Η “ΔΗ.Κ.Ε.Θ” και η “Φιλοπνευματική Στέγη Θάσου” σας προσκαλούν το Σάββατο 25 Ιουλίου 2015 στις 11:30 π.μ στo Πολιτιστικό Κέντρο “Καλογερικό” της Θάσου, στην παρουσίαση του βιβλίου “Πόλη και πάλι Πόλη,την δε γενεάν αυτής τίς διηγήσεται;” (εκδόσεων Μαλλιάρης Παιδεία”) του Πρωτοπρεσβύτερου Γεώργιου I. Διαμαντόπουλου και της κόρης του Ανδρομάχης.
Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Δήμαρχος Θασίων Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ και ο πρόεδρος της Στέγης,εκπαιδευτικός Γεώργιος Παπαδόπουλος.
Για το βιβλίο και τους συγγραφείς θα μιλήσουν οι, Άννα Τσιλιγκίρογλου-Φαχαντίδου, Ιατρός – Συγγραφέας Ομ. Καθηγήτριa Α.Π.Θ, Πρόεδρος της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος.
Μαρία Εξηντάρη, Φιλόλογος,τέως διευθύντρια του Λυκείου Θάσου.
Αντώνιος Κόντος, Πρόεδρος του Ομίλου για την διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας,φιλόλογος-αρχαιολόγος.
Την εκδήλωση θα πλαισιώνουν μουσικά ο Αοιδός Ευάγγελος Αγγελίδης και η μικτή και νεανική χορωδία του Δήμου Θάσου υπό την διεύθυνση της μουσικού,Πελαγίας Αναγνωστάκη.
Την εκδήλωση συντονίζει η Πολιτικός επιστήμων και συγγραφέας του βιβλίου Ανδρομάχη Διαμαντοπούλου Φιλιππίδου.