Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Σέβη Παπαδοπούλου – Συμεωνίδου: Νέοι δρόμοι και ευκαιρίες για όλους μας

Ημέρα:

Υποψήφια με τον συνδυασμό «Για Εσένα» του Κίμωνα Παπαδόπουλου, είναι η Σέβη Παπαδοπούλου – Συμεωνίδου. Στη συνέντευξη που ακολουθεί εξηγεί τους λόγους που επέλεξε τον συγκεκριμένο συνδυασμό και παρουσιάζει τις σκέψεις της για τις προοπτικές του Επιμελητηρίου.

Πως βλέπετε σήμερα το Επιμελητήριο ως επιχειρηματίας;

Ο σκοπός των Επιμελητηρίων είναι η προστασία και η ανάπτυξη όλων όσων ασκούν εμπορική δραστηριότητα, των επαγγελματιών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας. Σήμερα ο θεσμός αυτός λειτουργεί παραδοσιακά. Χρειάζονται νέα πρόσωπα με ιδέες και προτάσεις που θα ανοίξουν δρόμους και ευκαιρίες υπέρ όλων μας.

Γιατί είστε υποψήφια με τον συνδυασμό «Για Εσένα» με τον Κίμωνα Παπαδόπουλο;

Ο συνδυασμός ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, αποτελείται από επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε τομείς της άμεσης καθημερινότητας όπου ανήκω και εγώ. Ο Κίμων Παπαδόπουλος έχει ήθος, απλότητα και ορθή γνώση σε πολλά θέματα που μας απασχολούν όλους. Είναι ο άνθρωπος που μπορείς να συζητάς, να σε κοιτά κατάματα και να σου απαντά με καθαρό βλέμμα. Πιστεύω ότι είναι ο καταλληλότερος επικεφαλής και φυσικά ο επόμενος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

Τι προοπτική έχει το Επιμελητήριο ώστε να γίνει βασικός πυλώνας της επιχειρηματικότητας;

Το Επιμελητήριο μπορεί να στηρίξει με πολλούς τρόπους τους επιχειρηματίες. Ο εκσυγχρονισμός του θεσμού θα βοηθήσει να συνεχιστεί ο ρόλος του με νέες ιδέες και ίσες ευκαιρίες για όλους. Άμεση ενημέρωση, ηλεκτρονικές υπηρεσίες, γρήγορη ανταπόκριση σε ερωτήματα και απορίες, είναι μερικά στοιχεία που πρωτεύουν και θα ενεργοποιηθούν από την πρώτη κιόλας ημέρα μετά τις εκλογές.

Η εκλογική διαδικασία στο Επιμελητήριο μπορεί να δώσει μια νέα ωθήσει για την ανάπτυξη του Νομού Καβάλας;

Η ανάπτυξη του νομού Καβάλας είναι υπόθεση όλων μας. Μία εκλογική διαδικασία δεν μπορεί να δώσει ώθηση, λύση ή απάντηση σε κανένα ζήτημα. Η συμμετοχή, η υπευθυνότητα της ψήφου μας και το τελικό αποτέλεσμα των εκλεγμένων συμβούλων όμως είναι η κινητήριος δύναμη μας.

Ποιες από τις προτάσεις από τους τρεις συνδυασμούς είναι κοντά στους επιχειρηματίες;

Οι προτάσεις του συνδυασμού μας. Είναι αποτέλεσμα πολλών συζητήσεων με επαγγελματίες, εμπόρους, βιοτέχνες που είναι ήδη στον επιχειρηματικό στίβο και νέους ανθρώπους που θέλουν να μπουν στο χώρο. Ταυτίζονται με τις ανησυχίες, τις ελπίδες και τα οράματα όσων επιχειρούν και τολμούν στην σημερινή δύσκολη κατάσταση.

Ποιες προτάσεις έχετε εσείς για το Επιμελητήριο;

Πρέπει να συνεχίσουμε να αναζητούμε, να αξιοποιούμε ευκαιρίες… να ελπίζουμε! Οι προσωπικές μου προτάσεις είναι μέρος του προγράμματος του συνδυασμού μας και δεν χρειάζονται απλή επανάληψη… ο λόγος θα γίνει πράξεις μετά τις εκλογές.

 Οι προβλέψεις σας για τις εκλογές αλλά και για το Επιμελητήριο;

Κάθε εκλογική διαδικασία είναι μία προσπάθεια συλλογική και παράλληλα προσωπική για τον καθέναν από εμάς που συμμετέχουμε. Καλώ όλους τους ανθρώπους της περιοχής μας, να μας πλαισιώσουν για να αντιμετωπίσουμε μαζί τις προκλήσεις της εποχής ενώνοντας τις δυνάμεις μας. Να στηρίξουμε το θεσμό, να γίνει ο στόχος μας κοινός. Να κερδίσει η επιχειρηματικότητα, για εμένα και ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!!!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...