Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Απάντηση του Κίμωνα Παπαδόπουλου για τα… «συγκοινωνούντα δοχεία»

Ημέρα:

Άστραψε και βρόντηξε ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού «Για Εσένα», Κίμωνας Παπαδόπουλος, σε δήλωση που έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης (7/12) στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, σχολιάζοντας τα όσα είπε σε ραδιοφωνική εκπομπή το πρωί της ίδιας ημέρας, ο συνυποψήφιος του, Μάρκος Δέμπας.

Ο Κίμωνας Παπαδόπουλος, σε έντονο ύφος, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί να αναφέρεται το όνομά του σε καμιά περίπτωση υπόνοιας για ”σχέσεις” του με άλλους συνυποψηφίους του.

Στη δήλωση που έκανε ανέφερε τα παρακάτω: ”Το πρωί της Πέμπτης (7/12) πληροφορήθηκα ότι σε ραδιοφωνική εκπομπή της ”Πρωινής”, ο Μάρκος Δέμπας, μιλώντας σε αυτήν, αναφέρθηκε στο πρόσωπό μου, κάνοντας λόγο για ”συγκοινωνούντα δοχεία” και για ”σχέσεις” που μπορεί να υπάρχουν μεταξύ της δικής μου υποψηφιότητας κι άλλων συνυποψηφίων μας. Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησαν αυτές οι εκλογές δεν μπήκα στη λογική μιας στείρας αντιπαράθεσης μεταξύ των άλλων συνυποψηφίων μου, οι οποίοι βρίσκονταν στην ίδια διοίκηση όλα αυτά τα χρόνια. Η δική μου υποψηφιότητα είναι ”φρέσκια”, δεν μετείχα ποτέ σε τέτοιες διαδικασίες και δεν έχω τη διάθεση να εμπλακώ σε κανέναν τέτοιο καυγά. Ούτε με αφορά ούτε με ενδιαφέρει. Όλοι αυτοί που θέλουν να εμπλακούν και θέλουν να κάνουν αυτού του είδους την πολιτική, γιατί θέλουν να εξυπηρετήσουν σκοπιμότητες ή γιατί θέλουν να συσπειρώσουν τον κόσμο τους, να έχουν το θάρρος όταν βρίσκονται σε debate να μη χρησιμοποιούν υποβολείς που τους υποβάλλουν όλες τις πληροφορίες για τις ενέργειες τους και ό,τι είναι να κάνουν να το κάνουν μέσα από τα κινητά τους τηλέφωνα. Αν δεν είναι οι ίδιοι ικανοί να καταθέσουν άποψη και σκέψη καθαρή να φέρνουν μαζί και τα επιτελεία τους όταν είναι να συζητάμε. Αλλά με το δικό μου όνομα δεν θα ασχολούνται! Πολύ περισσότερο με αυτούς που με ακολουθούν κι έχουν φρέσκιες ιδέες κι είναι παρόντες για να καταθέσουν ψυχή και να αγωνιστούν. Εμείς είμαστε έξω από συμφωνίες που πάνε να μπουν σε ένα τραπέζι κι από συναλλαγές που μπορεί να γίνονται πίσω από κλειστά παράθυρα ή κλειστές πόρτες. Είμαστε μια δυνατή και καθαρή υποψηφιότητα με άποψη και θέσεις για τον τόπο. Μάρτυρας μας η πορεία μας και οι ζωές μας”.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...