Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024
Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024
spot_img

Νέος σύμβουλος αλιείας της ΑΜΘ ο Αντώνιος Φραντζής

Ημέρα:

Ο Φραντζής Αντώνιος, ένας άνθρωπος με μακροχρόνια εμπειρία και βαθιά γνώση στον τομέα της αλιείας, αναλαμβάνει τη θέση του νέου συμβούλου αλιείας για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

 Γεννημένος το 1969 στην Κομοτηνή, ο Αντώνης Φραντζής έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής του στην εμπορική αλιεία και την επιχειρηματικότητα, αφήνοντας το στίγμα του στον κλάδο.

Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Αμερικανικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης (SBALA) και το American University of Rome, ο Φραντζής Αντώνιος   ξεκίνησε να εργάζεται στην εμπορική επιχείρηση του πατέρα του από την εφηβική του ηλικία. Αυτή η πρώιμη ενασχόληση με το εμπόριο τον εφοδίασε με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να δημιουργήσει μαζί με τον αδερφό του μια επιτυχημένη μονάδα παραγωγής αλίπαστων ψαριών. Η μονάδα αυτή έχει εξαγωγική δραστηριότητα σε πολλές χώρες της Ευρώπης, αποδεικνύοντας την επιτυχία και την αναγνώριση των προϊόντων τους.

Ο Φραντζής Αντώνιος  δεν περιορίζεται μόνο στη διαχείριση της επιχείρησής του. Έχει εξειδικευτεί σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, από την αλίευση και την τροφοδοσία φρέσκων αλιευμάτων, μέχρι τη μεταφορά και την τελική διάθεση των θαλασσινών προϊόντων. Παρακολουθεί στενά τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορούν στην αλιεία, εστιάζοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη και διαχείριση της θαλάσσιας βιοποικιλότητας και των υδάτινων οικοσυστημάτων.

Η συμμετοχή του σε συνέδρια, ημερίδες και εκθέσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, είναι συνεχής. Αυτό δείχνει τη δέσμευσή του στην ενημέρωση και την καινοτομία στον τομέα της αλιείας. Επιπλέον, η εμπειρία του στον εμπορικό και βιομηχανικό τομέα είναι εκτεταμένη. Είναι εκλεγμένο μέλος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης από το 1996, όπου έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις, φτάνοντας μέχρι τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου.

Η δραστηριότητά του στα κοινά του κλάδου είναι αξιοσημείωτη, καθώς έχει διατελέσει Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής και συνεχίζει να υπηρετεί μέχρι σήμερα. Επιπλέον, κατέχει τη θέση του Προέδρου της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης, συμβάλλοντας ενεργά στην ανάπτυξη και την προώθηση του εμπορίου στην περιοχή.

Ο Φραντζής Αντώνιος, με την πολυετή του εμπειρία, την εκτενή γνώση και τη δέσμευσή του στη βιώσιμη αλιεία και το εμπόριο, αποτελεί μια σημαντική προσθήκη ως νέος σύμβουλος αλιείας. Η πορεία του μέχρι τώρα υποδηλώνει ότι θα συνεχίσει να προωθεί την αειφορία και την ανάπτυξη στον τομέα της αλιείας, διασφαλίζοντας παράλληλα την προστασία των θαλάσσιων πόρων και την υποστήριξη των τοπικών κοινοτήτων.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εντάσεις για την μεταφορά της πιάτσας των ταξί από την Αβέρωφ

Χρήστος Ιωαννίδης: Δεν επιμένουμε για λόγους αισθητικής, αλλά για...

Η Αλιεία ως κλειδί για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των παράκτιων περιοχών

Άρθρο του Αντώνη Φραντζή, Συμβούλου Αλιείας της Περιφέρειας ΑΜΘ Η...

Καβάλα: Μαχαίρωσε τον φίλο του μετά από καβγά

Ένας άντρας νοσηλεύεται από το βράδυ της Τρίτης στο...

Επιτακτική ανάγκη η ίδρυση ΜΕΘ Παίδων στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Με αφορμή την πρόθεση της εταιρείας Gastrade να προχωρήσει...

Λεωνίδας Παππάς: Η άνοδος μας είναι αργή, δεν είναι αυτό που θέλαμε

«Το 60% των εκλογέων δεν πήγε στην κάλπη /...

Δεκτή η προσφυγή του ΟΛΚ για τον χώρο στάθμευσης βαρέων οχημάτων στο λιμάνι

Για την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης,...

Συνεχίζεται με προβλήματα η εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης στην Παναγία

Για τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα εφαρμογής του μέτρου της...