Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023
Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Μιχάλης Αμοιρίδης: «Δεν σταματάει η ενασχόλησή μου την περιφερειακή αυτοδιοίκηση…»

Ημέρα:

«Το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών είναι σεβαστό, καθώς οι πολίτες της Περιφέρειας επέλεξαν μια άλλη παράταξη να ηγηθεί στη διοίκηση για τα επόμενα πέντε χρόνια».

Τα παραπάνω ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΑ Καβάλας, ο Μιχάλης Αμοιρίδης, ο οποίος αυτή τη φορά δεν κατάφερε να εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος με την «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» του Χρήστου Μέτιου. 

«Πολλές είναι οι απόψεις που υπάρχουν για το τι έφταιξε, υπάρχουν και γενικότερα ζητήματα και τοπικά γενικότερα ζητήματα πολιτικής…»

«Στον πρώτο γύρο υπήρξε μία συντριπτική πλειοψηφία υπέρ του συνδυασμού όπου ήμουν και εγώ με τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο και για λίγο δεν κατέστη δυνατό το αποτέλεσμα να είναι οριστικό, οπότε πήγαμε στον δεύτερο γύρο και εκεί για πολλούς και διάφορους λόγους, δεν ήταν αυτό το αποτέλεσμα που θέλαμε εμείς, οπότε πλέον η Περιφέρεια της διοίκησης θα ηγηθεί άλλος. Πολλές είναι οι απόψεις που υπάρχουν για το τι έφταιξε, υπάρχουν και γενικότερα ζητήματα και τοπικά γενικότερα ζητήματα πολιτικής. Όπως είδατε στην Αθήνα ο κ. Μπακογιάννης έχασε τον Δήμο από τον κ. Δούκα με ποσοστό 14%. Ενδεχομένως υπήρξε ένα μήνυμα, το οποίο έχει να κάνει με κάποια γενικότερη πολιτική τοποθέτηση στη χώρα που όμως νομίζω ότι αδικεί σε επίπεδο αυτοδιοικητικών εκλογών αυτούς που μετέχουν. Δεν θα έπρεπε να είναι έτσι», σημείωσε σχετικά ο κ. Αμοιρίδης. 

«Εγώ δεν εκλέγομαι πλέον, αυτό δεν σημαίνει ότι σταματάει η όποια ενασχόληση και η αγάπη που έχω για την περιφερειακή αυτοδιοίκηση…»

«Σε τοπικά ζητήματα στην Ξάνθη είχαμε κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με τις συμπεριφορές της μειονότητας, σε κάποια αιτήματα που ενδεχομένως ζητήθηκαν και δεν τα ικανοποιήσαμε και δεν έπρεπε να τα ικανοποιήσουμε κατά την άποψή μου. Αντίστοιχα θέματα υπήρχαν και σε τοπικές κοινωνίες, οπότε ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Πλέον ο λαός μας έχει τάξει στην αντιπολίτευση, έτσι είναι εκλογές. Εγώ δεν εκλέγομαι πλέον, αυτό δεν σημαίνει ότι σταματάει η όποια ενασχόληση και η αγάπη που έχω για την περιφερειακή αυτοδιοίκηση. Για μένα που την υπηρέτησα επί 9 συνεχόμενα χρόνια και λήγει η θητεία μου 31 Δεκεμβρίου, είναι ένας θεσμός που τον εκτιμώ ιδιαίτερα, πιστεύω πολύ στις δυνατότητές του νομίζω ότι όσο ήμουνα μέρος και θα είμαι για δύο μήνες ακόμη μέλος στο περιφερειακό συμβούλιο, έκανα και θα κάνω το καθήκον και πράγματα που έχουν να κάνουν με το καλό της Περιφέρειας και εύχομαι στη νέα σύνθεση και στη νέα διοίκηση, να έχουν μία καλή και επιτυχημένη θητεία για το καλό της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και φυσικά των πολιτών. Οι πολίτες γενικότερα στη χώρα μας και στην Περιφέρειά μας, θα πρέπει να ενημερωθούν και αυτό είναι δικό μας ζήτημα για το τι μπορεί να κάνει η Περιφέρεια για αυτούς. Νομίζω ότι έκανα αρκετά πράγματα, ελπίζω να γίνουν και άλλα στο μέλλον», ανέφερε καταληκτικά ο κ, Αμοιρίδης.  

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Προσωπικό και νέο Αστυνομικό Μέγαρο

Νίκος Ίμβρος: Η Τροχαία πρέπει να ενισχυθεί με προσωπικό...

Χριστόδουλος Τοψίδης: Θα δώσουμε μεγάλη βαρύτητα στον πρωτογενή τομέα

Στην μεγάλη βαρύτητα που θα δώσει η νέα διοίκηση...

Στις κρατικές ενισχύσεις εντάσσονται οι πυρόπληκτοι αγρότες Διαλεκτού, Αβραμυλιάς, Ν. Ξεριά και Μυρτόφυτου

Μ. Λαζαρίδης: «Η Καβάλα δικαίως αναβαθμίζεται στον επιχειρησιακό σχεδιασμό...

H Energean στηρίζει τους συνανθρώπους μας με αναπηρίες στην Καβάλα και στην Ζίτσα Ιωαννίνων

Σταθερά κοντά στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν αναπηρίες είναι...

ΔΕΥΑΑΠ: Υπογράφηκαν οι συμβάσεις για τις μονάδες επεξεργασίας λυμάτων σε Μουσθένη και Μεσορόπη

Την Παρασκευή 08/12/2023 στα γραφεία της ΔΕΥΑΑ Παγγαίου υπογράφηκαν...

Εντυπωσιακή η έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Καβάλας

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο άνοιξε η αυλαία των...

«Φως στο τούνελ» για την ύδρευση του Ζυγού από τις πηγές Βοϊράνης

Για την ύδρευση του Δημοτικού Διαμερίσματος του Ζυγού από...

Ναι στα POS στις λαϊκές αγορές, αλλά χωρίς τραπεζική προμήθεια

Υπέρ της τοποθέτησης POS στις λαϊκές αγορές, με την...