Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Τηλέφωνο: 2510-831600

ΚΑΒΑΛΑ: Στάση στην πόλη μας έκανε ο Dr Heinz Klausmann που κάνει με την διαδρομή Στουτκάρδη – Κων/πολη με το ποδήλατο του

Ημέρα:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος μαζί με τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης ΑΜΘ κ. Μιχάλη Αμοιρίδη, υποδέχτηκαν σήμερα Δευτέρα 07 Σεπτεμβρίου 2015 στο Διοικητήριο Καβάλας, τον Dr Heinz Klausmann, Γερμανό αθλίατρο, δημοσιογράφο και ποδηλάτη.

Ο κ. Μαρκόπουλος καλωσορίζοντας τον κ. Klausmann επεσήμανε το δύσκολο έργο που ανέλαβε με την ποδηλατική διαδρομή από τη Στουτγάρδη στην Κωνσταντινούπολη και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο επισκέπτης θα μεταφέρει την εικόνα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και θα αποτελέσει έναν πρεσβευτή της πόλης μας και της Περιφερειάς μας στην πατρίδα του και σ’ όλο τον κόσμο.

Καλή επιτυχία στη διαδρομή του, του ευχήθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, σημειώνοντας πως η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κάνει προσπάθεια ανάπτυξης για όλα τα είδη τουρισμού και συγκεκριμένα συμμετείχε αυτό το διάστημα σε έκθεση ποληδατικού τουρισμού στο Ντύσσελντορφ.

Ο κ. Klausmann δήλωσε έκπληκτος και ευχαρίστησε τους τοπικούς φορείς για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν. Εξήγησε ότι επέλεξε το ποδήλατο για την πραγματοποίηση αυτής της διαδρομής γιατί με αυτόν τον τρόπο έρχεται σε καλύτερη επαφή με τους ανθρώπους κάθε περιοχής. Ενθουσιάστηκε από τις ομορφιες της Μακεδονίας και θα μεταφέρει τις καλύτερες εντυπώσεις στη χώρα του.

Στον κ. Klausmann δόθηκε ως ενθύμιο ένα αντίγραφο ειδώλιου γυναικείας μορφής από την αρχαία Νεάπολη (Καβάλα) των ελληνιστικών χρόνων, μία πολυτελή έκδοση της Ανατολικής Μακεδονίας και τουριστικό υλικό της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και η Περιφερειακή Σύμβουλος ΑΜΘ, επικεφαλής της παράταξης Οικολογία-Αλληλεγγύη, κ. Κατερίνα Γεροστεργίου, η αντιπρόεδρος του Ποδηλατικού Συλλόγου Καβάλας “Κύκλοτρον” κ. Μαρία Εμμανουηλίδου και ο πρόεδρος του Φυσιολατρικού Συλλόγου Ζυγού, κ. Σπύρος Μουράτης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ειρήνη Βρανά: Τώρα είναι η χρυσή ευκαιρία της Π. Ε. Καβάλας 

Καθ’ οδόν προς τις κάλπες της 25ης Ιουνίου 2023,...

Κωστής Σιμιτσής: Όλοι μαζί ενωμένοι αναπτύξαμε την κρουαζιέρα

«Την προσπάθεια για την κρουαζιέρα στην Καβάλα, δηλαδή να...

Πως ένας πατέρας δικαιώθηκε με απόφαση σταθμό ΕΔΔΑ ενάντια στη γονική αποξένωση;

Καλησπέρα αγαπητές φίλες και φίλοι. Αν είστε χωρισμένος πατέρας ή...

Δημοφιλή

ΚΑΒΑΛΑ: Ο Θανάσης Συρόπουλος ζητά τη βοήθεια μας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο συμπολίτης μας Θανάσης Συρόπουλος έστειλε μια επιστολή στην...

Τι είναι αυτοδικία κατά το Ποινικό Κώδικα. (του Γιώργου Γιαγκουδάκη)

Το θέμα στο οποίο αναφέρομαι σήμερα προς ενημέρωση σας...

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Λάκης – Αύριο Δευτέρα η κηδεία του

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Λάκης Ανθίμου δεν τα κατάφερε...

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο Καβάλας σκοτώθηκε σε τροχαίο...