίδη, θα μπορέσουμε να ιεραρχήσουμε τις προτεραιότητες στην Π.Ε. Καβάλας. Ζητάμε συνεργασία με όλους τους επανεκλεγέντες δημάρχους της Π.Ε. Καβάλας, για να δούμε τα έργα που απαιτούνται, ώστε να τα ιεραρχήσουμε», σημείωσε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Ιγνατιάδης.

«Πρέπει να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης του λαού της Π.Ε. Καβάλας. Δεν πρέπει να χαθεί ούτε ημέρα…»

«Από εκεί και πέρα χρειάζεται πολλή δουλειά. Αυτά τα πέντε χρόνια πρέπει να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης του λαού της Π.Ε. Καβάλας. Δεν πρέπει να χαθεί ούτε ημέρα. Πρέπει να δείξουμε ότι η νέα διοίκηση του περιφερειάρχη Α.Μ.Θ., Χριστόδουλου Τοψίδη, είναι διαφορετική, πρέπει να διεκδικήσει πράγματα από την κεντρική διοίκηση κι αυτός είναι ο στόχος μας», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά στα όσα είπε στον «Ε», ο περιφερειακός σύμβουλος Α.Μ.Θ. της «Περιφερειακής Σύνθεσης».

«Η ανατροπή ήταν πάρα πολύ μεγάλη στην Περιφέρεια, όπως και στην Π.Ε. Καβάλας. Οι πολίτες μας στήριξαν ξεκάθαρα…»

Ειδικότερα για τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε ο συνδυασμός του Χ. Τοψίδη, ο κ. Ιγνατιάδης ανέφερε: «Η ανατροπή ήταν πάρα πολύ μεγάλη στην Περιφέρεια, όπως και στην Π.Ε. Καβάλας. Οι πολίτες μας στήριξαν ξεκάθαρα. Είμαστε ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο και θα ήθελα εδώ να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου για τον μεγάλο αγώνα που έκαναν. Ήμασταν πραγματικά μια ομάδα που από την πρώτη μέρα της προεκλογικής περιόδου ήμασταν παντού μαζί, δείχναμε την παρουσία μας κι αυτό πιστεύω το εκτίμησε ο πολίτης της Π.Ε. Καβάλας και μας έδωσε την ευκαιρία να δείξουμε τις δυνατότητές μας, ως προς τη διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».

«Η εκλογή μου σημαίνει υποχρεώσεις, αλλά και ότι πρέπει να είμαι δίπλα σε κάθε πολίτη της Π.Ε. Καβάλας – Θέλουμε να προσφέρουμε στον τόπο μας…»

Τέλος, αναφορικά με το τι σημαίνει η προσωπική του εκλογή ως περιφερειακός σύμβουλος, ο κ. Ιγνατιάδης σημείωσε: «Η εκλογή μου σημαίνει υποχρεώσεις, σημαίνει ενημέρωση, αλλά και ότι πρέπει να είμαι δίπλα σε κάθε πολίτη της Π.Ε. Καβάλας, είτε αυτός μας τίμησε με την ψήφο του, είτε όχι. Θέλουμε να προσφέρουμε στον τόπο μας. Είμαστε άνθρωποι της προσφοράς, ξέρουμε από τοπική αυτοδιοίκηση, από αθλητισμό, από κοινωνική πολιτική, γιατί είναι τα αντικείμενά μας κι ευελπιστούμε ο κ. Τοψίδης να μας δώσει την ευκαιρία να δείξουμε τις ικανότητές μας».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Δεσποινίς Μαργαρίτα» στο θέατρο «Αμαλία» Θεσσαλονίκης

ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ Ο Ρομπέρτο Ατάϋντε γεννήθηκε το...

Καβάλα: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας σε τροχαίο

Την 2-12-2023 και ώρα 21.45΄, στην επαρχιακή οδό  Κεραμωτής...

Η αγορά της Καβάλας βάζει τα γιορτινά της

Γιάννης Τσίρλης: Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου το «Pre Christmas...

Απόστολος Χρόνης: Προάγγελος ιδιωτικοποίησης οι συνενώσεις των ΔΕΥΑ;

Την έντονη ανησυχία του για την πιθανή ιδιωτικοποίηση του...

Γονική αποξένωση: Το έγκλημα που δεν τιμωρείται!

Καλησπέρα φίλες και φίλοι. Σήμερα είναι μια μεγάλη ευκαιρία...

«Κλυταιμνήστρα η (ε)κλυτή βασίλισσα» σε σκηνοθεσία Παύλου Λεμοντζή

Την θεατρική παράσταση «Κλυταιμνήστρα η (ε)κλυτή βασίλισσα», που ανεβαίνει...

Ξενοφών Κροκίδης: Θα εξηγήσουμε τι είναι, αλλά και τι δεν είναι εθελοντισμός

Ξενοφών Κροκίδης: Όταν υπάρχει ένα μεγάλο κίνημα εθελοντισμού σημαίνει...

Θέμης Καλπακίδης: Απ’ το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η αγροτική παραγωγή

«Πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο», επισημαίνει για την...