Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Θ. Χατζηχρήστος: Τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περιμέναμε

Ημέρα:

spot_img

Μερική ικανοποίηση στην τοπική αγορά από την πασχαλινή κίνηση

«Η πασχαλινή περίοδος έδωσε μια ανάσα στην τοπική αγορά, αλλά ωστόσο δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Είχαμε ελπίδες, αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε και τα περιμέναμε».

Τα παραπάνω τόνισε μιλώντας στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος της τοπικής Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων, Θόδωρος Χατζηχρήστος, ο οποίος αναφέρθηκε και στο θέμα της απαγόρευσης στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων στο λιμάνι της Καβάλας.

«Πλέον ετοιμαζόμαστε για την καλοκαιρινή περίοδο, επικεντρωνόμαστε εκεί, ώστε να έχουμε μια καλή τουριστική περίοδο που θα βοηθήσει τις τοπικές επιχειρήσεις»

«Τον κύριο ρόλο σε αυτή τη χαμηλότερη από την αναμενόμενη κίνηση στη διάρκεια του Πάσχα, τον έπαιξε η μεγάλη ακρίβεια. Τα νοικοκυριά δυσκολεύονται πάρα πολύ. Από τις μελέτες που γίνονται προκύπτει ότι ο μισθός αρκεί για τις πρώτες 19 μέρες του μήνα. Παράλληλα, υπήρξαν κι άλλοι παράγοντες, «έπεσαν» όλα μαζί, η αγορά ήταν κλειστή πέντε μέρες σερί κι όλα αυτά δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Πλέον αφήνουμε πίσω το Πάσχα και ετοιμαζόμαστε για την καλοκαιρινή περίοδο, επικεντρωνόμαστε εκεί, ώστε να έχουμε μια καλή τουριστική περίοδο που θα βοηθήσει τις τοπικές επιχειρήσεις», ανέφερε σχετικά ο κ. Χατζηχρήστος.

«Η απαγόρευση στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων στο λιμάνι, είναι κάτι που πρέπει να το δούμε άμεσα και γρήγορα, να μη βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας…»

Παράλληλα, ο κ. Χατζηχρήστος μίλησε και για το διοικητικό συμβούλιο της Ο.Ε.Β.Ε.Κ. που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (13/5), στο οποίο παρέστη και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Μάρκος Δέμπας.

«Κύριο θέμα ήταν η αντιμετώπιση του προβλήματος που έχει ανακύψει στο λιμάνι με την απαγόρευση στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δούμε άμεσα και γρήγορα, να μη βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας. Η απαγόρευση αυτή και η αυστηρότητα που υπάρχει στο να σταθμεύουν στο λιμάνι τα τουριστικά λεωφορεία όπως σταματούσαν όλα αυτά τα χρόνια, έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια σε όλα μας τα μέλη στην παραλιακή ζώνη κι όχι μόνο. Έχουμε πληροφορίες ότι άρχισαν να βλέπουν άλλους προορισμούς, όπως το Πόρτο Λάγος και το Φανάρι. Δεν είναι καλό αυτό για εμάς και θα πρέπει άμεσα να λυθεί το πρόβλημα», επισήμανε καταληκτικά ο κ. Χατζηχρήστος.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δημήτρης Πιπεργιάς: Κινούμαστε με σοβαρότητα, συνέπεια και εργατικότητα

«Η «Ελληνική Λύση» παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό ευρωψηφοδέλτιο /...

Κουτοπονηριές με τις κάρτες στάθμευσης στην Παναγία

Οι ιδιοκτήτες των ενοικιαζόμενων σπιτιών τις δίνουν στους πελάτες...

Πολιτισμένος πολιτικός διάλογος για κρίσιμα θέματα της ελληνικής κοινωνίας

Ενδιαφέρουσα πολιτική εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Καβάλας Τα μείζονα θέματα...

9η Λευκή Νύχτα: Η βροχή δεν πτόησε τους Καβαλιώτες

Μέχρι αργά τα μεσάνυχτα κράτησαν οι εκδηλώσεις της Λευκής...

15 Γαλάζιες Σημαίες στις παραλίες του νομού Καβάλας

Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή...

Τάκης Αγγελίδης: Μην μηδενίζουμε τα οφέλη από τα κρουαζιερόπλοια

«Την περασμένη Τρίτη (21/5) εγκαινιάστηκε η τουριστική περίοδος της...

Η αποχή από τις κάλπες δεν στέλνει κανένα μήνυμα

Κώστας Μορφίδης: Ακόμη και στις δημοσκοπήσεις έχει παγιωθεί μία...

Δωρεά τεσσάρων φορητών φαρμακείων στην Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας

Στο πλαίσιο υποστήριξης και υποβοήθησης του αστυνομικού έργου, η...