Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Αισιόδοξα μηνύματα εκπέμπει η κρουαζιέρα

Ημέρα:

spot_img

Μάρκος Δέμπας: Συνεχίζουμε την καλή προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει με τον Οργανισμό Λιμένα και τον δήμο Καβάλας / Προσπαθούμε να βελτιώσουμε όχι μόνο την ποσότητα, αλλά και την ποιότητα των πλοίων που προσεγγίζουν το λιμάνι μας

Ιδιαίτερα αισιόδοξα είναι τα μηνύματα και για την φετινή τουριστική περίοδο, όσον αφορά την κρουαζιέρα στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος».

Για το θέμα μίλησε στον «Ενήμερο», ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας, ο οποίος εμφανίστηκε βέβαιος ότι η κρουαζιέρα θα τονώσει τα επόμενα χρόνια σημαντικά το τοπικό Α.Ε.Π.

«Προς τα τέλη του καλοκαιριού θα μας επισκεφθεί μια ομάδα από ανθρώπους της κρουαζιέρας, τους οποίους θα ξεναγήσουμε και θα τους δείξουμε την ευρύτερη περιοχή…»

«Όντως τα μηνύματα για την κρουαζιέρα είναι πολύ αισιόδοξα. Από την πλευρά μας συνεχίζουμε την καλή προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια περίπου με την καλή συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένα και με τον δήμο Καβάλας και σαν Επιμελητήριο μέσα από κινήσεις, μέσα από συνεργασίες, μέσα από προβολή της περιοχής μας, του λιμανιού μας, των δυνατοτήτων, θα λέγαμε ευρύτερα τον πακέτων επισκέψεων που μπορούν να έχουν οι τουρίστες που είναι μέσα στα κρουαζιερόπλοια. Κάναμε την προηγούμενη χρονιά ένα πολύ μεγάλο άλμα. Φτάσαμε στα 43 κρουαζιερόπλοια και θα είμαστε στα ίδια στοιχεία και φέτος. Προς τα τέλη του καλοκαιριού θα μας επισκεφθεί μια ομάδα από ανθρώπους της κρουαζιέρας, τους οποίους θα ξεναγήσουμε και θα τους δείξουμε την ευρύτερη περιοχή, έτσι ώστε να προσθέσουμε κι άλλα κρουαζιερόπλοια, με στόχο το 2025 και το 2026 να είναι ακόμα περισσότερες οι προσεγγίσεις», ανέφερε σχετικά ο Μάρκος Δέμπας. 

«Φέτος θα έχουμε το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που έχει προσεγγίσει το λιμάνι της Καβάλας, το Voyager of the Seas…»

«Προσπαθούμε να βελτιώσουμε όχι μόνο την ποσότητα, αλλά και την ποιότητα των πλοίων που προσεγγίζουν το λιμάνι μας. Φέτος θα έχουμε το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που έχει προσεγγίσει το λιμάνι της Καβάλας, το Voyager of the Seas, επομένως μιλάμε για μία ποιοτική αναβάθμιση, για μία προσπάθεια να μη λέμε ότι μόνο έχουμε 43 ή 45 πλοία, αλλά πλοία που έχουν επιβάτες με υψηλό εισόδημα. Είναι πολύ ακριβή η κρουαζιέρα με το συγκεκριμένο πλοίο, το οποίο θα μας έρθει μέσα στο καλοκαίρι και ελπίζω να ακολουθήσουν και τα επόμενα. Όμως δεν σταματάμε εδώ. Ήδη είχαμε προχθές συνάντηση στο Επιμελητήριο της Καβάλας με τους φίλους και συνεργάτες από το Μπουργκάς της Βουλγαρίας, τόσο από το λιμάνι όσο και από το Επιμελητήριο. Συνεχίζουμε τη σκέψη για να έχουμε 7 μέρες κρουαζιέρα στη Μαύρη Θάλασσα και 7 μέρες κρουαζιέρα στο Βόρειο Αιγαίο χρησιμοποιώντας ως semi home porting το λιμάνι μας, που είναι θα είναι ιδιαίτερα θετικό. Έχουμε καλέ συνεργασίες με τα Επιμελητήρια και περιοχές του Βορείου Αιγαίου, όπως είναι η Χίος, η Μυτιλήνη, η Σκιάθος όπου ετοιμάζουμε αυτό το πακέτο και εκτιμώ ότι η κρουαζιέρα πραγματικά θα είναι ένα επιπρόσθετο εισόδημα για τις επιχειρήσεις μας κάτι το οποίο δεν το είχαμε και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο», υπογράμμισε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας.  

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Λ. Παππάς: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές

«Δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους το ευρωπαϊκό διακύβευμα...

Πραγματικές αυξήσεις μισθών διεκδικούν οι δημόσιοι υπάλληλοι

Στην είσοδο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, συγκεντρώθηκαν...

Τεχνική βοήθεια από την Παγκόσμια Τράπεζα για θέματα του Περιγιαλίου

Για τις συναντήσεις που είχε στην Αθήνα μαζί με...

«Πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια. Η εφαρμογή στη Σύγχρονη Ορθοπαιδική»

Παρουσίαση του Ιατρείου Αναγεννητικής Ιατρικής Μυοσκελετικών Παθήσεων Μία ενδιαφέρουσα ομιλία...

Ερντογάν για Eurovision: Μακριά από αυτό το αίσχος – Προτάσσει ένα άφυλο είδος ως πρότυπο στους νέους

Για την υπογεννητικότητα στην Τουρκία μίλησε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Ταγίπ...

Στην Καβάλα το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Infinity 

Στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» κατέπλευσε το πρωί της Τρίτης...

Οι σταυροί προτίμησης στις εκλογές του ΤΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας

Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα και οι σταυροί προτίμησης: 1. Για...

Τρέχει και δεν… προλαβαίνει η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Καβάλας

Κυριάκος Σταυρίδης: Δυστυχώς δεν υπάρχουν τα ανάλογα οχήματα που...