Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Άλματα προς τα εμπρός για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου

Ημέρα:

spot_img

«Από την πρώτη κιόλας μέρα που ανέλαβε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου, στόχος μας ήταν να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των πολιτών, αλλά και των επισκεπτών του νησιού μας».

Τα παραπάνω τόνισε με δηλώσεις του στον «Ενήμερο», ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου, Δημήτρης Μανίτσας, ο οποίος παρουσίασε αναλυτικά όλες τις ενέργειες και τις παρεμβάσεις που έκανε μέχρι σήμερα το Δ.Λ.Τ.Θ.

«Προχωρήσαμε σε διάφορες εργασίες νοικοκυρέματος των χώρων αρμοδιότητάς μας, επικεντρώνοντας την προσοχή μας στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών…»

 «Οι χώροι αρμοδιότητας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου είναι η πρώτη εικόνα του κάθε επισκέπτη για τον τόπο μας και γι’ αυτό, στον ενάμιση περίπου χρόνο από τότε που αναλάβαμε τη διοίκηση του Δ.Λ.Τ.Θ., προχωρήσαμε σε διάφορες εργασίες νοικοκυρέματος των χώρων αρμοδιότητάς μας, επικεντρώνοντας την προσοχή μας στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Η καθαριότητα των χώρων ευθύνης μας, η περιποίηση των χώρων πρασίνου, η ανταπόκρισή μας σε αιτήματα της Λιμενικής Αρχής, των ναυτιλιακών εταιρειών, αλλά και των ναυτεργατών για παρεμβάσεις στα λιμάνια προς βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους, είχαν σαν αποτέλεσμα την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών», σημείωσε σχετικά ο κ. Μανίτσας.

Έγκαιρη έγκριση του αναθεωρημένου σχεδίου έκτακτης ανάγκης αντιμετώπισης θαλάσσιας ρύπανσης, αλλά και έγκριση σχεδίου παραλαβής και διαχείρισης αποβλήτων και καταλοίπων φορτίων πλοίων

«Ασχοληθήκαμε με το εμπορικό λιμάνι στο Βαθύ, τακτοποιώντας αρκετές εκκρεμότητες, απαραίτητες για την ομαλή και σύννομη λειτουργία του συγκεκριμένου λιμένα. Μεταξύ αυτών η έγκαιρη έγκριση του αναθεωρημένου σχεδίου έκτακτης ανάγκης αντιμετώπισης θαλάσσιας ρύπανσης στις λιμενικές εγκαταστάσεις ευθύνης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου, αλλά και η έγκριση, για πρώτη φορά, σχεδίου παραλαβής και διαχείρισης αποβλήτων και καταλοίπων φορτίων πλοίων που καταπλέουν στους λιμένες αρμοδιότητας του Δ.Λ.Τ.Θ.», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά στη συνέχεια των δηλώσεών του ο Δημήτρης Μανίτσας.

«Προγραμματίζουμε εντός του 2021 σειρά παρεμβάσεων και έργων στους χώρους αρμοδιότητας μας…»

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην οργάνωση της υπηρεσίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου, ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Θάσου, αλλά και στο ότι ψηφίστηκε ο οργανισμός εσωτερικής υπηρεσίας, ώστε στο μέλλον να μπορεί να λειτουργεί αυτόνομα κι όπως αρμόζει σε ένα Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Θάσου.

«Προγραμματίζουμε εντός του 2021 σειρά παρεμβάσεων και έργων στους χώρους αρμοδιότητας μας, καθιστώντας τους πιο λειτουργικούς για τους συμπολίτες μας, αλλά και τους επισκέπτες του νησιού μας. Στόχος μας είναι και τα επόμενα χρόνια να εργαζόμαστε με τον ίδιο ρυθμό και αγάπη προς όφελος των πολιτών που μας εμπιστεύθηκαν», υπογράμμισε σχετικά ο πρόεδρος του  Δ.Λ.Τ.Θ.

Το «ευχαριστώ» του Δημήτρη Μανίτσα σε όλους όσοι συνεργάζονται με το Δ.Λ.Τ.Θ.

Ο κ. Μανίτσας ευχαρίστησε καταληκτικά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου, τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης της συμπολίτευσης, τους προέδρους των κοινοτήτων Θάσου, Πρίνου και Καλλιράχης, τους υπαλλήλους του Δήμου Θάσου, αλλά και τους εξωτερικούς συνεργάτες, για την πλήρη στήριξη και προσπάθεια τους για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στην Καβάλα το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Infinity 

Στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» κατέπλευσε το πρωί της Τρίτης...

Οι σταυροί προτίμησης στις εκλογές του ΤΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας

Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα και οι σταυροί προτίμησης: 1. Για...

Τρέχει και δεν… προλαβαίνει η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Καβάλας

Κυριάκος Σταυρίδης: Δυστυχώς δεν υπάρχουν τα ανάλογα οχήματα που...

Διακρίσεις μαθητών από την Καβάλα σε Φεστιβάλ ρομποτικής

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαΐου 2024, στη Ξάνθη στους...

Πρώτη δύναμη η ΔΚΜ στο ΤΕΕ Αν. Μακεδονίας

Από την Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο...

Ποδηλατοδρομία στον δήμο Παγγαίου

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερούπολης σε συνεργασία με τον...

Ζητούν ενημέρωση για την χάραξη της νέας σιδηροδρομικής γραμμής στην Καρβάλη

Κάλεσμα σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να βρεθούν στην...