Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Νέα διοίκηση και υψηλοί στόχοι για το Βιοτεχνικό Πάρκο Καβάλας

Ημέρα:

Στις αλλαγές που έχουν προκύψει στο διοικητικό συμβούλιο του Βιοτεχνικού Πάρκου Καβάλας, αναφέρθηκε με δηλώσεις που έκανε στην τοπική ΕΡΑ, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας.

Υπενθυμίζεται ότι στο Βιοτεχνικό Πάρκο Καβάλας, οι εταίροι είναι συνολικά τρεις, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο δήμος και το Επιμελητήριο Καβάλας, οι οποίοι έχουν αντίστοιχα το 51%, το 29% και το 20%.

«Τα τελευταία πέντε χρόνια κάναμε έναν πολύ σκληρό αγώνα, προκειμένου να ενισχύσουμε το ΒΙΟ.ΠΑ. Καβάλας, το οποίο τα τελευταία χρόνια είχε πέσει σε μία απαξίωση…»

«Μετά από τις αλλαγές που είχαμε στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, η πλειοψηφία ζήτησε να υπάρξει ένα νέο διοικητικό συμβούλιο, για μια νέα προσπάθεια ενίσχυσης του Βιοτεχνικού Πάρκου. Εμείς ως προηγούμενη διοίκηση και ως Επιμελητήριο Καβάλας τα τελευταία πέντε χρόνια κάναμε έναν πολύ σκληρό αγώνα, προκειμένου να ενισχύσουμε το ΒΙΟ.ΠΑ. Καβάλας, το οποίο τα τελευταία χρόνια είχε πέσει σε μία απαξίωση, με μία διοίκηση, η οποία ορίστηκε το 2019 με πρόεδρο τον Παύλο Τσουμάκη, που είναι και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καβάλας», ανέφερε σχετικά ο Μάρκος Δέμπας.

«Ευχόμαστε όλοι μέσα από πολύ καλή συνεργασία που έχουμε οι τρεις φορείς και σε πολύ υψηλό επίπεδο να κατορθώσουμε το ΒΙΟ.ΠΑ. να συνεχίσει την ανάπτυξή του, να δούμε επενδύσεις…»

«Έγινε μία πολύ καλή δουλειά, συμμαζεύτηκαν τα οικονομικά προβλήματα που είχε το Βιοτεχνικό Πάρκο, ξεκαθαρίστηκε τι συμβαίνει με τους παλιούς οικοπεδούχους, μπήκαν νέοι οικοπεδούχοι και από εκεί και πέρα έχουμε φτάσει σε ένα σημείο πλέον ο χώρος να βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ό,τι πριν από πέντε χρόνια. Έτσι έχουμε ένα νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο ορίστηκε στην τελευταία γενική συνέλευση των μελών του Βιοτεχνικού Πάρκου. Θα γίνει και το διοικητικό συμβούλιο, προκειμένου να εκλογεί και ο νέος πρόεδρος και ευχόμαστε όλοι μέσα από πολύ καλή συνεργασία που έχουμε οι τρεις φορείς και σε πολύ υψηλό επίπεδο να κατορθώσουμε το ΒΙΟ.ΠΑ. να συνεχίσει την ανάπτυξή του, να δούμε επενδύσεις να γίνονται σε αυτόν τον χώρο και ο αναπτυξιακός ρόλος για τον οποίο δημιουργήθηκε το ΒΙΟ.ΠΑ. Καβάλας στο τέλος πραγματικά να πάρει σάρκα και οστά», υπογράμμισε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Μάρκος Δέμπας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...