Αλέξης Πολίτης: Είναι τεράστια η συγκίνηση και η χαρά μου για τη μεγάλη στήριξη που έλαβα

Ημέρα:

«Διπλασιάσαμε τις δυνάμεις μας, το 21% του 2019 έγινε 40% / Δεν υπάρχει εφησυχασμός, πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε για την επικράτηση της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης την επόμενη Κυριακή»

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το εκλογικό αποτέλεσμα της 8ης Οκτωβρίου. Στην Π.Ε. Καβάλας καταφέραμε σχεδόν να διπλασιάσουμε τις δυνάμεις μας. Το 21% του 2019, έγινε 40%, κάτι που αποδεικνύει ότι κάτι κάναμε καλά όλα αυτά τα χρόνια, παρά τις αντίθετες φωνές».

Τα παραπάνω τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεων που παραχώρησε στον «Ενήμερο», ο Αλέξης Πολίτης, ο οποίος ήρθε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με τον συνδυασμό του υποψηφίου περιφερειάρχη, Χρήστου Μέτιου και τον συνδυασμό «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση».  

«Πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε και να μοχθήσουμε, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος, που δεν είναι άλλος από την επικράτηση της «Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης» και του περιφερειάρχη μας, Χρήστου Μέτιου την ερχόμενη Κυριακή»

«Η χαρά όλων ημών και στην Π,Ε, Καβάλας, αλλά και σε όλη την Περιφέρεια Α.Μ.Θ. είναι δεδομένη. Όμως δεν υπάρχει εφησυχασμός. Είναι πρόσκαιρη η χαρά. Πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε και να μοχθήσουμε, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος, που δεν είναι άλλος από την επικράτηση της «Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης» και του περιφερειάρχη μας, Χρήστου Μέτιου την ερχόμενη Κυριακή. Φτάσαμε πολύ κοντά στην εκλογή του συνδυασμού μας από την πρώτη Κυριακή, ωστόσο το μήνυμα ήταν σαφές και είμαστε πολύ αισιόδοξοι για την Κυριακή που έρχεται. Η κάλπη όμως θα είναι και πάλι άδεια. Γι’ αυτό καλώ τους πολίτες να σπεύσουν να ψηφίσουν αυτούς που πιστεύουν ότι μπορούν να τους εκπροσωπήσουν επάξια. Νομίζω ότι οι πολίτες διαθέτουν σαφές κριτήριο και μπορούν να καταλάβουν ποιοι μπορούν και ποιοι δεν μπορούν να προσφέρουν, οπότε είμαι πολύ αισιόδοξος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Πολίτης.

«Είναι τεράστια η συγκίνηση και η χαρά μου για τη μεγάλη στήριξη που έλαβα από τους πολίτες της Π.Ε. Καβάλας. Το λέω μέσα από την καρδιά μου…»

Στέλνοντας το μήνυμά του σε όλους όσοι τον ψήφισαν, ο κ. Πολίτης επισήμανε: «Είναι τεράστια η συγκίνηση και η χαρά μου για τη μεγάλη στήριξη που έλαβα από τους πολίτες της Π.Ε. Καβάλας. Το λέω μέσα από την καρδιά μου. Και το 2019 είχα γράψει σε ανάρτησή μου «4.000 ευχαριστώ», καθώς περίπου τόσους σταυρούς προτίμησης είχα πάρει, τώρα είναι πολλαπλάσιοι αυτοί οι σταυροί, οπότε αφενός μεν είναι μια επιβράβευση και μια προσωπική χαρά, λόγω της αναγνώρισης που μου έδειξε ο κόσμος και από την άλλη είναι μια μεγάλη ευθύνη, γιατί οι πολίτες φαίνεται ότι περιμένουν πράγματα από εμένα και εδώ είμαστε για να αντεπεξέλθουμε. Ούτως ή άλλως δε σταματήσαμε ποτέ να προσφέρουμε και δεν θα σταματήσουμε να το κάνουμε».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Παναγιώτης Μαμτσαδέλης: Μεγάλη ευθύνη η θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου

«Παρά την ηλικία μου ο κ. Μουριάδης με εμπιστεύεται...

Ο Τόνι Σφήνος στην Καβάλα 

O γνωστός καλλιτέχνης Τόνι Σφήνος θα βρεθεί στην Καβάλα την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου...

Με μικροκάμερες προσπαθούν να προστατέψουν τις λιγοστές ελιές

Με μικροκάμερες προσπαθούν να προστατέψουν από τους επιτήδειους τις...

Τ. Ελευθεριάδου: Δεν μπορώ να αντιληφθώ τους λόγους αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Έχει ξεκινήσει...

Μακάριος Λαζαρίδης: «Μεγάλη η παρακαταθήκη του Βασίλη Βασιλικού»

Ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε ο...

Μαθητές και εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Κεραμωτής στα Άδανα της Τουρκίας

Κατά την εβδομάδα 12 με 18 Νοεμβρίου 2023, εφτά μαθήτριες...

Πέθανε ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός

Πέθανε ο βραβευμένος συγγραφέας, Βασίλης Βασιλικός, σε ηλικία 89 ετών. Πρόκειται...

Με τρύπιες στέγες η πολιτιστική κληρονομιά της Καβάλας

Από το Ινστιτούτο Κοινωνικών Κινημάτων και Ιστορίας Καπνού Καβάλας,...