Κυριακή, 3 Μαρτίου, 2024
Κυριακή, 3 Μαρτίου, 2024

Επίσκεψη της Υπουργού Τουρισμού Ιωάννας Δρέττα στη Θάσο

Ημέρα:

Την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023, η Υπουργός Τουρισμού κα. Ιωάννα Δρέττα πραγματοποίησε επίσκεψη στη Θάσο.

Στα πλαίσια της επίσκεψης της κας Υπουργού, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Δημάρχου Θάσου, στις 12:00μ πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη φορέων της Θάσου στο Κτήριο του Καλογερικού στη Θάσο, παρουσία της κας Υπουργού και στελεχών του Υπουργείου Τουρισμού.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Τουρισμού της ΠΑΜΘ κ. Αθανάσιος Τσώνης, ο Βουλευτής Καβάλας κ. Ιωάννης Πασχαλίδης, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Δημήτριος Μαριός, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θάσου και της Ένωσης Ξενοδόχων Θάσου κ. Πάρις Παρασχούδης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Ν. Καβάλας κ. Αντώνης Μιτζάλης, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων του Δήμου Θάσου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι των Κοινοτήτων, εκπρόσωποι επαγγελματικών οργανώσεων του τουριστικού τομέα, των ναυτιλιακών εταιρειών και της Αστυνομικής και Λιμενικής Αρχής της Θάσου.

Κατά την ευρεία σύσκεψη η κα. Υπουργός ενημερώθηκε αναλυτικά από τους εμπλεκομένους του Τουριστικού Τομέα στη Θάσο για την ανάπτυξη του Τουρισμού στη Θάσο και για την συμβολή του στην Οικονομία της Χώρας.

Επίσης τέθηκαν από τους συμμετέχοντες τα προβλήματα που απασχολούν τους εμπλεκόμενους φορείς του Τουριστικού Τομέα στη Θάσο αλλά και τις προτάσεις λύσεων σε αυτά, που μπορούν να δοθούν με την συνδρομή του Υπουργείου Τουρισμού.

Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε τα εξής:

«Η σημερινή επίσκεψη της Υπουργού Τουρισμού κας Δρέττα είναι η δεύτερη επίσκεψη Υπουργού Τουρισμού στη Θάσο, μετά από αυτήν του κ. Κικίλια στις 24-10-2022.

Η συχνή παρουσία Υπουργών Τουρισμού στη Θάσο αναδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον του Υπουργείου Τουρισμού για τον τόπο μας και ενισχύει τη θέση της Θάσου στον Τουριστικό Χάρτη της Χώρας.    

Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς της Θάσου ενημερώσαμε αναλυτικά την κα. Υπουργό για τα θέματα που απασχολούν το νησί μας καθώς και για τις δικές μας προσπάθειες, ζητώντας την στήριξη του Υπουργείου Τουρισμού.

Η Θάσος είναι η ναυαρχίδα του τουρισμού στην Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ένας από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας αλλά και ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός της Ελλάδας με συνεχή τουριστική ανάπτυξη».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ανδρικό χάπι αντισύλληψης – Πώς λειτουργεί

Ένα μη ορμονικό ανδρικό αντισυλληπτικό χάπι ενδέχεται να γίνει πραγματικότητα. Πειράματα υποδεικνύουν ότι...

Συμβουλές για να μην γερνάει ο λαιμός σας

Ο λαιμός είναι μια περιοχή του σώματός μας όπου...

Νέο ενδοσκοπικό σύστημα εντοπίζει τους καρκίνους με ακρίβεια 90%

Η έγκαιρη διάγνωσή τους είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για...

Μάνθος Κλεανθίδης: Έχουμε έναν πολύ δυναμικό Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου

Εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 11 Μαρτίου...

Θα στενάξει η Καβάλα από το κυκλοφοριακό το καλοκαίρι

Νίκος Ίμβρος: Για μας τους κατοίκους της πόλης, έτσι...

Όλα είναι έτοιμα για την 19η «Αλφαβητοπαρέλαση»

Πανέτοιμη δηλώνει, μέσω του προέδρου της, Βασίλη Μαυρομμάτη, η...

Εντός των ημερών θα πληρωθούν οι υπάλληλοι των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Καβάλας

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να λυθεί το πρόβλημα...