Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Στο μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας το 7ο Wood Water Wild festival

Ημέρα:

spot_img

Στο μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας, θα διεξαχθεί το διήμερο 13 και 14 Ιουνίου, το 7ο Wood Water Wild festival, το οποίο περιλαμβάνει αγώνες, παραστάσεις, εκθέσεις, εικαστικά, αναρρίχηση, εναέριο πέρασμα, τοξοβολία και πολλές άλλες δράσεις.

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, που δόθηκε σήμερα στο δημαρχείο της Καβάλας, έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες του 7ου κατά σειρά φεστιβάλ, το οποίο έχει πλέον καταστεί θεσμός για την περιοχή μας.

Προσπάθεια για συνεχή βελτίωση του φεστιβάλ, χωρίς να αλλοιώνεται το ύφος του

Ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Παλιάς Καβάλας, Γιάννης Προμούσας, στην τοποθέτησή του τόνισε ότι πρόκειται για ένα φεστιβάλ εμπνευσμένο από την φύση με τελικό αποδέκτη τον άνθρωπο και αντίστροφα.

«Προσπαθούμε να πετύχουμε δράσεις που θα δίνουν τα ερεθίσματα και θα περνάνε μηνύματα που θα έχουν σχέση με το περιβάλλον, την φύση, την μουσική και τον αθλητισμό. Όλα αυτά για να επιτευχθούν χρειάζεται να δουλέψουν εθελοντικά πολλούς μήνες πριν αρκετά άτομα. Κάθε χρόνο προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε, κρατώντας σταθερό και αναλλοίωτο το ύφος του φεστιβάλ. Όλες οι συναυλίες θα είναι δωρεάν, ενώ έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στις δράσεις για τα παιδιά», τόνισε, μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο κ. Προμούσας, ο οποίος ευχαρίστησε την δήμαρχο Καβάλας, τον αντιπεριφερειάρχη και την πρόεδρο της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑΣ» για την βοήθεια που προσέφεραν, ώστε να πραγματοποιηθεί το 7ο Wood Water Wild festival.

Δυνατότητα επιλογής για τους επισκέπτες μέσα από μια πληθώρα δράσεων

Η Αιμιλία Θεοδωρούδη, μέλος της οργανωτικής επιτροπής του φεστιβάλ, αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στο πρόγραμμα του Wood Water Wild festival, το οποίο χωρίζεται σε τρεις ενότητες, δηλαδή στις δράσεις, τους αγώνες και στο συναυλιακό κομμάτι. Οι δράσεις θα διεξαχθούν στον νερόμυλο και κατά μήκος του μονοπατιού.

«Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να επιλέξουν μια πληθώρα δράσεων. Επίσης έχουμε μια προσθήκη στις δράσεις που σχετίζεται με επίδειξη αλεξιπτώτου πλαγιάς, κάτι που δεν έχει γίνει ξανά στην Καβάλα, καθώς και επίδειξη αερομοντελισμού», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις της η κ. Θεοδωρούδη.

Κύριος οργανωτής του φεστιβάλ από την επόμενη χρονιά η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ»

Στην σύντομη τοποθέτησή της η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, χαρακτήρισε το φεστιβάλ μια πολύ επιτυχημένη δράση, που αφορά την ανάδειξη των ορεινών όγκων της περιοχής μας, αλλά και την νεολαία.

Παράλληλα, επισήμανε ότι ο δήμος Καβάλας διπλασίασε το ποσό συμμετοχής του στο φεστιβάλ, το οποίο πλέον ανέρχεται στις 10.000 ευρώ, χρήματα που είναι διαθέσιμα από το Kavala Air Sea Show, το οποίο, όπως είναι γνωστό, δεν θα πραγματοποιηθεί το φετινό καλοκαίρι.

Σημαντική διοργάνωση, με την δική του ιστορία, χαρακτήρισε από την πλευρά του το 7ο Wood Water Wild festival, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, επισημαίνοντας ότι πρέπει να γίνει προσπάθεια αυτό να ανέβει ένα σκαλί παραπάνω, ώστε να καταστεί θεσμός που θα απηχεί σε όλη την βόρεια Ελλάδα κι όχι μόνο. Να σημειωθεί ότι η διοίκηση της Π.Ε. Καβάλας συνέδραμε το φεστιβάλ με το ποσό των 3.600 ευρώ.

Η πρόεδρος της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑΣ», Αναστασία Ιωσηφίδου, αφού συνεχάρη την οργανωτική επιτροπή του φεστιβάλ, αλλά και τον πολιτιστικό σύλλογο Παλιάς Καβάλας, επισήμανε ότι από του χρόνου η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» θα είναι ο κύριος οργανωτής του εν λόγω φεστιβάλ, το οποίο κατά μέσο όρο επισκέπτονται περί τα 7.000 άτομα. Το ποσό που διέθεσε στο 7ο Wood Water Wild η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» ανέρχεται στις 3.500 ευρώ.

Πηγή: Ενήμερος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ψηφιακή κάρτα εργασίας φέρνει προβλήματα και πρόστιμα;

Για κάποιους κλάδους είναι αρκετά δύσκολο να εφαρμοστεί Προβλήματα σε...

Το Σώμα Οδηγισμού καθάρισε το περιαστικό δάσος της Καβάλας

Το ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ Τ.Τ. ΚΑΒΑΛΑΣ πραγματοποίησε με μεγάλη...

Το πρόγραμμα υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ελευθερούπολη

Στην Ελευθερούπολη στο χώρο έμπροσθεν του Δημαρχείου, θα πραγματοποιηθεί...

Εντυπωσιακά αποτελέσματα από την τρίτη Επιχειρηματική Αποστολή της Kourtidis Group στην Αμερική

Με μεγάλη επιτυχία και ουσιαστικά αποτελέσματα για τη Β....

Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση του ΠΑΣΟΚ στην Θάσο

Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση πραγματοποίησε το ΠΑΣΟΚ στην Θάσο και...

«Μέθοδος Gronholm» του Jordi Galceran στο «Αντιγόνη Βαλάκου»

 ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ «Καλησπέρα και καλώς ήρθατε. Όπως...

Έλλειψη προσωπικού και στον κλάδο της οικοδομής

Σωτήρης Λαζαρίδης: Ίσως δεν υπάρχει ικανοποίηση από τις αμοιβές,...