Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Χρ. Γάκης: «Τι έκανε ο κ. Γρανάς για τα Λουτρά των Ελευθερών;»

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Ο περιφερειακός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της «Εργανάπτυξης ΑΜΘ» Χρήστος Γάκης έκανε την παρακάτω δήλωση:

Αναφορικά με τις χθεσινές δηλώσεις του τ. Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Γρανά, στο ραδιόφωνο της Πρωινής και τον χαρακτηρισμό του προς εμένα ως «χθεσινό παιδί», σημειώνω τα εξής.

Ο κ. Γρανάς αδυνατώντας προφανώς να απαντήσει σε ερωτήσεις που του έγιναν σχετικά με τα Λουτρά Ελευθερών και τις ενέργειες που έκανε για την αξιοποίηση τους κατά την διάρκεια της θητείας του ως Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, και πιθανόν ενοχλημένος από το γεγονός ότι ως διοίκηση καταφέραμε σε λιγότερο από ένα χρόνο να επιλύσουμε πολλά από τα προβλήματα που αφορούν τα Λουτρά, καταφέρθηκε τελικά με προσωπικούς χαρακτηρισμούς εναντίον μου, λέγοντας χαρακτηριστικά, «τι να μας πει και ο κ. Γάκης, χθεσινό παιδί είναι».

Καταρχάς να τονίσω ότι ο κ. Γρανάς με τον χαρακτηρισμό του αυτό δεν προσβάλλει μόνο εμένα, αλλά προσβάλλει και απαξιώνει μια ολόκληρη γενιά, αφού είναι προφανές πως ο τ. Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας θεωρεί την σημερινή γενιά των τριαντάρηδων «χθεσινή» και συνεπώς ανίκανη«!» να ασχολείται με τα κοινά και να έχει αποφασιστικό λόγο για το μέλλον της«!».

Προσωπικά, πρέπει να είναι ξεκάθαρο πως με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο η άποψη που έχουν οι συμπολίτες μου για εμένα, οι οποίοι και με εξέλεξαν δεύτερο σε σταυρούς Περιφερειακό Σύμβουλο και όχι η άποψη του «χθεσινού» Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας.

Πάντως ενδιαφέρον θα έχει ο τ. Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, να απαντήσει π.χ. γιατί κατά την διάρκεια της θητείας του δεν ασχολήθηκε καθόλου με το ζήτημα του ελέγχου των νομικών προσώπων της Π.Ε Καβάλας, αρκετά από τα οποία ήταν αδρανή και δημιουργούσαν μόνο χρέη στην Περιφέρεια, χωρίς κανένα όφελος για τους πολίτες;

Γιατί δεν μερίμνησε ώστε να χαρακτηριστούν ως ιαματικές οι πηγές των Λουτρών Ελευθερών;

Γιατί δεν μερίμνησε ώστε να χαρακτηριστεί το ακίνητο των Λουτρών Ελευθερών από το Κεντρικό Συμβούλιο Νεοτέρων Μνημείων ως ιστορικός τόπος.

Γιατί δεν μερίμνησε ώστε να επιλύσει ζητήματα της δασικής νομοθεσίας σχετικά με τους χαρακτηρισμούς των εκτάσεων στα Λουτρά Ελευθερών;

Σταματώ εδώ γιατί θα μπορούσα να προσθέσω πάρα πολλά ερωτηματικά.

Δεν ξέρω αν τ. Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας ενοχλείται επειδή η σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ υπό τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Παυλίδη και για την Π.Ε Καβάλας υπό τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο, δεν είναι διατεθειμένη να μείνει άπραγη, αντιθέτως από την πρώτη κιόλας στιγμή που ανέλαβε, έδειξε εμπράκτως ότι θα κάνει ότι μπορεί για να επιλύσει τα προβλήματα που απασχολούν τον τόπο μας.

spot_img
spot_img

Διαφημίσεις