Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Πρόσκληση στις τοπικές επιχειρήσεις να δώσουν το «παρών» στη ΔΕΘ

Ημέρα:

Μάρκος Δέμπας: Εμείς διαθέτουμε τον χώρο δωρεάν, μεταφέρουμε τα εμπορεύματα στον χώρο της έκθεσης

Πρόσκληση στις τοπικές επιχειρήσεις να δώσουν το «παρών» στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου, απηύθυνε με δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Μάρκος Δέμπας.

«Τα τελευταία χρόνια τα Επιμελητήρια της χώρας με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, συμμετέχουν σε ένα πολύ δυναμικό περίπτερο όπου είναι όλες οι περιοχές της χώρας, σε έναν ενιαίο χώρο, κάτι που βοηθάει εξίσου και την πρόσβαση και την προβολή και την καλύτερη προσέγγιση των επισκεπτών», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Δέμπας. 

«Είναι πλέον ένα οικονομικό γεγονός η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου δίνεται η δυνατότητα της προβολής των επιχειρήσεων, ακόμη και η δυνατότητα πώλησης προϊόντων…»

«Έτσι και φέτος το Επιμελητήριο Καβάλας έχει καλέσει τις τοπικές επιχειρήσεις να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να συμμετέχουν ουσιαστικά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το πρώτο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου. Είναι πλέον ένα οικονομικό γεγονός η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου δίνεται η δυνατότητα της προβολής των επιχειρήσεων, ενώ ακόμη και η δυνατότητα πώλησης προϊόντων μέσα στην έκθεση είναι εξίσου σημαντική. Είναι ένα βήμα εξωστρέφειας. Η Δ.Ε.Θ. τα τελευταία χρόνια έχει αναβαθμιστεί πάρα πολύ, καθώς χιλιάδες κόσμου την επισκέπτονται», επισήμανε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας.

«Είναι μία καλή ευκαιρία και για τις τοπικές μας επιχειρήσεις. Εμείς διαθέτουμε τον χώρο δωρεάν, μεταφέρουμε τα εμπορεύματα στον χώρο της έκθεσης…»

«Είναι μία γενική έκθεση, άρα μπορούν να συμμετέχουν διαφορετικές επιχειρήσεις με διαφορετικές παραγωγές και προϊόντα. Είναι μία καλή ευκαιρία και για τις τοπικές μας επιχειρήσεις. Εμείς διαθέτουμε τον χώρο δωρεάν, μεταφέρουμε τα εμπορεύματα στον χώρο της έκθεσης, άρα είναι καλό για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις της περιοχής μας να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, να συμμετέχουν στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, να προβάλουν τις επιχειρήσεις τους, τα προϊόντα τους και φυσικά να έχουν τη δυνατότητα να τα πωλήσουν. Έχουμε στείλει ήδη την πρόσκληση, έχουμε εκδώσει δελτίο Τύπου, θα έχουμε βέβαια και στη συνέχεια λίγο χρόνο ακόμα μπροστά μας και πιστεύω ότι όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος πάνω από 12 με 15 επιχειρήσεις που είχαν δηλώσει συμμετοχή να έχουμε και φέτος την ίδια αποτελεσματικότητα», σημείωσε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Μάρκος Δέμπας.  

Η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού δικτύου στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σας ενημερώνει, ότι θα συμμετέχει για ακόμη μία χρονιά στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί 07 – 15 Σεπτεμβρίου 2024.

Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες παρουσίες επιχειρήσεων – μελών μας τις προηγούμενες χρονιές, σας καλούμε να συμμετέχετε στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Δεδομένου, ότι τα οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά, το Επιμελητήριο μας αποδέχθηκε και φέτος την πρόταση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕ) για συμμετοχή του σε stand, όπου θα φιλοξενηθούν στο σύνολό τους τα Επιμελητήρια της χώρας.

Η φετινή έκθεση, της οποίας τιμώμενη χώρα θα είναι η Γερμανία, στοχεύει στην μεγαλύτερη δυνατή προβολή των επιχειρήσεων και στην προώθηση των διεθνών συνεργασιών. Στα πλαίσια αυτού, η ΚΕΕΕ σε συνεργασία με την ΔΕΘ Α.Ε., πρόκειται να διοργανώσει «Ημέρες Γευσιγνωσίας Τροφίμων και Ποτών».

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο – αίτηση συμμετοχής  στο Επιμελητήριο Καβάλας, το αργότερο έως την Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024.

Επισημαίνεται, ότι οι επιχειρήσεις που θα λάβουν μέρος στην έκθεση θα έχουν την υποχρέωση διαρκούς παρουσίας στην έκθεση έως και το πέρας αυτής.

Το Επιμελητήριο θα καλύψει όλες τις δαπάνες που αφορούν το περίπτερο και την έκθεση των προϊόντων-δειγμάτων, δηλ. ενοικίαση χώρου, κατασκευή και βασική διαμόρφωση περιπτέρου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Καβάλα,  στο τηλ. 2510 222212 με την κα. Σούζη Μαυρομμάτη (εσωτ.4) και την κα. Κωνσταντίνα Αϊβαζίδου (εσωτ. 11), e-mail.: info@chamberofkavala.gr , ιστοσελίδα www.kcci.gr.        

Ο Πρόεδρος

Μάρκος Δέμπας

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απαγόρευση θαλασσίων δραστηριοτήτων στη Νέα Ηρακλείτσα

Με απόφαση του Λιμενάρχη Καβάλας απαγορεύεται η κυκλοφορία πλοίων,...

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ποιότητα του νερού στη Θάσο

Κώστας Μανίτσας: «Ο κ. Παπαδόπουλος δεν μας έδωσε στοιχεία...

Οργή των ιδιοκτητών ταξί με τους πειραματισμούς του δημάρχου

Χρήστος Ιωαννίδης: Ο άνθρωπος καταστρέφει την πόλη, δεν το...

Αρκεί η διαφωνία των γονέων για να αποφασίσει το δικαστήριο αποκλειστική επιμέλεια;

Σε περίπτωση που η από κοινού άσκηση της γονικής...

Πεσμένη η καταναλωτική κίνηση στην αγορά της Ελευθερούπολης

Παναγιώτης Παπαευαγγέλου: Δεν υπήρξε η κίνηση που είχαμε άλλες...

Τελειωμό δεν έχουν τα πειράματα στην Πλατεία Καπνεργάτη!!!

Η νέα πρόταση για τη θέση της πιάτσας ταξί...

Ο Ιατρικός κόσμος κρατάει μικρό καλάθι

Ξενοφών Κροκίδης: Δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό για την υγεία...

Καβάλα: Βιντεοσκοπούσε ζευγάρι σε κατάστημα

Συνελήφθη την 5-9-2024 το μεσημέρι στην Καβάλα, από αστυνομικούς...