Σάββατο, 19 Ιουλίου, 2025
Σάββατο, 19 Ιουλίου, 2025

Αλέξανδρος Ιωσηφίδης: Και όρεξη έχουμε και όντως τρέχουμε

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img

«Το κυριότερο για μια διοίκηση είναι να στοχεύει ψηλά για την ανάπτυξη και για την πρόοδο των πολιτών / Δεν επαναπαυόμαστε, ούτε στεκόμαστε στις δάφνες της εκλογικής μας νίκης»

Την ικανοποίησή του για τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα της νέας διοίκησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έξι μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, εξέφρασε μιλώντας στην ΕΡΑ Καβάλας, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης της Π.Α.Μ.Θ., Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.

«Και όρεξη έχουμε και όντως τρέχουμε και δεν φτάνουμε. Το θέμα όμως είναι ότι φτάνουμε σε έναν σκοπό που είναι η πρόοδος και η βελτίωση της κατάστασης στην Περιφέρεια μας. Όπως έχω πει επανειλημμένως εμείς αναλάβαμε για να αλλάξουμε τα πράγματα και όχι απλά για να κάνουμε μία διαχείριση της καθημερινότητας και μία διεκπεραίωση», ανέφερε αρχικά ο κ. Ιωσηφίδης. 

«Το κυριότερο για μια διοίκηση είναι να στοχεύει ψηλά για την ανάπτυξη και για την πρόοδο των πολιτών…»

«Βέβαια και η διεκπεραίωση είναι μέσα σε αυτά που πρέπει να κάνει μία διοίκηση, αλλά το κυριότερο είναι να στοχεύει ψηλά για την ανάπτυξη και για την πρόοδο των πολιτών. Πρόσφατα εγκαινιάσαμε ένα σημαντικό έργο, ένα οδικό δίκτυο στη Δ.Ε. Ελευθερών μήκους 1 χιλιομέτρου που ήταν σε άθλια κατάσταση. Ένας δρόμος απ’ όπου περνάνε όλα τα αυτοκίνητα που μεταφέρουν τα επιτραπέζια σταφύλια που εξάγονται από την πατρίδα μας σε όλη την Ευρώπη. Να σκεφτούμε πόσοι αγρότες εξυπηρετούνται, πόσα συσκευαστήρια και πόσοι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα γενικά. Αυτό είναι ένα πρώτο παράδειγμα. Επίσης γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για το φράγμα του Μαρμαρά. Ένα έργο που έχει φτάσει το 95%, έμεινε ένα 5% που είναι ίσως και το πιο δύσκολο κομμάτι. Προσπαθούμε, βρεθήκαμε όλοι οι φορείς της Καβάλας με ανθρώπους του υπουργείου για να το δουν επί τόπου και πιέζουμε, ώστε αυτό το έργο να τελειώσει», επισήμανε στη συνέχεια ο κ. Ιωσηφίδης. 

«Δεν επαναπαυόμαστε, ούτε στεκόμαστε στις δάφνες της εκλογικής μας νίκης και του θριάμβου…» «Δεν μένουμε σε αυτό μόνο, καθώς γίνεται για μία μεγάλη προσπάθεια για την καταπολέμηση των κουνουπιών και μάλιστα σε προγράμματα που τα βρήκαμε, αλλά είμαστε πιο πιεστικοί. Γίνεται μία προσπάθεια με τη Fraport για να έρθουν και εταιρείες χαμηλού κόστους στην περιοχή μας. Δεν είναι εύκολο, νομίζω όμως ότι θα έχουμε αποτέλεσμα και σε αυτό κάνουμε στοχευμένες δράσεις. Προσπαθούμε όσο μπορούμε έχει πολλή δουλειά να γίνει. Ο κ. Τοψίδης έχει ρίξει τα μάτια του και το πρόσωπο του σε Καβάλα και Θάσο κι όλα αυτά τα εισπράττει ο πολίτης. Είμαι ικανοποιημένος, καθώς σε λίγες μέρες κλείνουμε 6 μήνες διοίκησης. Νομίζω ξεκινήσαμε δυνατά, έχουμε πάρα πολλά πράγματα να κάνουμε ακόμη. Δεν επαναπαυόμαστε, ούτε στεκόμαστε στις δάφνες της εκλογικής μας νίκης και του θριάμβου. Πριν αναλάβουμε ακόμη σηκώσαμε τα μανίκια, δεν τα αφήσαμε τα πράγματα στον αυτόματο πιλότο. Δεν είμαστε για το facebook και για τις αναρτήσεις χλιαρού περιεχομένου. Είμαστε για το έργο και για την δράση και η καβαλιώτικη κοινωνία το εισπράττει και στην ύπαιθρο και στα χωριά μας και στην πόλη, γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση μας και αυτό το βλέπει ο κόσμος και το αναγνωρίζει», υπογράμμισε καταληκτικά ο κ. Ιωσηφίδης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τι πρέπει να κοιτάξεις σε ένα σπίτι πριν το αγοράσεις;

Η αγορά σπιτιού είναι μία από τις πιο καθοριστικές...

Η τουριστική κίνηση στη Θάσο και τα «αχαρτογράφητα» airbnb

Υπάρχει πληθώρα καταλυμάτων με αποτέλεσμα δημιουργούνται κενά Στην πληθώρα καταλυμάτων,...

Άκυρη η ανανέωση της θητείας της καλλιτεχνικής διευθύντριας του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας

Άκυρη είναι η ανανέωσης της θητείας της καλλιτεχνικής διευθύντριας...

Κήλη Μεσοσπονδύλιου Δίσκου: Τι Είναι και Πώς Να Την Αντιμετωπίσετε

Η κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου είναι μια κοινή πάθηση που...

Plus Size Ρούχα για Ειδικές Περιστάσεις με Άνεση & Στυλ

Κάθε γυναίκα αξίζει να νιώθει όμορφη, κομψή και σίγουρη...

Οι τουρίστες δεν αφήνουν το αποτύπωμά τους στην αγορά της Καβάλας

Γιώργος Βαφείδης: Θεωρώ ότι δεν μπορεί να αλλάξει αυτή...

Άγγελος Βλάχος: Τον δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνει το θέμα της παραλίας του λιμανιού

«Όλο αυτό είναι προϊόν μιας παρερμηνείας, ίσως και σκόπιμης...