Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πορτοκάλογλου ή Χατζηγιάννης στη «Λευκή Νύχτα» στην Ελευθερούπολη

Ημέρα:

spot_img

Νίκος Πορτοκάλογλου ή Μιχάλης Χατζηγιάννης, είναι τα δυο ονόματα που βρίσκονται στο τραπέζι για τη μεγάλη συναυλία της «Λευκής Νύχτας» που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου στην Ελευθερούπολη του Δήμου Παγγαίου.

Το ποιος από τους δυο καλλιτέχνες τελικά θα ανέβει στη σκηνή αναμένεται να «κλειδώσει» την Τετάρτη (18/9), όταν και θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Παγγαίου, σύμφωνα με όσα επισήμανε ο αντιδήμαρχος Χρήστος Μποσμπότης, με δηλώσεις που έκανε στον «Ενήμερο».

«Δεν θα μπορούσε να περάσει η χρονιά χωρίς να πραγματοποιηθεί η «Λευκή Νύχτα». Τη χρωστούσαμε στον εμπορικό κόσμο της πόλης»

«Από το 2016 δημιουργήσαμε έναν πραγματικά πολύ επιτυχημένο θεσμό, αυτόν της «Λευκής Νύχτας». Όταν ξεκινούσαμε το 2016 πολλοί αμφισβητούσαν τις κινήσεις μας, λέγοντάς μας τι πάτε να κάνετε τώρα, αλλά η απήχηση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που προχωρήσαμε το 2017 και το 2018, με την περσινή χρονιά ειδικά με τον Στέλιο Ρόκκο να στέφεται από τεράστια επιτυχία», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Μποσμπότης. Έτσι φτάσαμε στο 2019, μια εκδήλωση που θα έπρεπε να είχε γίνει στις αρχές Ιουνίου, όμως δεν καταφέραμε να την πραγματοποιήσουμε λόγω των εκλογών εκείνης της περιόδου. Παρ’ όλα αυτά δεν θα μπορούσε να περάσει η χρονιά χωρίς να πραγματοποιηθεί η «Λευκή Νύχτα», μια δράση προωθητική που κάνει γνωστή την αγορά της Ελευθερούπολης στην ευρύτερη περιοχή. Τη χρωστούσαμε στον εμπορικό κόσμο της πόλης κι έτσι αποφασίστηκε στις 11 Οκτωβρίου να γίνει η «Λευκή Νύχτα» 2019», ανέφερε ακολούθως ο αντιδήμαρχος Παγγαίου.

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Ελευθερούπολης έχει ήδη υποβάλει το αίτημα προς το περιφερειακό συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για παράταση του ωραρίου των καταστημάτων…»

«Ο καιρός ακόμη είναι καλός, ο Εμπορικός Σύλλογος Ελευθερούπολης συμφωνεί μαζί μας κι έχει ήδη υποβάλει το αίτημα προς το περιφερειακό συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για παράταση του ωραρίου των καταστημάτων, μιας και η «Λευκή Νύχτα» είναι η γιορτή των καταστημάτων, αφιερωμένη στον εμπορικό κόσμο της πόλης μας. Ως συνήθως θα είναι οι πολλές δράσεις από πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, από σχολεία, ωδεία και σχολές χορού και το αποτέλεσμα και το αποκορύφωμα κι αυτή είναι η επιτυχία της «Λευκής Νύχτας» στην Ελευθερούπολη είναι ότι συνδυάζεται με μια μεγάλη συναυλία. Περίπου στις 10 το βράδυ της 11ης Οκτωβρίου θα έχουμε λοιπόν μια συναυλία με καταξιωμένο καλλιτέχνη που πιστεύω ότι θα είναι πόλος έλξης για ευρύτερους πληθυσμούς, πέρα από τα στενά όρια του δήμου Παγγαίου και της Π.Ε. Καβάλας», δήλωσε ακόμη ο Χρήστος Μποσμπότης.

«Για όνομα δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά. Κάποιες διαρροές υπάρχουν κι είμαστε ανάμεσα στον Νίκο Πορτοκάλογλου και του Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά θα δούμε που θα καταλήξουμε, καθώς την Τετάρτη θα υπάρξουν οριστικές αποφάσεις»

Ερωτηθείς αναφορικά με το ονόματα που βρίσκονται στο τραπέζι για τη φετινή «Λευκή Νύχτα», ο αντιδήμαρχος Παγγαίου σημείωσε: «Ονόματα θα έχουμε την Τετάρτη (18/9) μιας και τότε θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης με τη νέα πρόεδρο Μυρσίνη Χρυσαφούδη σε συνδυασμό με την αντιδημαρχία Πολιτισμού κι εμένα, όπου θα καταθέσουμε τις προτάσεις μας. Για όνομα δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά. Κάποιες διαρροές υπάρχουν κι είμαστε ανάμεσα στον Νίκο Πορτοκάλογλου και του Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά θα δούμε που θα καταλήξουμε, καθώς την Τετάρτη θα υπάρξουν οριστικές αποφάσεις».

«Η αλλαγή αυτή στη διεξαγωγή της «Λευκής Νύχτας» τον Οκτώβριο, δεν αλλάζει τον σχεδιασμό, καθώς από το 2020 επανέρχεται και πάλι ο προγραμματισμός για το καλοκαίρι»

Αναφορικά με το αν η διεξαγωγή της «Λευκής Νύχτας» τον Οκτώβριο αφήνει σκέψεις για καθιέρωσή της τη συγκεκριμένη περίοδο κι όχι το καλοκαίρι, ο κ. Μποσμπότης απάντησε: «Η αλλαγή αυτή στη διεξαγωγή της «Λευκής Νύχτας» τον Οκτώβριο, δεν αλλάζει τον σχεδιασμό, καθώς από το 2020 επανέρχεται και πάλι ο προγραμματισμός για το καλοκαίρι. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα είναι και πάλι κοντά μας». Τέλος, για το αν υπάρχει περίπτωση εναλλακτικού σχεδίου στην περίπτωση που ο καιρός δεν είναι καλός, ο κ. Μποσμπότης απάντησε: «Τα εναλλακτικά σενάρια δεν μπορούν να υπάρχουν όταν κάνεις μια γιορτή στους δρόμους της πόλης κι ο κόσμος πρέπει να μπει στα καταστήματα, να ψωνίσει, να διασκεδάσει. Δεν μπορείς να κάνεις μια τέτοια διοργάνωση σε έναν κλειστό χώρο. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα υπάρξουν αντίξοες καιρικές συνθήκες».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...