Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Πολιτισμένος πολιτικός διάλογος για κρίσιμα θέματα της ελληνικής κοινωνίας

Ημέρα:

Ενδιαφέρουσα πολιτική εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Καβάλας

Τα μείζονα θέματα της ακρίβειας, της ανεργίας, αλλά και της πιθανής ιδιωτικοποίησης του νερού, τέθηκαν επί τάπητος στην επιτυχημένη πολιτική εκδήλωση με προσκεκλημένους τρεις υποψήφιους ευρωβουλευτές που διοργάνωσε πρόσφατα το Εργατικό Κέντρο Καβάλας.

Για το θέμα μίλησε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος του Ε.Υ.Κ., Γιώργος Μουρατίδης  ο οποίος υπογράμμισε αρχικά: «Ήταν μία πολιτική εκδήλωση, στην οποία κλήθηκαν τρεις υποψήφιοι ευρωβουλευτές που αποδέχτηκαν την πρότασή μας, από την Νέα Δημοκρατία, τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. και πραγματικά εξελίχθηκε σε μία πάρα πολύ ωραία πολιτική συζήτηση με ανταλλαγή διαφορετικών απόψεων από τα τρία κόμματα». 

«Έγινε πολιτικός διάλογος, καθώς είχαν την ευκαιρία οι παρευρισκόμενοι να θέσουν τα ερωτήματα τους στους υποψήφιους ευρωβουλευτές και να πάρουν απαντήσεις…»

«Τα θέματα που θίξαμε ήταν η ακρίβεια, η ανεργία, το πολύ ενδιαφέρον θέμα της ιδιωτικοποίησης του νερού που απασχολεί και την κοινωνία της Καβάλας αρκετά έντονα και πραγματικά ήταν από τις πιο ωραίες πολιτικές συζητήσεις που θα μπορούσε κάποιος να συμμετέχει. Το κλίμα ήταν φιλικό, χωρίς καμία πολιτική αντιπαλότητα και έχθρα. Έγινε πολιτικός διάλογος, καθώς είχαν την ευκαιρία οι παρευρισκόμενοι να θέσουν τα ερωτήματα τους στους υποψήφιους ευρωβουλευτές και να πάρουν απαντήσεις και από τις τρεις πλευρές και έτσι εξελίχθηκε σε μία πάρα πολύ καλή συζήτηση», σημείωσε στη συνέχεια ο κ. Μουρατίδης. 

«Ένα από τα θέματα που θίξαμε ήταν αυτό της ακροδεξιάς, η οποία απλώνεται σαν ένα φίδι πλέον στην Ευρώπη, στο οποίο είμαστε κάθετοι και δεν το δεχόμαστε…»

«Πραγματικά είναι σπάνιο να μπορέσουμε να φέρουμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις μαζί σε μία εκδήλωση. Μακάρι να μπορέσουμε στο μέλλον να το ξανακάνουμε και να το ανοίξουμε ακόμη περισσότερο, να ακούσουμε κι άλλες πολιτικές απόψεις, όμως φαίνεται ότι πρέπει να βάλουμε και κάποια όρια στις πολιτικές απόψεις που μπορούμε να ακούσουμε. Ένα από τα θέματα που θίξαμε στην εκδήλωση ήταν αυτό της ακροδεξιάς, η οποία απλώνεται σαν ένα φίδι πλέον στην Ευρώπη, στο οποίο είμαστε κάθετοι και δεν το δεχόμαστε σε καμία περίπτωση. Τέτοια μορφώματα πολιτικά δεν χωράνε σε χώρους δημοκρατικούς», επισήμανε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο κ. Μουρατίδης.  

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...