Κυριακή, 16 Μαΐου, 2021

Περισσότερα χρήματα για την ανακαίνιση του Αμφιθεάτρου

Κ. Αντωνιάδης: «Στόχος μας είναι να ξεκινήσει εντός του 2020

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Σημαντική είναι η αύξηση του ποσού που θα δοθεί για την ανακαίνιση του Αμφιθεάτρου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας «Γεώργιος Παυλίδης».

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη, Κώστα Αντωνιάδη στην ΕΡΑ Καβάλας, το αρχικό ποσό των 180.000 ευρώ που προοριζόταν για την ανακαίνιση του εν λόγω κτηρίου, αυξάνεται και φτάνει πλέον τις 500.000 ευρώ, ποσό που σύμφωνα με τον κ. Αντωνιάδη είναι επαρκές για να εκτελεστούν όλα τα απαραίτητα έργα.

«Είναι ένα σημαντικό ποσό γιατί νομίζω στερείται η πόλη και η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας ένα σύγχρονο πολιτιστικό κέντρο, ένα σύγχρονο Αμφιθέατρο»

«Έχουμε αυξήσει τον προϋπολογισμό για την ανακαίνιση του Αμφιθεάτρου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας στις 500.000 ευρώ, ποσό που εγκρίθηκε και από το Τεχνικό Πρόγραμμα. Είναι ένα σημαντικό ποσό γιατί νομίζω στερείται η πόλη και η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας ένα σύγχρονο πολιτιστικό κέντρο, ένα σύγχρονο Αμφιθέατρο προκειμένου να γίνονται εκεί πολιτιστικές και όχι μόνο δράσεις», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο Κώστας Αντωνιάδης.

Η ανακαίνιση θα αφορά τις τουαλέτες, τα καθίσματα, τον εξαερισμό κι οτιδήποτε έχει σχέση με ένα σύγχρονο Αμφιθέατρο

«Αν λάβουμε υπ’ όψιν ότι έχει ήδη δοθεί ένα ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ με το οποίο θα γίνει η υγρομόνωση της ταράτσας του Αμφιθεάτρου που θα περιλαμβάνει και την ταράτσα της Νομαρχίας, πολύ σημαντικό κι αυτό το έργο, καθώς επίσης και μια συντήρηση που γίνεται στο Διοικητήριο, γίνεται αντιληπτό ότι τα χρήματα που θα δαπανηθούν θα ξεπερνούν συνολικά τις 700.000 ευρώ. Μια ανακαίνιση που θα αφορά τις τουαλέτες, τα καθίσματα, τον εξαερισμό κι οτιδήποτε έχει σχέση με ένα σύγχρονο Αμφιθέατρο για τις σύγχρονες απαιτήσεις των θεατών», δήλωσε ακόμη ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας.

«Στόχος μας είναι να ξεκινήσει η ανακαίνιση του αμφιθεάτρου εντός του 2020 και να πάνε όλα καλά»

«Οι 180.000 ευρώ ήταν ένα πολύ μικρό ποσό. Δεν ξέρω για ποιον λόγο η προηγούμενη διοίκηση της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας είχε βάλει ένα τέτοιο μικρό ποσό. Είχαμε τη δυνατότητα να αυξήσουμε τον προϋπολογισμό, αυτό το κάναμε εμείς. Όταν είδα τα σχέδια και τον προϋπολογισμό θεώρησα ότι ήταν πάρα πολύ μικρό το ποσό της ανακαίνισης γι’ αυτό και αυξήθηκε στις 500.000 ευρώ που μαζί με τις συμπληρωματικές εργασίες αγγίζουν τις 700.000. Προχωράμε. Στόχος μας είναι να ξεκινήσει η ανακαίνιση του αμφιθεάτρου εντός του 2020 και να πάνε όλα καλά», υπογράμμισε καταληκτικά στις δηλώσεις του στην ΕΡΑ Καβάλας ο Κώστας Αντωνιάδης.

Διαφημίσεις