Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Το «Χριστουγεννιάτικο Όνειρο» ζωντανεύει και φέτος στον Δήμο Παγγαίου

Ημέρα:

Το «Χριστουγεννιάτικο Όνειρο», ζωντανεύει για άλλη μια χρονιά στον Δήμο Παγγαίου, με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο κέντρο της Ελευθερούπολης, το απόγευμα της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου.

Για τις πλούσιες εορταστικές εκδηλώσεις μίλησε στην ΕΡΑ Καβάλας, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παγγαίου, Μυρσίνη Χρυσαφουδη, η οποία απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής, να στηρίξουν τις εκδηλώσεις.

«Προσπαθούμε, ώστε και φέτος για άλλη μία χρονιά, στο πλαίσιο του «Χριστουγεννιάτικου Ονείρου» που διοργανώνει ο Δήμος Παγγαίου, να περάσουν όμορφα μικροί και μεγάλοι για να έχουμε πιο όμορφα και πιο γλυκά Χριστούγεννα για όλους…»

«Γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια από πολλά άτομα μαζί και ο συνδυασμός αυτός έχει πετύχει. Αυτό θέλουμε να πιστεύουμε τουλάχιστον, αυτό προσπαθούμε, ώστε και φέτος για άλλη μία χρονιά, στο πλαίσιο του «Χριστουγεννιάτικου Ονείρου» που διοργανώνει ο Δήμος Παγγαίου, να περάσουν όμορφα μικροί και μεγάλοι για να έχουμε πιο όμορφα και πιο γλυκά Χριστούγεννα για όλους. Οι εκδηλώσεις μας έχουν ήδη ξεκινήσει με τους πολιτιστικούς συλλόγους και πολλές συνδιοργάνωσεις της Κοινωφελούς Επιχείρησης με τις φωταγωγήσεις των δέντρων σε κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου μας. Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου θα φωταγωγηθεί το δέντρο στην Ελευθερούπολη, όπου εκεί θα έχουμε πάρα πολλές δράσεις για τα παιδάκια, με στόχο να χαρούν ακόμη περισσότερο και να διασκεδάσουν», σημείωσε σχετικά η Μυρσίνη Χρυσαφούδη. 

Ακόμη πιο οργανωμένα θα λειτουργήσει και φέτος από τις 20 μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» στο Παλιό Οικοτροφείο της Ελευθερούπολης

«Από τις 20 μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου στο Παλιό Οικοτροφείο της Ελευθερούπολης θα αρχίσει και πάλι να λειτουργεί το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό». Ήδη πολύ προετοιμάζονται τα πάντα. Το Παλιό Οικοτροφείο λειτούργησε και πέρυσι έτσι θα γίνει και φέτος και μάλιστα ακόμη καλύτερα και πιο οργανωμένα, με καθημερινές σε δράσεις, κυρίως για τους μικρούς φίλους, αλλά και για τους μεγάλους. Με μουσική, με φαγητό και πολλά event, που ελπίζουμε ότι θα δώσουν μία νότα χαράς σε όλους όσοι μας επισκεφτούν αυτές τις γιορτές. Φέτος δεν θα υπάρξει κάποια συναυλία με την έννοια του επωνύμου καλλιτέχνη. Έχουμε προσκαλέσει όμως το Ωδείο Ελευθερούπολης, με το οποίο θα κάνουμε μία πολύ μεγάλη συναυλία, με παιδιά από την περιοχή μας, με φωνές πάρα πολύ όμορφες και εκπληκτικούς μουσικούς. Θέλαμε και εμείς να τους τιμήσουμε αυτές τις μέρες και τους έχουν προκαλέσει και στην Ελευθερούπολη, αλλά και στο διήμερο που θα γίνει στη Νέα Πέραμο 27 και 28 Δεκεμβρίου, όπως επίσης και στην παραλία Οφρυνίου 16 και 17 Δεκεμβρίου. Τέλος, πρέπει να πούμε ότι έχουμε ενισχύσει με πολύ ωραίες δράσεις τις βιβλιοθήκες και της Ελευθερούπολης και της Νικήσιανης και της Μεσορόπης και περίπου άλλα 15 χωριά», επισήμανε καταληκτικά στις δηλώσεις της η κ. Χρυσαφούδη.  

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...