Με απόφαση του Λιμενάρχη Καβάλας απαγορεύονται τα μαθήματα ιστιοπλοΐας και ταχυπλόων σκαφών στη μαρίνα Θάσου ν. Θάσου και στο παλιό λιμάνι Θάσου ν. Θάσου για τη χρονική περίοδο από την 26-06-2025 έως την 15-09-2025, σύμφωνα με συνημμένο Παράρτημα, λαμβάνοντας υπόψη την αναγκαιότητα λήψης απαραίτητων μέτρων για τη διασφάλιση της πρόληψης και αποφυγής ατυχημάτων, την ασφαλή ναυσιπλοΐα, την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, την τήρηση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας και λόγω του περιορισμένου χώρου εντός αυτών.
-Το Δ.Λ.Τ. Θάσου σε συνεννόηση με το Α’ Λ/Τ Θάσου να προβεί στην τοποθέτηση σχετικών απαγορευτικών πινακίδων στην Χ.Ζ.Λ. Θάσου προς πληροφόρηση του κοινού.
-Οι παραβάτες της παρούσας, η ισχύς της οποίας αρχίζει από σήμερα ανεξάρτητα από τις συντρέχουσες ποινικές ή αστικές ευθύνες κατά την ισχύουσα νομοθεσία, υπόκεινται και στις διοικητικές κυρώσεις, που επιβάλλονται από την οικεία Λιμενική Αρχή, σύμφωνα με το άρθρο 157 του Ν.Δ. 187/73 (ΦΕΚ 261 Α), όπως αυτό ισχύει σήμερα για παράβαση του άρθρου 296 του Γενικού Κανονισμού Λιμένα Καβάλας (ΦΕΚ 262Β/78). 4.- Α΄Λ/Τ Θάσου να προβεί στον έλεγχο τήρησης των παραπάνω απαγορεύσεων.