Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

ΚΑΒΑΛΑ: Στάση στην πόλη μας έκανε ο Dr Heinz Klausmann που κάνει με την διαδρομή Στουτκάρδη – Κων/πολη με το ποδήλατο του

Ημέρα:

spot_img

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος μαζί με τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης ΑΜΘ κ. Μιχάλη Αμοιρίδη, υποδέχτηκαν σήμερα Δευτέρα 07 Σεπτεμβρίου 2015 στο Διοικητήριο Καβάλας, τον Dr Heinz Klausmann, Γερμανό αθλίατρο, δημοσιογράφο και ποδηλάτη.

Ο κ. Μαρκόπουλος καλωσορίζοντας τον κ. Klausmann επεσήμανε το δύσκολο έργο που ανέλαβε με την ποδηλατική διαδρομή από τη Στουτγάρδη στην Κωνσταντινούπολη και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο επισκέπτης θα μεταφέρει την εικόνα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και θα αποτελέσει έναν πρεσβευτή της πόλης μας και της Περιφερειάς μας στην πατρίδα του και σ’ όλο τον κόσμο.

Καλή επιτυχία στη διαδρομή του, του ευχήθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, σημειώνοντας πως η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κάνει προσπάθεια ανάπτυξης για όλα τα είδη τουρισμού και συγκεκριμένα συμμετείχε αυτό το διάστημα σε έκθεση ποληδατικού τουρισμού στο Ντύσσελντορφ.

Ο κ. Klausmann δήλωσε έκπληκτος και ευχαρίστησε τους τοπικούς φορείς για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν. Εξήγησε ότι επέλεξε το ποδήλατο για την πραγματοποίηση αυτής της διαδρομής γιατί με αυτόν τον τρόπο έρχεται σε καλύτερη επαφή με τους ανθρώπους κάθε περιοχής. Ενθουσιάστηκε από τις ομορφιες της Μακεδονίας και θα μεταφέρει τις καλύτερες εντυπώσεις στη χώρα του.

Στον κ. Klausmann δόθηκε ως ενθύμιο ένα αντίγραφο ειδώλιου γυναικείας μορφής από την αρχαία Νεάπολη (Καβάλα) των ελληνιστικών χρόνων, μία πολυτελή έκδοση της Ανατολικής Μακεδονίας και τουριστικό υλικό της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και η Περιφερειακή Σύμβουλος ΑΜΘ, επικεφαλής της παράταξης Οικολογία-Αλληλεγγύη, κ. Κατερίνα Γεροστεργίου, η αντιπρόεδρος του Ποδηλατικού Συλλόγου Καβάλας “Κύκλοτρον” κ. Μαρία Εμμανουηλίδου και ο πρόεδρος του Φυσιολατρικού Συλλόγου Ζυγού, κ. Σπύρος Μουράτης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2024» της Καβάλας

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2024", οι οποίες θα...

Energean: Έκτη ανακάλυψη φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο, αυτήν την φορά στην Αίγυπτο

Την έκτη της ανακάλυψη κοιτάσματος φυσικού αερίου στην Ανατολική...

Με σαράντα εκδηλώσεις η «Λευκή Νύχτα» στην Καβάλα

Συνέντευξη Τύπου προκειμένου να παρουσιάσουν τις εκδηλώσεις που θα...

Τσουχτερά πρόστιμα για όσους ανάβουν φωτιά στην ύπαιθρο

Κυριάκος Μανδρανής: Είναι κλιμακωτά ανάλογα με τον δείκτη επικινδυνότητας...

Πονοκέφαλος για τους λογιστές οι προσυμπληρωμένες δηλώσεις

Τον μπελά τους έχουν βρει λογιστές και φορολογούμενοι, με...

Επίσκεψη του Νίκου Παναγιωτόπουλου στον Δήμαρχο Θάσου

Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024, επισκέφθηκε τη Νήσο Θάσο...

Σωτήρης Λαζαρίδης: Προχωράμε για την επόμενη μέρα όλοι μαζί

«Η προσέλευση στις εκλογές του Τ.Ε.Ε. - Α.Μ. την...

Νέες βραβεύσεις από την Energean σε σχολεία του Δήμου Καβάλας

Στον Σχολικό Μαραθώνιο «Πάμε Ανακύκλωση» Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η...