Χρήστος Πριονίδης: Η εξουσία δεν θέλει μεγαλεία, θέλει δουλειά

Ημέρα:

«Δουλειά, δουλειά, δουλειά. Η εξουσία δεν θέλει μεγαλεία! Θέλει χαμηλά την μπάλα, σεμνά και ταπεινά και πολλή δουλειά».

Τα παραπάνω τόνισε σε δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Παγγαίου (Δ.Ε. Ελευθερών), Χρήστος Πριονίδης, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα της 8ης Οκτωβρίου.

«Πρέπει να βγάλουμε ασπροπρόσωπους όλους όσοι μας στήριξαν και εμένα προσωπικά, αλλά βασικά το συνδυασμό του δημάρχου μας, Φιλίππου Αναστασιάδη…»

«Με τη βοήθεια του Θεού και του λαού, όπως λέμε, βρέθηκα στην πρώτη θέση, όσον αφορά τους σταυρούς προτίμησης στον Δήμο Παγγαίου. Το αποτέλεσμα αυτό είναι ένα μήνυμα για πολλή δουλειά. Κάτω τα κεφάλια, καθώς πρέπει να βγάλουμε ασπροπρόσωπους όλους όσοι μας στήριξαν και εμένα προσωπικά, αλλά βασικά το συνδυασμό του δημάρχου μας, Φιλίππου Αναστασιάδη, γιατί το μήνυμα ήταν δυνατό και πρέπει να είναι ισάξιο με τη δουλειά που πρέπει να προσφέρουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πριονίδης. 

«Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει! Κάπως έτσι έγινε και στον Δήμο Παγγαίου. Οι συνδημότες μας επέλεξαν τη σταθερότητα κι όχι τα πειράματα. Το έργο μας φάνηκε…»

«Νομίζω ότι οι δημότες του Παγγαίου επέλεξαν τη σταθερότητα. Όπως είναι γνωστό, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει! Κάπως έτσι έγινε και στον Δήμο Παγγαίου. Οι συνδημότες μας επέλεξαν τη σταθερότητα κι όχι τα πειράματα. Το έργο μας φάνηκε, η δουλειά των ανθρώπων του κ. Αναστασιάδη και του ιδίου φυσικά φάνηκε και οι πολίτες μας έδωσαν την ευκαιρία να συνεχίσουμε για ακόμα καλύτερα και δυνατά αποτελέσματα τα επόμενα πέντε χρόνια. Ευχαριστώ τους δημότες που με ψήφισαν και με τίμησαν με την ψήφο τους και βέβαια τους ευχαριστώ γιατί επέλεξαν την παράταξη του κ. Αναστασιάδη», συμπλήρωσε στη συνέχεια των δηλώσεών του ο Χρήστος Πριονίδης. 

Προτεραιότητα πλέον ο καθαρισμός των ρεμάτων του Δήμου Παγγαίου, ενόψει της χειμερινής περιόδου

Παράλληλα, σημείωσε ότι η προτεραιότητα της δημοτικής αρχής πλέον είναι η χειμερινή περίοδος και η αντιπλημμυρική προστασία του Δήμου Παγγαίου.

«Καθαρίζουμε τα ρέματα και παράλληλα κλείνουμε τα θέματα από τη θερινή περίοδο, γιατί δεχτήκαμε πάρα πολύ κόσμο στην περιοχή μας το καλοκαίρι. Όμως ο καθαρισμός ρεμάτων είναι ο βασικός στόχος μας. Σε σχέση με αυτά που γίνονται γύρω μας θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για να μη φτάσουμε σε ένα τέτοιο σημείο. Οπότε τα αντιπλημμυρικά έργα είναι προτεραιότητα μεγάλη για μας. Κάποια ρέματα είναι στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας, άλλα σε εμάς. Δεν τα ξεχωρίζουμε, όπου μπορούμε να κάνουμε παρεμβάσεις θα τις κάνουμε», επισήμανε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο κ. Πριονίδης. 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η αγορά της Καβάλας βάζει τα γιορτινά της

Γιάννης Τσίρλης: Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου το «Pre Christmas...

Απόστολος Χρόνης: Προάγγελος ιδιωτικοποίησης οι συνενώσεις των ΔΕΥΑ;

Την έντονη ανησυχία του για την πιθανή ιδιωτικοποίηση του...

Γονική αποξένωση: Το έγκλημα που δεν τιμωρείται!

Καλησπέρα φίλες και φίλοι. Σήμερα είναι μια μεγάλη ευκαιρία...

«Κλυταιμνήστρα η (ε)κλυτή βασίλισσα» σε σκηνοθεσία Παύλου Λεμοντζή

Την θεατρική παράσταση «Κλυταιμνήστρα η (ε)κλυτή βασίλισσα», που ανεβαίνει...

Ξενοφών Κροκίδης: Θα εξηγήσουμε τι είναι, αλλά και τι δεν είναι εθελοντισμός

Ξενοφών Κροκίδης: Όταν υπάρχει ένα μεγάλο κίνημα εθελοντισμού σημαίνει...

Θέμης Καλπακίδης: Απ’ το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η αγροτική παραγωγή

«Πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο», επισημαίνει για την...

Κώστας Τσιτσιλικάκης: Διαχρονικά ζητάμε επιπλέον προσωπικό στο ΕΚΑΒ

«Είναι πάρα πολλά τα περιστατικά από ανακοπή που καταλήγουν» Το...

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ και βράβευση του μαθητή Χαράλαμπου Αγγή

Μία εξαιρετική εκδήλωση, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων...