Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
spot_img

Νέα διοίκηση και υψηλοί στόχοι για το Βιοτεχνικό Πάρκο Καβάλας

Ημέρα:

Στις αλλαγές που έχουν προκύψει στο διοικητικό συμβούλιο του Βιοτεχνικού Πάρκου Καβάλας, αναφέρθηκε με δηλώσεις που έκανε στην τοπική ΕΡΑ, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας.

Υπενθυμίζεται ότι στο Βιοτεχνικό Πάρκο Καβάλας, οι εταίροι είναι συνολικά τρεις, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο δήμος και το Επιμελητήριο Καβάλας, οι οποίοι έχουν αντίστοιχα το 51%, το 29% και το 20%.

«Τα τελευταία πέντε χρόνια κάναμε έναν πολύ σκληρό αγώνα, προκειμένου να ενισχύσουμε το ΒΙΟ.ΠΑ. Καβάλας, το οποίο τα τελευταία χρόνια είχε πέσει σε μία απαξίωση…»

«Μετά από τις αλλαγές που είχαμε στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, η πλειοψηφία ζήτησε να υπάρξει ένα νέο διοικητικό συμβούλιο, για μια νέα προσπάθεια ενίσχυσης του Βιοτεχνικού Πάρκου. Εμείς ως προηγούμενη διοίκηση και ως Επιμελητήριο Καβάλας τα τελευταία πέντε χρόνια κάναμε έναν πολύ σκληρό αγώνα, προκειμένου να ενισχύσουμε το ΒΙΟ.ΠΑ. Καβάλας, το οποίο τα τελευταία χρόνια είχε πέσει σε μία απαξίωση, με μία διοίκηση, η οποία ορίστηκε το 2019 με πρόεδρο τον Παύλο Τσουμάκη, που είναι και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καβάλας», ανέφερε σχετικά ο Μάρκος Δέμπας.

«Ευχόμαστε όλοι μέσα από πολύ καλή συνεργασία που έχουμε οι τρεις φορείς και σε πολύ υψηλό επίπεδο να κατορθώσουμε το ΒΙΟ.ΠΑ. να συνεχίσει την ανάπτυξή του, να δούμε επενδύσεις…»

«Έγινε μία πολύ καλή δουλειά, συμμαζεύτηκαν τα οικονομικά προβλήματα που είχε το Βιοτεχνικό Πάρκο, ξεκαθαρίστηκε τι συμβαίνει με τους παλιούς οικοπεδούχους, μπήκαν νέοι οικοπεδούχοι και από εκεί και πέρα έχουμε φτάσει σε ένα σημείο πλέον ο χώρος να βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ό,τι πριν από πέντε χρόνια. Έτσι έχουμε ένα νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο ορίστηκε στην τελευταία γενική συνέλευση των μελών του Βιοτεχνικού Πάρκου. Θα γίνει και το διοικητικό συμβούλιο, προκειμένου να εκλογεί και ο νέος πρόεδρος και ευχόμαστε όλοι μέσα από πολύ καλή συνεργασία που έχουμε οι τρεις φορείς και σε πολύ υψηλό επίπεδο να κατορθώσουμε το ΒΙΟ.ΠΑ. να συνεχίσει την ανάπτυξή του, να δούμε επενδύσεις να γίνονται σε αυτόν τον χώρο και ο αναπτυξιακός ρόλος για τον οποίο δημιουργήθηκε το ΒΙΟ.ΠΑ. Καβάλας στο τέλος πραγματικά να πάρει σάρκα και οστά», υπογράμμισε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Μάρκος Δέμπας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ήταν αναγκαία η ίδρυση Αναπτυξιακού Οργανισμού

Κωστής Σιμιτσής: Θα βοηθήσει πάρα πολύ τον δήμο Καβάλας...

Τρία παραθέματα για τον κ. Κασσελάκη

Παραθέτει ο Γιάννης Μόνιος Το πρώτο είναι από τον «Λαμπριάτικο...

Τέσσερις νεκροί σε σύγκρουση Ι.Χ. με λεωφορείο

Τέσσερα άτομα έχασαν την ζωή τους σε σύγκρουση ΙΧ...

Ανθρώπινο κρανίο εντοπίστηκε στο Ραχώνι Θάσου

Τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή...

Ανησυχητική η κατάσταση στον κλάδο της εστίασης

Η κίνηση έπεσε σε πάρα πολύ χαμηλά επίπεδα μετά...

Ευ. Δρακονάκη: Σχεδόν όλοι διαφωνούν με τη μεταφορά της πιάτσας των ταξί

«Σχεδόν όλοι διαφωνούν με τη μεταφορά της πιάτσας των...

Οι επαγγελματίες γύρισαν την πλάτη στην κυβέρνηση λόγω του φορολογικού

«Οι επαγγελματίες γύρισαν την πλάτη στην κυβέρνηση λόγω του...

Δικαστικό θρίλερ: Πατέρας κερδίζει επιμέλεια μετά από παράνομη  μεταβολή τόπου διαμονής τέκνου!

Σήμερα θα διηγηθούμε εν συντομία μια πραγματική ενδιαφέρουσα ιστορία...