Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο 7ος Παπαχρηστίδειος Δρόμος

Ημέρα:

spot_img

Χρήστος Μποσμπότης: Η Ελευθερούπολη έχει το καλύτερο στάδιο στη Β. Ελλάδα

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε για ακόμη μια χρονιά, ο 7ος Παπαχρηστίδειος Δρόμος, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή (24/5) στην Ελευθερούπολη του Δήμου Παγγαίου.

Για το θέμα μίλησε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού του Δήμου Παγγαίου, Χρήστος Μποσμπότης, ο οποίος εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος για την επιτυχή διεξαγωγή του εν λόγω αθλητικού γεγονότος. 

«Θέλουμε τα παιδιά μας να αθλούνται, να έχουν επαφή με τον αθλητισμό…»

«Είναι ένας αγώνας δρόμου που γίνεται προς τιμήν του μεγάλου ευεργέτη της Ελευθερούπολης, του Φρίξου Παπαχρηστίδη. Και μόνο το ότι μιλάμε για τον 7ο κατά σειρά αγώνα, σημαίνει ότι εδώ και επτά χρόνια αποτελεί έναν αγώνα που τον αγάπησε ο κόσμος και οι συμμετοχές κάθε χρόνο αυξάνουν. Φέτος ξεπεράσαμε τις 600 συμμετοχές, ο καιρός ήταν καλός και μας βοήθησε. Οι δρομείς έτρεξαν 10 χιλιόμετρα, 5 χιλιόμετρα, ενώ πάνω από 300 παιδάκια τρέξανε τη διαδρομή των χίλιων μέτρων. Θέλουμε τα παιδιά μας να αθλούνται, να έχουν επαφή με τον αθλητισμό, γιατί ο αθλητισμός είναι υγεία, είναι ζωή. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι και από τον αριθμό συμμετοχών και από την όλη διοργάνωση που όλοι την χάρηκαν και όλα κύλησαν πολύ όμορφα και ήρεμα», ανέφερε σχετικά στις δηλώσεις του ο Χρήστος Μποσμπότης. 

«Στις 10 Απριλίου έχουμε τη δεύτερη φάση των σχολικών αγώνων στίβου των Λυκείων της Βόρειας Ελλάδας…»

Όσον αφορά το μέλλον των αθλητικών διοργανώσεων στον Δήμο Παγγαίου, ο κ. Μποσμπότης σημείωσε: «Στις 10 Απριλίου έχουμε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση στο γήπεδό μας, τη δεύτερη φάση των σχολικών αγώνων στίβου, όπου όλοι οι πρωταθλητές των Λυκείων της Βόρειας Ελλάδας θα βρίσκονται εδώ, προσπαθώντας να προκριθούν για την τελική φάση, για την τρίτη φάση των αγώνων. Τον Ιούλιο έχουμε το πανελλήνιο πρωτάθλημα των μικρών ηλικιών, Κ16 όπως το λέμε, που για 4η χρονιά θα γίνει στην Ελευθερούπολη μιας και σε όλη την Βόρεια Ελλάδα η Ελευθερούπολη, χωρίς να περιαυτολογούμε, έχει το καλύτερο στάδιο. Ακόμη καλύτερο και από το Καυταντζόγλειο, με πιο άρτιες εγκαταστάσεις από κάθε γήπεδο της Βόρειας Ελλάδας. Το στάδιό μας βρίσκεται σ’ καταπληκτικό μέρος, μέσα στη φύση, μέσα στο πράσινο. Οι εγκαταστάσεις είναι καταπληκτικές, οι εξοπλισμοί που έχουμε είναι επίσης οι καλύτεροι που μπορούν να υπάρχουν, είναι επιπέδου Ολυμπιακών Αγώνων».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Χιλιάδες επισκέπτες στην «North Aegean Boat Show 2024»

Εξαιρετικά υψηλή ήταν η επισκεψιμότητα της πρώτης έκθεσης «North...

Συναυλία της Άννας Βίσση στην Καβάλα

Οι θαυμαστές της Άννας Βίσση θα έχουν την ευκαιρία...

Μ. Λαζαρίδης προς Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»

Σε απάντηση της ανακοίνωσης της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του...

Η ψηφιακή κάρτα εργασίας φέρνει προβλήματα και πρόστιμα;

Για κάποιους κλάδους είναι αρκετά δύσκολο να εφαρμοστεί Προβλήματα σε...

Το Σώμα Οδηγισμού καθάρισε το περιαστικό δάσος της Καβάλας

Το ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ Τ.Τ. ΚΑΒΑΛΑΣ πραγματοποίησε με μεγάλη...

Το πρόγραμμα υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ελευθερούπολη

Στην Ελευθερούπολη στο χώρο έμπροσθεν του Δημαρχείου, θα πραγματοποιηθεί...