Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Παραμένει στην Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας ο Ιωάννης Καραμανλής

Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας,...

Καβάλα: Συμμορία έκλεβε πορτοφόλια και κινητά στις λαϊκές

Εξιχνιάστηκαν έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση...

Καβάλα: Διέρρηξαν δύο σπίτια και ένα κατάστημα

Συνελήφθησαν την 23-1-2023 το μεσημέρι στην Καβάλα,...

Ξεκινά η μελέτη των αρδευτικών δικτύων του Φράγματος Μαρμαρά

Ακολούθησε μας

spot_img

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο και τον κ. Γιάννη Καραβοκύρη, νόμιμο εκπρόσωπο και συντονιστή της Ένωσης Γραφείων Μελετών που θα εκπονήσει τη μελέτη, η σύμβαση της μελέτης για το αρδευτικό δίκτυο του φράγματος Μαρμαρά στον Ακροπόταμο, προϋπολογισμού 2,4 εκατομμυρίων ευρώ.

Η μελέτη έχει ως αντικείμενο τα υδραυλικά έργα με τα οποία το νερό άρδευσης του φράγματος Μαρμαρά θα μεταφέρεται από τον ταμιευτήρα του φράγματος στα αγροκτήματα Ακροποτάμου, Πλατανοτόπου, Ποδοχωρίου Κοκκινοχωρίου, Γαληψού, Ορφανίου και Κάριανης.

Πρόκειται για σημαντικό βήμα σε ένα έργο απαραίτητο για την περιοχή, το οποίο, όταν ολοκληρωθεί, θα επιτρέπει την άρδευση περίπου 24.000 στρεμμάτων αγροτικής γης, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση νερού και στη μεγιστοποίηση της ποιότητας και της ποσότητας της αγροτικής παραγωγής.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο κ. Μέτιος πραγματοποίησε σύσκεψη για τα αγροτικά θέματα της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Αλέξη Πολίτη, τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας κ. Κώστα Αντωνιάδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Μεταφορών κ. Χρήστο Γάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων κ. Αρχέλαο Γρανά, τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής, Βασίλη Δελησταμάτη, τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Αλιευτική Πολιτική κ. Ανδρέα Καραγιώργη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Καβάλας κ. Κωστή Σιμιτσή, τον κ. Κίμωνα Παπαδόπουλο, ο οποίος διετέλεσε ειδικός σύμβουλος της Περιφέρειας σε θέματα Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών, τους Προϊσταμένους της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας και της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Καβάλας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα