Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Πέντε σημαντικά έργα στην πρώτη μετεκλογική συνεδρίαση του Δ. Σ. Παγγαίου

Ημέρα:

Για τις αποφάσεις που έλαβε το δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου, στην πρώτη του συνεδρίαση μετά τις δημοτικές εκλογές και αφορούν σημαντικά έργα στην ευρύτερη περιοχή, αναφέρθηκε με δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Γιώργος Καλλινικίδης.

«Ο Δήμος δεν σταματά τη λειτουργία του, δεν επηρεάζεται από το γεγονός ότι είχαμε μία προεκλογική περίοδο. Συνεχίζουμε κανονικά το έργο μας, στο πλαίσιο της σημαντικής δουλειάς που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο Γιώργος Καλλινικίδης.

«Πέντε σημαντικά έργα, τα οποία εντάσσουμε στο επιχειρησιακό πρόγραμμα για να καταθέσουμε πρόταση στο LEADER, με στόχο να μπορέσουμε να κάνουμε κάποιες πολύ σημαντικές παρεμβάσεις…»

«Στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε στο επιχειρησιακό μας πρόγραμμα πέντε σημαντικά έργα, τα οποία εντάσσουμε στο επιχειρησιακό πρόγραμμα για να καταθέσουμε πρόταση στο LEADER, με στόχο να μπορέσουμε να κάνουμε κάποιες πολύ σημαντικές παρεμβάσεις. Τα έργα αυτά αφορούν στη δημιουργία χώρων αναψυχής στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Νέας Περάμου, με τη δημιουργία μίας νέα παιδικής χαράς στην περιοχή, μετά από αυτήν που κατασκευάσαμε στο κέντρο. Τώρα θα πάμε ουσιαστικά να κάνουμε μία νέα σε ένα άλλο σημείο του οικισμού, γιατί οι ανάγκες είναι μεγάλες. Επίσης θα γίνουν κάποιες παρεμβάσεις και βελτιώσεις στα γήπεδα του Κοκκινοχώματος και του Ακροποτάμου και σημαντικά έργα στο πλαίσιο των ενεργειακών αναβαθμίσεων. Μιλάμε για το δημοτικό σχολείο Παλαιοχωρίου, Μελισσοκομείου και μετά το κλειστό της Ελευθερούπολης κάνουμε ενεργειακή αναβάθμιση και στο κλειστό γυμναστήριο της Γεωργιανής», ανέφερε σχετικά ο κ. Καλλινικίδης. 

«Ήδη έχουμε έτοιμες μελέτες και περιμένουμε προσκλήσεις από την Περιφέρεια, για να εντάξουμε νέα έργα ενεργειακής αναβάθμισης. Γίνεται μία πάρα πολύ μεγάλη δουλειά και οφείλω να ευχαριστήσω και την Τεχνική Υπηρεσία μας που δουλεύει πάρα πολύ σε αυτό το επίπεδο…» «Ο Δήμος Παγγαίου, ούτως ή άλλως είχε κάνει κάποιες υποδομές και είχε μπει σε προγράμματα και αναβάθμισε ενεργειακά και δημοτικά σχολεία, το πρώην δημαρχείο, το σημερινό δημαρχείο το κλειστό της Ελευθερούπολης και τώρα προχωράμε στα πλαίσια αυτά να συνεχίσουμε και να επεκτείνουμε και σε άλλα κτήρια. Ήδη έχουμε έτοιμες μελέτες και περιμένουμε προσκλήσεις από την Περιφέρεια, για να εντάξουμε νέα έργα ενεργειακής αναβάθμισης. Γίνεται μία πάρα πολύ μεγάλη δουλειά και οφείλω να ευχαριστήσω και την Τεχνική Υπηρεσία μας που δουλεύει πάρα πολύ σε αυτό το επίπεδο, ώστε να είμαστε έτοιμοι σε μελέτες και πράγματι όταν βγει μία πρόσκληση δεν υπάρχει περίπτωση ο Δήμος Παγγαίου να μην έχει μία μελέτη έτοιμη για να την καταθέσει. Για αυτό και υλοποιούνται τόσα πολλά έργα, για αυτό και εντάσσονται τόσα πολλά έργα και αυτό γίνεται γιατί υπάρχει μία διοίκηση και μία υπηρεσία που ανταποκρίνονται σε αυτό το επίπεδο», επισήμανε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο γενικός γραμματέας του Δήμου Παγγαίου.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απαγόρευση θαλασσίων δραστηριοτήτων στη Νέα Ηρακλείτσα

Με απόφαση του Λιμενάρχη Καβάλας απαγορεύεται η κυκλοφορία πλοίων,...

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ποιότητα του νερού στη Θάσο

Κώστας Μανίτσας: «Ο κ. Παπαδόπουλος δεν μας έδωσε στοιχεία...

Οργή των ιδιοκτητών ταξί με τους πειραματισμούς του δημάρχου

Χρήστος Ιωαννίδης: Ο άνθρωπος καταστρέφει την πόλη, δεν το...

Αρκεί η διαφωνία των γονέων για να αποφασίσει το δικαστήριο αποκλειστική επιμέλεια;

Σε περίπτωση που η από κοινού άσκηση της γονικής...

Πεσμένη η καταναλωτική κίνηση στην αγορά της Ελευθερούπολης

Παναγιώτης Παπαευαγγέλου: Δεν υπήρξε η κίνηση που είχαμε άλλες...

Τελειωμό δεν έχουν τα πειράματα στην Πλατεία Καπνεργάτη!!!

Η νέα πρόταση για τη θέση της πιάτσας ταξί...

Ο Ιατρικός κόσμος κρατάει μικρό καλάθι

Ξενοφών Κροκίδης: Δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό για την υγεία...

Καβάλα: Βιντεοσκοπούσε ζευγάρι σε κατάστημα

Συνελήφθη την 5-9-2024 το μεσημέρι στην Καβάλα, από αστυνομικούς...