Αλέξανδρος Ιωσηφίδης: Κάναμε έναν αξιοπρεπή, έντιμο και δυναμικό αγώνα

Ημέρα:

«Η προσπάθειά μας δεν τερμάτισε στις εκλογές του 2019, ήμασταν κοντά στους πολίτες, κοντά στα προβλήματά τους / Τα πανηγύρια όμως τελείωσαν, κοιτάμε πλέον το πώς θα διοικήσουμε και το τι άλλο πρέπει να γίνει, έχουμε πολλή δουλειά»

«Κάναμε έναν αξιοπρεπή, έντιμο και δυναμικό αγώνα και καταφέραμε τη μεγάλη ανατροπή. Νικήσαμε ένα σύστημα που ήταν και δυνατό και σκληρό και υποστηρίχθηκε σκληρά από την κυβέρνηση».

Τα παραπάνω τόνισε, στο πλαίσιο δηλώσεών του στην ΕΡΑ Καβάλας, ο επανεκλεγείς περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τον συνδυασμό «Περιφερειακή Σύνθεση», Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.

«Μαζί με τον Χριστόδουλο Τοψίδη ετοιμάσαμε έναν συνδυασμό νίκης, πολυσύνθετο, πληθωρικό που καλύπτει όλα τα γεωγραφικά πλάτη και μήκη της περιοχής μας, επαγγελματικούς χώρους κι εν τέλει πετύχαμε τη μεγάλη ανατροπή…»

«Κάναμε έναν μεγάλο αγώνα, μετά από μια προσπάθεια που δεν τερμάτισε στις εκλογές του 2019. Συνεχίσαμε όμως και κάναμε μία σοβαρή και μεστή αντιπολίτευση. Ήμασταν κοντά στους πολίτες, κοντά στα προβλήματά τους. Ανεβάζαμε τους τόνους εκεί που έπρεπε και στηρίζαμε την απερχόμενη διοίκηση στα σωστά. Προσπαθήσαμε να κρατηθούμε στο ύψος των περιστάσεων και αν και δεχτήκαμε πολλές πιέσεις, ο συνδυασμός μας κρατήθηκε και οι δύο εκλεγμένοι στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, ο Θεόδωρος Μαρκόπουλος και εγώ, κρατήσαμε την πραγματική αντιπολίτευση όρθια. Μαζί με τον Χριστόδουλο Τοψίδη ετοιμάσαμε έναν συνδυασμό νίκης, πολυσύνθετο, πληθωρικό που καλύπτει όλα τα γεωγραφικά πλάτη και μήκη της περιοχής μας, επαγγελματικούς χώρους κι εν τέλει πετύχαμε τη μεγάλη ανατροπή», επισήμανε σχετικά ο κ. Ιωσηφίδης. 

«Είμαστε έτοιμοι, έχουμε μεγάλη ευθύνη στις πλάτες μας. Ξέρουμε τι μας περιμένει και γι’ αυτό οργανωμένα θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε την Περιφέρειά μας. Δεν ήρθαμε για να κάτσουμε, αλλά για να κάνουμε πραγματική δουλειά…»

«Οι πολίτες απέδειξαν ότι η τοπική αυτοδιοίκηση είναι κάτι διαφορετικό. Οι πολίτες αποφασίζουν για το μέλλον των παιδιών τους. Εμείς ήμασταν μακριά από χρίσματα και η χαμηλότερη των προσδοκιών απερχόμενη διοίκηση βοήθησε για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα για μας. Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας έφεραν στη διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Τα πανηγύρια όμως τελείωσαν από τη Δευτέρα (16/10). Κοιτάμε πλέον το πώς θα διοικήσουμε και το τι άλλο πρέπει να γίνει, γιατί πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα. Έχουμε πολλή δουλειά. Η εκλογική διαδικασία τελείωσε την Κυριακή (15/10), δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Σε μία εκλογική διαδικασία κερδίζει πάντα η δημοκρατία. Η εναλλαγή των παρατάξεων στην εξουσία είναι η βασική αρχή της δημοκρατίας. Είμαστε έτοιμοι, έχουμε μεγάλη ευθύνη στις πλάτες μας. Ξέρουμε τι μας περιμένει και γι’ αυτό οργανωμένα θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε την Περιφέρειά μας. Δεν ήρθαμε για να κάτσουμε, αλλά για να κάνουμε πραγματική δουλειά», τόνισε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.  

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σύστημα ειδοποίησης για επιθέσεις στο προσωπικού του Νοσοκομείου

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να εγκατασταθεί στο Γενικό...

Κόβεται στο μισό για όλους τους επαγγελματίες το Τέλος Επιτηδεύματος

Στο μισό περικόπτεται το Τέλος Επιτηδεύματος για όλους από...

Η μετανάστευση και η άνοδος της ακροδεξιάς στην Ευρώπη

του Σπύρου Μ. Κύρου Η νίκη του δεξιού Κόμματος της...

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Νέστου για το θάνατο του Μιλτιάδη Πασσαλίδη

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νέστου, με την αναγγελία...

Οι εργαζόμενοι ΚΟΜΥ/ΕΟΔΥ Καβάλας ευχαριστούν τον Μακάριο Λαζαρίδη

Οι εργαζόμενοι στις Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ εδώ...

Συλλυπητήρια του Δημάρχου Καβάλας για τον θάνατο του Μιλτιάδη Πασσαλίδη

«Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου για το γεγονός ότι...

Μ. Ρήγας, Energean: Προτεραιότητες, η ασφάλεια του ενεργειακού εφοδιασμού και η ενεργειακή μετάβαση

Ως κορυφαίες προτεραιότητες για τις κοινωνίες, τις οικονομίες και...