Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παράπονα σε Πέραμο – Ηρακλείτσα για τις ασφαλτοστρώσεις

Ημέρα:

spot_img

Οι ασφαλτοστρώσεις και οι τσιμεντοστρώσεις που πραγματοποιούνται αυτήν την περίοδο στη Νέα Πέραμο και στη Νέα Ηρακλείτσα, γίνονται με βάση συγκεκριμένο προγραμματισμό και πιστώσεις και σε καμιά περίπτωση δεν γίνονται επιλεκτικά.

Αυτό τονίζει με δηλώσεις της στον «Ενήμερο» η αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Ελευθερών Ελένη Μπενή, η οποία παράλληλα υπογραμμίζει ότι σε επόμενη φάση αντίστοιχων εργασιών θα ενταχθούν και οι υπόλοιποι δρόμοι των εν λόγω περιοχών.

Εκτός από ασφαλτοστρώσεις κατασκευάζονται σκάλες σε σημεία που ήταν μεγάλες κατηφοριές με βράχια

Ο «Ε» ζήτησε τη θέση της κ. Μπενή, λόγω των αρκετών ερωτημάτων που δέχθηκε η εφημερίδα, από πολίτες των προαναφερθέντων δημοτικών διαμερισμάτων, οι οποίοι και εξέφρασαν την αγωνία τους για το πότε θα πάρουν σειρά οι δρόμοι στους οποίους διαμένουν τα τελευταία χρόνια, δρόμοι που στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.

«Οι ασφαλτοστρώσεις ξεκίνησαν από το Ελαιοχώρι, συνεχίστηκαν στις Ελευθερές όπου έγιναν και τσιμεντοστρώσεις σε σημεία που ήταν επικίνδυνα και τώρα είμαστε ταυτόχρονα σε Νέα Πέραμο και Νέα Ηρακλείτσα, όπου εκτός από ασφαλτοστρώσεις κατασκευάζονται σκάλες σε σημεία που ήταν μεγάλες κατηφοριές με βράχια, ενώ εκτελούνται και τσιμεντοστρώσεις. Τα έργα αφορούν συγκεκριμένους δρόμους, τα χρήματα που έχουμε στη διάθεσή μας είναι επίσης συγκεκριμένα, όποτε σε πρώτη φάση κάνουμε αυτά και σε επόμενη φάση θα ενταχθούν οι υπόλοιποι δρόμοι», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις της η αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Ελευθερών.

«Είναι συνέχειες των προηγούμενων δρόμων, δεν πηγαίνουμε επιλεκτικά για λόγους προεκλογικούς»

Όπως επισήμανε στη συνέχεια η Ελένη Μπενή τα έργα που εκτελούνται αυτήν την περίοδο αποτελούν στο σύνολό τους συνέχεια των προηγούμενων.

«Δηλαδή δεν πηγαίνουμε σε περιοχές για να ρίξουμε άσφαλτο ή τσιμέντο επιλεκτικά, γιατί έχω ακούσει ότι τα κάνουμε π.χ. για λόγους προεκλογικούς. Όχι, είναι συνέχειες των προηγούμενων δρόμων. Προσπαθήσαμε να μοιράσουμε τα χρήματα που είχαμε σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα για να μην έχουμε θέματα», τόνισε.

Επίσης, η κ. Μπενή συμπλήρωσε ότι θα ακολουθήσουν παρόμοιες παρεμβάσεις στη Φωληά, αλλά και σε ένα επικίνδυνο τμήμα στον επαρχιακό δρόμο Ελαιοχωρίου – Ελευθερών.

«Αιτήσεις έχουμε από όλους όσους έχουν το πρόβλημα, αλλά εμείς πηγαίνουμε με τη σειρά, είμαστε αντικειμενικοί. Ελπίζουμε από τη νέα χρονιά να ενταχθούν κι άλλοι δρόμοι στο πρόγραμμα»

«Με τα χρήματα που έχουμε στη διάθεσή μας προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για όλα τα χωριά της δημοτικής ενότητας Ελευθερών. Οι αιτήσεις των πολιτών υπάρχουν για όλους τους δρόμους, αρκεί να δει κανείς τα αρχεία των αιτήσεων. Αιτήσεις έχουμε από όλους όσους έχουν το πρόβλημα, αλλά εμείς πηγαίνουμε με τη σειρά, είμαστε αντικειμενικοί. Ελπίζουμε από τη νέα χρονιά να ενταχθούν κι άλλοι δρόμοι στο πρόγραμμα και ν’ αρχίσει ένα νέο «κύμα» ασφαλτοστρώσεων και μακάρι οι πιστώσεις να ανέρχονται στα ποσά που υπήρξαν στο τρέχον πρόγραμμα», σημείωσε καταληκτικά στις δηλώσεις της η αντιδήμαρχος Ελευθερών.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αισιοδοξία για το έργο στο λιμάνι της Ηρακλείτσας

Γιώργος Καλλινικίδης: Η Περιφέρεια είναι υπεύθυνη για τις πληρωμές...

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από 19.04.2024

Από τον δήμο Καβάλας ανακοινώνονται τα ακόλουθα: Σύμφωνα με έκτακτο...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Mercedes

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Mercedes C180 Elegance, Αυτόματο, 6/99,  Βενζίνη/Υγραέριο, 260.000 km.ΑτρακάριστοΆριστη...

Καταρρέει η στέγη του παλιού Πρωτοδικείου

Κωστής Σιμιτσής: Ο δήμαρχος κάνει έναν μοναχικό αγώνα, χρειάζεται...

Κάθετα αντίθετοι στον «κανονισμό πυροπροστασίας» οι κάτοικοι του Κρυονερίου

Την κάθετη αντίθεσή της στον «κανονισμό πυροπροστασίας εντός ή...

ΑΝΚΑ: Επιπλέον 7,8 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα Leader στον νομό Καβάλας

Σε συνέχεια των με αριθ. πρωτ.: 927/11.04.2024 και 1041/18.04.2024...

Μάκης Παπαδόπουλος: Θα λειτουργήσει το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

Ρωτάμε ευθέως τη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας: ·         Θα λειτουργήσει φέτος...

Απάντηση του Χρ. Τοψίδη στον Μ. Λαζαρίδη για τις αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους της ΠΕ Καβάλας

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης απαντώντας στον βουλευτή ΝΔ...