Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Χριστόδουλος Τοψίδης: Από τη διοίκηση της Περιφέρειας δεν περιμένουμε πολλά πράγματα

Ημέρα:

spot_img

Προβλήματα, όπως αυτό της μείωσης των δρομολογίων από το αεροδρόμιο της Καβάλας προς την Αθήνα, θα επιλυθούν όταν η «Περιφερειακή Σύνθεση» αναλάβει τα ηνία της διοίκησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Τα παραπάνω υπογράμμισε στο πλαίσιο δηλώσεών του στην ΕΡΑ Καβάλας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο και επικεφαλής του συνδυασμού «Περιφερειακή Σύνθεση», Χριστόδουλος Τοψίδης.

«Για άλλη μία φορά φάνηκε ότι ψεύδονται –  Αυτή τη στιγμή από τη διοίκηση της Περιφέρειας δεν περιμένουμε πολλά πράγματα. Δεν μπορεί να αλλάξει κάτι…»

«Παρακολουθούμε ως παράταξη τι συμβαίνει σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Π.Α.Μ.Θ. Είχαμε δει το προηγούμενο χρονικό διάστημα ένα δελτίο Τύπου από την διοίκηση της Περιφέρειας που έλεγε ότι με δικές της παρέμβασης αυξήθηκαν κατά δύο οι εβδομαδιαίες πτήσεις από Καβάλα προς Αθήνα και ότι αυτό έγινε με δική της πρωτοβουλία και διεκδίκηση. Για άλλη μία φορά φάνηκε ότι ψεύδονται, ότι μιλάνε με την Aegean. Είναι μία απόφαση που πήρε η εταιρεία για την αύξηση των πτήσεων για να εξυπηρετήσει τις Περιφερειακές Ενότητες Καβάλας, Δράμας και Ξάνθης. Όμως τώρα σε μία χρονική στιγμή που περιμένουν κόσμο για να δουλέψουν όλοι οι προορισμοί, μειώνονται αυτές οι πτήσεις. Δεν αναπτύχθηκε ισότιμα όλη η Περιφέρεια μας. Δεν μπορεί να έχει Αλεξανδρούπολη τέσσερις πτήσεις την ημέρα και μόνο δύο η Καβάλα και να ταλαιπωρείται ο κόσμος για να μετακινηθεί να κάνει τη δουλειά του να μεταφερθεί οδικώς από Καβάλα και Δράμα στην Αλεξανδρούπολη, σε ένα οδικό δίκτυο που μπορεί να συμβούν ατυχήματα και να σπαταλούν χρόνο και χρήμα. Όλα αυτά τα πράγματα η παράταξή μας λέει όταν θα είμαστε στη διοίκηση της Περιφέρειας θα τα διεκδικήσουμε, θα είμαστε και θα γίνουμε συνομιλητές με κάθε εταιρεία που έχει συμφέροντα στην περιοχή μας και θα είμαστε εκεί πέρα για το καλό των πολιτών και για την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης τους».

Ερωτηθείς για το αν μπορεί να αποτραπεί η κατάσταση αυτή, ο Χριστόδουλος Τοψίδης απάντησε: «Αυτή τη στιγμή από τη διοίκηση της Περιφέρειας δεν περιμένουμε πολλά πράγματα. Δεν μπορεί να αλλάξει κάτι. Εμείς ως παράταξη αντιπολίτευσης δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε κάποια κίνηση, αυτά μπορούν να ανατραπούν από μία την 1η Ιανουαρίου 2024 που η Περιφερειακή Σύνθεση θα είναι στη διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Λ. Παππάς: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές

«Δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους το ευρωπαϊκό διακύβευμα...

Πραγματικές αυξήσεις μισθών διεκδικούν οι δημόσιοι υπάλληλοι

Στην είσοδο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, συγκεντρώθηκαν...

Τεχνική βοήθεια από την Παγκόσμια Τράπεζα για θέματα του Περιγιαλίου

Για τις συναντήσεις που είχε στην Αθήνα μαζί με...

«Πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια. Η εφαρμογή στη Σύγχρονη Ορθοπαιδική»

Παρουσίαση του Ιατρείου Αναγεννητικής Ιατρικής Μυοσκελετικών Παθήσεων Μία ενδιαφέρουσα ομιλία...

Ερντογάν για Eurovision: Μακριά από αυτό το αίσχος – Προτάσσει ένα άφυλο είδος ως πρότυπο στους νέους

Για την υπογεννητικότητα στην Τουρκία μίλησε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Ταγίπ...

Στην Καβάλα το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Infinity 

Στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» κατέπλευσε το πρωί της Τρίτης...

Οι σταυροί προτίμησης στις εκλογές του ΤΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας

Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα και οι σταυροί προτίμησης: 1. Για...

Τρέχει και δεν… προλαβαίνει η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Καβάλας

Κυριάκος Σταυρίδης: Δυστυχώς δεν υπάρχουν τα ανάλογα οχήματα που...