Πέντε σημαντικά έργα στην πρώτη μετεκλογική συνεδρίαση του Δ. Σ. Παγγαίου

Ημέρα:

Για τις αποφάσεις που έλαβε το δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου, στην πρώτη του συνεδρίαση μετά τις δημοτικές εκλογές και αφορούν σημαντικά έργα στην ευρύτερη περιοχή, αναφέρθηκε με δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Γιώργος Καλλινικίδης.

«Ο Δήμος δεν σταματά τη λειτουργία του, δεν επηρεάζεται από το γεγονός ότι είχαμε μία προεκλογική περίοδο. Συνεχίζουμε κανονικά το έργο μας, στο πλαίσιο της σημαντικής δουλειάς που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο Γιώργος Καλλινικίδης.

«Πέντε σημαντικά έργα, τα οποία εντάσσουμε στο επιχειρησιακό πρόγραμμα για να καταθέσουμε πρόταση στο LEADER, με στόχο να μπορέσουμε να κάνουμε κάποιες πολύ σημαντικές παρεμβάσεις…»

«Στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε στο επιχειρησιακό μας πρόγραμμα πέντε σημαντικά έργα, τα οποία εντάσσουμε στο επιχειρησιακό πρόγραμμα για να καταθέσουμε πρόταση στο LEADER, με στόχο να μπορέσουμε να κάνουμε κάποιες πολύ σημαντικές παρεμβάσεις. Τα έργα αυτά αφορούν στη δημιουργία χώρων αναψυχής στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Νέας Περάμου, με τη δημιουργία μίας νέα παιδικής χαράς στην περιοχή, μετά από αυτήν που κατασκευάσαμε στο κέντρο. Τώρα θα πάμε ουσιαστικά να κάνουμε μία νέα σε ένα άλλο σημείο του οικισμού, γιατί οι ανάγκες είναι μεγάλες. Επίσης θα γίνουν κάποιες παρεμβάσεις και βελτιώσεις στα γήπεδα του Κοκκινοχώματος και του Ακροποτάμου και σημαντικά έργα στο πλαίσιο των ενεργειακών αναβαθμίσεων. Μιλάμε για το δημοτικό σχολείο Παλαιοχωρίου, Μελισσοκομείου και μετά το κλειστό της Ελευθερούπολης κάνουμε ενεργειακή αναβάθμιση και στο κλειστό γυμναστήριο της Γεωργιανής», ανέφερε σχετικά ο κ. Καλλινικίδης. 

«Ήδη έχουμε έτοιμες μελέτες και περιμένουμε προσκλήσεις από την Περιφέρεια, για να εντάξουμε νέα έργα ενεργειακής αναβάθμισης. Γίνεται μία πάρα πολύ μεγάλη δουλειά και οφείλω να ευχαριστήσω και την Τεχνική Υπηρεσία μας που δουλεύει πάρα πολύ σε αυτό το επίπεδο…» «Ο Δήμος Παγγαίου, ούτως ή άλλως είχε κάνει κάποιες υποδομές και είχε μπει σε προγράμματα και αναβάθμισε ενεργειακά και δημοτικά σχολεία, το πρώην δημαρχείο, το σημερινό δημαρχείο το κλειστό της Ελευθερούπολης και τώρα προχωράμε στα πλαίσια αυτά να συνεχίσουμε και να επεκτείνουμε και σε άλλα κτήρια. Ήδη έχουμε έτοιμες μελέτες και περιμένουμε προσκλήσεις από την Περιφέρεια, για να εντάξουμε νέα έργα ενεργειακής αναβάθμισης. Γίνεται μία πάρα πολύ μεγάλη δουλειά και οφείλω να ευχαριστήσω και την Τεχνική Υπηρεσία μας που δουλεύει πάρα πολύ σε αυτό το επίπεδο, ώστε να είμαστε έτοιμοι σε μελέτες και πράγματι όταν βγει μία πρόσκληση δεν υπάρχει περίπτωση ο Δήμος Παγγαίου να μην έχει μία μελέτη έτοιμη για να την καταθέσει. Για αυτό και υλοποιούνται τόσα πολλά έργα, για αυτό και εντάσσονται τόσα πολλά έργα και αυτό γίνεται γιατί υπάρχει μία διοίκηση και μία υπηρεσία που ανταποκρίνονται σε αυτό το επίπεδο», επισήμανε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο γενικός γραμματέας του Δήμου Παγγαίου.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η αγορά της Καβάλας βάζει τα γιορτινά της

Γιάννης Τσίρλης: Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου το «Pre Christmas...

Απόστολος Χρόνης: Προάγγελος ιδιωτικοποίησης οι συνενώσεις των ΔΕΥΑ;

Την έντονη ανησυχία του για την πιθανή ιδιωτικοποίηση του...

Γονική αποξένωση: Το έγκλημα που δεν τιμωρείται!

Καλησπέρα φίλες και φίλοι. Σήμερα είναι μια μεγάλη ευκαιρία...

«Κλυταιμνήστρα η (ε)κλυτή βασίλισσα» σε σκηνοθεσία Παύλου Λεμοντζή

Την θεατρική παράσταση «Κλυταιμνήστρα η (ε)κλυτή βασίλισσα», που ανεβαίνει...

Ξενοφών Κροκίδης: Θα εξηγήσουμε τι είναι, αλλά και τι δεν είναι εθελοντισμός

Ξενοφών Κροκίδης: Όταν υπάρχει ένα μεγάλο κίνημα εθελοντισμού σημαίνει...

Θέμης Καλπακίδης: Απ’ το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η αγροτική παραγωγή

«Πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο», επισημαίνει για την...

Κώστας Τσιτσιλικάκης: Διαχρονικά ζητάμε επιπλέον προσωπικό στο ΕΚΑΒ

«Είναι πάρα πολλά τα περιστατικά από ανακοπή που καταλήγουν» Το...

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ και βράβευση του μαθητή Χαράλαμπου Αγγή

Μία εξαιρετική εκδήλωση, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων...