Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε επιχειρήσεις στην Καβάλα

Έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του...

Έκπτωση 50% στα εισιτήρια του ΚΤΕΛ για τους εργαζόμενους του δήμου Θάσου

Ακολούθησε μας

Την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Γραφείο του Δημάρχου Θάσου μεταξύ του Δημάρχου Θάσου κ. Ελευθέριου Κυριακίδη και του Προέδρου του ΔΣ της “ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΕ” κ. Κωνσταντίνου Πανταζή.

Στην συνάντηση, παρουσία και του Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Θάσου κ. Παντελή Τζίνη, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την λειτουργία του ΚΤΕΛ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ στη Θάσο, καθώς και τρόποι με τους οποίους μπορεί να συνδράμει το ΚΤΕΛ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ στην μετακίνηση των υπαλλήλων από και προς την εργασία τους στο Δημαρχείο Θάσου, λόγω και της ενεργειακής κρίσης με την αύξηση των τιμών των καυσίμων.

Ειδικότερα ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΚΤΕΛ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ κ. Κωνσταντίνος Πανταζής πρότεινε η μετακίνηση των εργαζόμενων του Δήμου Θάσου, από και προς την εργασία τους, να πραγματοποιείται με έκπτωση 50% επί του εισιτήριου της διαδρομής.

Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε:

«Η Συνεργασία του Δήμου Θάσου και του ΚΤΕΛ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ ήταν και συνεχίζει να είναι άψογη.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο του ΔΣ του ΚΤΕΛ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ, ο οποίος αναγνωρίζει έμπρακτα το προσθετό μεταφορικό κόστος για την μετακίνηση των υπαλλήλων του Δήμου Θάσου.

Η έκπτωση του 50% επί του εισιτηρίου της διαδρομής για τους υπαλλήλους του Δήμου της Θάσου που μετακινούνται καθημερινά συνιστά μια πράξη αλληλεγγύης στην ιστορικά δύσκολη συγκυρία που ζούμε».

Γραφείο Δημάρχου

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα