Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Εύσημα από τον Θ. Μαρκόπουλο στον Λιμενάρχη Θωμά Τσιαλό

Ημέρα:

spot_img

Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θόδωρο Μαρκόπουλο, είχε το πρωί της Τρίτης (24/4) ο αποχωρών λιμενάρχης Καβάλας, αρχιπλοίαρχος (Λ.Σ.) Θωμάς Τσιαλός.

«Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε από το Λιμενικό Σώμα η αποχώρηση από την ενεργό υπηρεσία του αρχιπλοιάρχου πλέον, κεντρικού λιμενάρχη Καβάλας, Θωμά Τσιαλού. Ο κ. Τσιαλός διαδραμάτισε πολύ σοβαρό ρόλο στην Καβάλα, καθώς είναι ο μακροβιότερος λιμενάρχης στην πόλη μας», επισήμανε αρχικά στις δηλώσεις που έκανε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο κ. Μαρκόπουλος.

«Χωρίς να είναι Καβαλιώτης είχε και την πλήρη γνώση και τον κατάλληλο υπηρεσιακό χειρισμό, αλλά και την πλήρη κατανόηση και αντίληψη των θεμάτων…»

«Είναι ο άνθρωπος με τον οποίο είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία σε όλα τα θέματα κι αυτά που έχουν αναπτυξιακό χαρακτήρα, όπως τα σχετιζόμενα με τα δρομολόγια Καβάλας – Πρίνου, με τον χειρισμό των δρομολογίων στην Κεραμωτή, το εύρος των δρομολογίων, με τη διευκόλυνση των έργων που υλοποίησε η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας και με όλα γενικότερα τα θέματα είχαμε άψογη συνεργασία. Χωρίς να είναι Καβαλιώτης είχε και την πλήρη γνώση και τον κατάλληλο υπηρεσιακό χειρισμό, αλλά και την πλήρη κατανόηση και αντίληψη των θεμάτων. Θα έλεγα ότι είναι και έκπληξη αλλά και απώλεια για την περιοχή μας, έστω και μετά από τόσα χρόνια, η αποστράτευση του κ. Τσιαλού», συμπλήρωσε σχετικά ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας.

«Πιστεύω ότι υπηρέτησα με αξιοκρατία και νομιμότητα»

 «Θέλω, εκπροσωπώντας την περιφέρεια και την Π.Ε. Καβάλας, να τον ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε, να εκφράσω με κάθε τρόπο την εκτίμηση που έχω απέναντί στο πρόσωπό του και να πω ότι εύχομαι στη διάδοχη κατάσταση να αντεπεξέλθει όπως αυτός», ανέφερε καταληκτικά ο κ. Μαρκόπουλος.

Από την πλευρά του ο κ. Τσιαλός ευχαρίστησε τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας για την άριστη συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια τόσο σε υπηρεσιακό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και για την αμέριστη συμπαράστασή του.

«Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συνεργάτες του, τους φορείς της Καβάλας και τον απλό κόσμο. Έμελε η Καβάλα να είναι ο τελευταίος σταθμός της καριέρας μου. Πιστεύω ότι υπηρέτησα με αξιοκρατία και νομιμότητα».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ψηφιακή κάρτα εργασίας φέρνει προβλήματα και πρόστιμα;

Για κάποιους κλάδους είναι αρκετά δύσκολο να εφαρμοστεί Προβλήματα σε...

Το Σώμα Οδηγισμού καθάρισε το περιαστικό δάσος της Καβάλας

Το ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ Τ.Τ. ΚΑΒΑΛΑΣ πραγματοποίησε με μεγάλη...

Το πρόγραμμα υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ελευθερούπολη

Στην Ελευθερούπολη στο χώρο έμπροσθεν του Δημαρχείου, θα πραγματοποιηθεί...

Εντυπωσιακά αποτελέσματα από την τρίτη Επιχειρηματική Αποστολή της Kourtidis Group στην Αμερική

Με μεγάλη επιτυχία και ουσιαστικά αποτελέσματα για τη Β....

Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση του ΠΑΣΟΚ στην Θάσο

Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση πραγματοποίησε το ΠΑΣΟΚ στην Θάσο και...

«Μέθοδος Gronholm» του Jordi Galceran στο «Αντιγόνη Βαλάκου»

 ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ «Καλησπέρα και καλώς ήρθατε. Όπως...

Έλλειψη προσωπικού και στον κλάδο της οικοδομής

Σωτήρης Λαζαρίδης: Ίσως δεν υπάρχει ικανοποίηση από τις αμοιβές,...