Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Απάντηση του Κίμωνα Παπαδόπουλου για τα… «συγκοινωνούντα δοχεία»

Ημέρα:

spot_img

Άστραψε και βρόντηξε ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού «Για Εσένα», Κίμωνας Παπαδόπουλος, σε δήλωση που έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης (7/12) στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, σχολιάζοντας τα όσα είπε σε ραδιοφωνική εκπομπή το πρωί της ίδιας ημέρας, ο συνυποψήφιος του, Μάρκος Δέμπας.

Ο Κίμωνας Παπαδόπουλος, σε έντονο ύφος, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί να αναφέρεται το όνομά του σε καμιά περίπτωση υπόνοιας για ”σχέσεις” του με άλλους συνυποψηφίους του.

Στη δήλωση που έκανε ανέφερε τα παρακάτω: ”Το πρωί της Πέμπτης (7/12) πληροφορήθηκα ότι σε ραδιοφωνική εκπομπή της ”Πρωινής”, ο Μάρκος Δέμπας, μιλώντας σε αυτήν, αναφέρθηκε στο πρόσωπό μου, κάνοντας λόγο για ”συγκοινωνούντα δοχεία” και για ”σχέσεις” που μπορεί να υπάρχουν μεταξύ της δικής μου υποψηφιότητας κι άλλων συνυποψηφίων μας. Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησαν αυτές οι εκλογές δεν μπήκα στη λογική μιας στείρας αντιπαράθεσης μεταξύ των άλλων συνυποψηφίων μου, οι οποίοι βρίσκονταν στην ίδια διοίκηση όλα αυτά τα χρόνια. Η δική μου υποψηφιότητα είναι ”φρέσκια”, δεν μετείχα ποτέ σε τέτοιες διαδικασίες και δεν έχω τη διάθεση να εμπλακώ σε κανέναν τέτοιο καυγά. Ούτε με αφορά ούτε με ενδιαφέρει. Όλοι αυτοί που θέλουν να εμπλακούν και θέλουν να κάνουν αυτού του είδους την πολιτική, γιατί θέλουν να εξυπηρετήσουν σκοπιμότητες ή γιατί θέλουν να συσπειρώσουν τον κόσμο τους, να έχουν το θάρρος όταν βρίσκονται σε debate να μη χρησιμοποιούν υποβολείς που τους υποβάλλουν όλες τις πληροφορίες για τις ενέργειες τους και ό,τι είναι να κάνουν να το κάνουν μέσα από τα κινητά τους τηλέφωνα. Αν δεν είναι οι ίδιοι ικανοί να καταθέσουν άποψη και σκέψη καθαρή να φέρνουν μαζί και τα επιτελεία τους όταν είναι να συζητάμε. Αλλά με το δικό μου όνομα δεν θα ασχολούνται! Πολύ περισσότερο με αυτούς που με ακολουθούν κι έχουν φρέσκιες ιδέες κι είναι παρόντες για να καταθέσουν ψυχή και να αγωνιστούν. Εμείς είμαστε έξω από συμφωνίες που πάνε να μπουν σε ένα τραπέζι κι από συναλλαγές που μπορεί να γίνονται πίσω από κλειστά παράθυρα ή κλειστές πόρτες. Είμαστε μια δυνατή και καθαρή υποψηφιότητα με άποψη και θέσεις για τον τόπο. Μάρτυρας μας η πορεία μας και οι ζωές μας”.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Κρας τεστ για τις αντοχές των υποδομών της Θάσου

Γιάννης Μαρκιανός: Θεωρώ ότι θα καταφέρουμε και φέτος /...

«Σκηνές από έναν γάμο» του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν στο «ΑΥΛΑΙΑ» Θεσσαλονίκης

Κριτική από τον Παύλο Λεμοντζή«O Αύγουστος Στρίντμπεργκ είπε κάποτε:...

«Περπατάει» το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης στην Παναγία

Επιτυχημένο χαρακτήρισε το πρώτο διάστημα εφαρμογής του μέτρου της...

Αυξήθηκαν οι απαιτήσεις για ιατρικό προσωπικό στο Νοσοκομείο της Καβάλας

Ξεπερασμένο πλέον το οργανόγραμμα του 2012 Οι απαιτήσεις για ιατρικό...

ΔΑΚΕ Καθηγητών Δ.Ε: Ανησυχία για την εργασιακή ασφάλεια των εκπαιδευτικών

Οι εκπαιδευτικοί που συνοδεύουν μαθητές σε εκδρομές αντιμετωπίζονται ως...

Μάκης Παπαδόπουλος: «Ο Δήμαρχος Καβάλας κλείνει οριστικά τα Λασπόλουτρα Κρηνίδων για φέτος!»

Σε επιτόπια επίσκεψη που κάναμε την Παρασκευή 19 Απριλίου...

Πυρκαγιά στο γυάλινο κτήριο του παλιού Νοσοκομείου

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (23/4/2024) στο γυάλινο...

Πρόσκληση για συμμετοχή στον διαγωνισμό Ευρωπαϊκά Βραβεία Στήριξης της Επιχειρηματικότητας

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Επιχειρήσεων...