Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Θέλουν ξεκάθαρη θέση των βουλευτών για το φορολογικό

Ημέρα:

Την ξεκάθαρη θέση των τεσσάρων βουλευτών Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας επί του νέου φορολογικού νομοσχεδίου που αφορά τους ελεύθερους επαγγελματίες, θα ζητήσουν οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων, στο πλαίσιο συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή (26/11) στα γραφεία της Ο.Ε.Β.Ε. Καβάλας, παρουσία του Πρόεδρου της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργου Καββαθά.

Για το θέμα μίλησε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Κ., Θόδωρος Χατζηχρήστος, ο οποίος υπογράμμισε ότι η συνάντηση αυτή αποτελεί το επόμενο βήμα, μετά την μεγάλη κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας την περασμένη Τετάρτη (22/11) ενάντια στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο που πλήττει τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Στη συνάντηση θα βρίσκονται όλοι οι επιστημονικοί φορείς, οι σύλλογοι, τα σωματεία, για να τοποθετηθούν επί του νομοσχεδίου

«Αποφασίσαμε να συναντηθούμε τους τέσσερις βουλευτές Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να προσπαθήσουν και αυτοί να μας πείσουν ότι τελικά αυτό το νομοσχέδιο θα είναι δίκαιο και ότι πρέπει να περάσει. Έτσι λοιπόν την Κυριακή (26/11) στις 7 το απόγευμα στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Καβάλας έχουν κληθεί και οι τέσσερις βουλευτές και έχουν συμφωνήσει να παραστούν. Θα βρίσκονται εκεί όλοι οι επιστημονικοί φορείς, οι σύλλογοι, τα σωματεία, για να έχουμε από τη δική μας πλευρά τοποθετήσεις πάνω σε αυτό το νομοσχέδιο που λέμε ότι είναι άδικο και από την άλλη πλευρά να μας πουν ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα, είναι διαφορετικά και θα πρέπει αυτό το νομοσχέδιο να  περάσει», ανέφερε σχετικά ο κ. Χατζηχρήστος. 

«Οι βουλευτές θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ακούσουμε τι έχουν να μας πουν επί του θέματος…»

«Οι βουλευτές θα βρεθούν προ των ευθυνών τους, καθώς είναι αυτοί που θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο. Άρα αυτοί έχουν τη δυνατότητα και τη δύναμη να αποφασίσουν για το τι θα συμβεί σε μας. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ακούσουμε τι έχουν να μας πουν επί του θέματος. Νομίζω ότι είναι πολύ ξεκάθαρο το μήνυμα μας προς αυτούς. Από τη μεριά μας θεωρούμε ότι το νομοσχέδιο αυτό είναι πρόχειρο, είναι αναχρονιστικό και όλα όσα έχουν ειπωθεί αυτές τις μέρες από όλους τους φορείς πρέπει οι κυβερνώντες να τα ακούσουν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους ή να προσπαθήσουν ενδεχομένως να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο για να έχουμε μια διαφορετική κατάληξη. Εμείς βέβαια ζητάμε την απόσυρση του νομοσχεδίου αυτού, είναι μεγάλο λάθος όλο το νομοσχέδιο. Από εκεί και μετά θα περιμένουμε»., σημείωσε καταληκτικά ο πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Κ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απαγόρευση θαλασσίων δραστηριοτήτων στη Νέα Ηρακλείτσα

Με απόφαση του Λιμενάρχη Καβάλας απαγορεύεται η κυκλοφορία πλοίων,...

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ποιότητα του νερού στη Θάσο

Κώστας Μανίτσας: «Ο κ. Παπαδόπουλος δεν μας έδωσε στοιχεία...

Οργή των ιδιοκτητών ταξί με τους πειραματισμούς του δημάρχου

Χρήστος Ιωαννίδης: Ο άνθρωπος καταστρέφει την πόλη, δεν το...

Αρκεί η διαφωνία των γονέων για να αποφασίσει το δικαστήριο αποκλειστική επιμέλεια;

Σε περίπτωση που η από κοινού άσκηση της γονικής...

Πεσμένη η καταναλωτική κίνηση στην αγορά της Ελευθερούπολης

Παναγιώτης Παπαευαγγέλου: Δεν υπήρξε η κίνηση που είχαμε άλλες...

Τελειωμό δεν έχουν τα πειράματα στην Πλατεία Καπνεργάτη!!!

Η νέα πρόταση για τη θέση της πιάτσας ταξί...

Ο Ιατρικός κόσμος κρατάει μικρό καλάθι

Ξενοφών Κροκίδης: Δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό για την υγεία...

Καβάλα: Βιντεοσκοπούσε ζευγάρι σε κατάστημα

Συνελήφθη την 5-9-2024 το μεσημέρι στην Καβάλα, από αστυνομικούς...