Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
spot_img

Ασθενοφόρο και διασώστες στην παραλία Οφρυνίου

Ημέρα:

Στέργιος Κεχαγιάς: Ευοδώθηκε μια προσπάθεια που κράτησε αρκετούς μήνες / Δύο βάρδιες μέχρι τέλος Ιουνίου και 24ωρη κάλυψη τους υπόλοιπους καλοκαιρινούς μήνες / Και δεύτερος γιατρός στο πολυδύναμο ιατρείο της Παραλίας Οφρυνίου

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του δημάρχου Παγγαίου, Φίλιππου Αναστασιάδη και του διευθυντή του Ε.Κ.Α.Β. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χαρίλαου Λώτη, ξεκίνησε από τη Δευτέρα 17 Ιουνίου η κάλυψη της Παραλίας Οφρυνίου και της ευρύτερης περιοχής με διασώστες του Ε.Κ.Α.Β. και την παρουσία ασθενοφόρου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον «Ενήμερο» ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου Παγγαίου, Στέργιος Κεχαγιάς, η κάλυψη θα είναι με δύο βάρδιες μέχρι τέλος Ιουνίου (από τις 7 το πρωί μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα) και με τρεις βάρδιες για τους υπόλοιπους καλοκαιρινούς μήνες, με 24ωρη κάλυψη.

«Ευοδώθηκε μια προσπάθεια που κράτησε αρκετούς μήνες. Μόνο ικανοποίηση νιώθουμε για αυτήν την προσπάθεια…»

«Όπως λέει και το μότο της διοίκησης Αναστασιάδη, «για τη διοίκηση του Δήμου Παγγαίου, η ασφάλεια του δημότη και του επισκέπτη μας, αποτελεί πρώτη προτεραιότητα». Αυτό αποδεικνύεται με πράξεις και με έργα. Οι προσπάθειες του δημάρχου μας, Φίλιππου Αναστασιάδη και του διευθυντή του Ε.Κ.Α.Β. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, του κ. Λώτη, πήραν σάρκα και οστά. Ευοδώθηκε μια προσπάθεια που κράτησε αρκετούς μήνες. Αρκεί να θυμίσω ότι πέρυσι η κάλυψη της Παραλία Οφρυνίου καλυπτόταν με έναν δικυκλιστή του Ε.Κ.Α.Β. για 30 μέρες, από 15 Ιουλίου μέχρι 15 Αυγούστου. Αυτή τη στιγμή μόνο ικανοποίηση νιώθουμε για όλη αυτή την προσπάθεια. Βέβαια εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Δεν παύουμε να διεκδικούμε το καλύτερο, με τη στελέχωση του πολυδύναμου ιατρείου της περιοχής τουλάχιστον σε δυο βάρδιες τους θερινούς μήνες. Ωστόσο με τα τωρινά δεδομένα και με αυτά που ίσχυαν τα προηγούμενα χρόνια, θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό σημείο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κεχαγιάς.

Και δεύτερος γιατρός τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Ιουλίου στο πολυδύναμο ιατρείο της Παραλίας Οφρυνίου

«Για το υπόλοιπο του Ιουνίου και για το 20ημερο του Σεπτεμβρίου, θα έχουμε δυο βάρδιες από τις 7 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ με ασθενοφόρο του Ε.Κ.ΑΒ. και τους δυο μήνες της μεγάλης τουριστικής αιχμής στην Παραλία Οφρυνίου, όπου ο πληθυσμός πολλαπλασιάζεται, θα έχουμε 24ωρη κάλυψη της περιοχής με ασθενοφόρο. Οι συνεργασίες είναι αυτές που φέρνουν τα αποτελέσματα. Θα ήταν άδικο να μην αναφέρουμε και την προσπάθεια που κάνει η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Ελευθερούπολης, η κ. Ντι Νάπολι, καθώς ενημερωθήκαμε σήμερα, ότι θα υπάρχει και δεύτερος γιατρός στο πολυδύναμο ιατρείο της Παραλίας Οφρυνίου σίγουρα μέχρι τέλος Ιουλίου και θα προσπαθήσουμε για τη μεγαλύτερη δυνατή κάλυψη και για τον Αύγουστο», συμπλήρωσε καταληκτικά στις δηλώσεις που έκανε στον «Ενήμερο» ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου Παγγαίου.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο καλός συντονισμός απέτρεψε τα χειρότερα στη φωτιά στον Μπάτη

Κυριάκος Μανδρανής: Περιορίστηκε γρήγορα καίγοντας μόλις 10 στρέμματα Η άμεση...

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας ζητά ηθοποιούς για την παιδική σκηνή

Για τις ανάγκες της νέας παραγωγής της Παιδικής Σκηνής...

Σε ελεγχόμενες διακοπές υδροδότησης προχωρά η ΔΕΥΑΚ

Απόστολος Χρόνης: Από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις...

Τα «μυστικά» για ένα καλό μηχανογραφικό

Αργύρης Μυστακίδης: Δεν θα δούμε δραματικές μεταβολές στις βάσεις...

Εγκαίνια πάρκου στη Νυρεμβέργη

Εγκαίνια πάρκου στη Νυρεμβέργη, όπου οι σχέσεις των αδελφοποιημένων...

«Δον Κιχώτης» με Βλαδίμηρο Κυριακίδη στο Ακόντισμα

Το κλασικό αριστούργημα του Μιγκέλ ντε Θερβάντες «Δον Κιχώτης»...

Φωτιά σε τζετ σκι στη θαλάσσια περιοχή της Τούζλας

Τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή...